Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.
Created on App

Lawan...

Chirpified
0
0m0nk0s0ng @_sideq

Mbokne macan wae ora gelem mateni anak e dewe. Iki wong mati gowo bom malah sak keluarga. Uetekke neng #

14/05/2018 12:22:41 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Wes ngono, jare kok pengalihan isu. Settingan. Rekayasa. Koyo ora due uetek babarblas. #2019gantiutek

14/05/2018 12:25:29 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Wong wes kepenak urip neng Indonesia, kok iseh dolanan bom. Telat mbeling Kon #

14/05/2018 12:30:58 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Ngono kui nek ngaji yo seng genah gurune. Ora mung iso jeplak otok, terus mok turuti. Ngaji /propokator. Ngono yo iseh ono ik.#2019gantiutek

14/05/2018 12:34:58 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Nikmat manalagi yang kau dusta kan nek urip neng Indonesia. Metu omah ora wedi kebedil ndase. Blonjo neng pasar yo aman. #2019gantiutek

14/05/2018 12:41:03 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Sek ngono, yo ono seng mergawe karo negoro, mangan gaji negoro, Yo iseh dadi pengkhianat negoro. Koyo wes Ra wedi ngeleh. #2019gantiutek

14/05/2018 12:49:51 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Dijak Urip kepenak neng Indonesia kok malah dolanan bom. Situ #

14/05/2018 12:57:13 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!