0
OMAZINGᵗᵛ @omazingtv
Salah seorang murid tahun 6 saya, akademiknya mungkin biasa sahaja, kelas terakhir tapi korang tengoklah bakat dia ni. Talented dan kreatif berseni. Dia boleh lukis kartun kegemarannya sebijik-sebijik. Kagum dengan beliau. Kredit: Haiqal Iskandar pic.twitter.com/rxw6MTxnhx
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
OMAZINGᵗᵛ @omazingtv
I’m amazed on how he able to draw anything he watched on tv/videos/ or elsewhere. And even he created his own animation characters. All his drawings were in that book, and his friends said there are other books from previous years. pic.twitter.com/qxl5cbMtQA
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
warmindo @bayu53_
@BalqisSidiqia Waww biasannya anak seumurannya kalo gambar belum bias se ekspresif itu karakternya 👏. Semoga orang tuanya paham bakat anak ini
firza @frzdtya
@BalqisSidiqia Aku umur segitu palingan cuma bisa buat dua gunung sama tengahnya sungai :(
tisj @yayajamill
@BalqisSidiqia Ya Allah kagumnya aku 😭 Aku kalau lukis rumah pon jadi pokok gais 😭
ᴊᴏᴇ ʟᴇᴇ 🇲🇾 @klubbkiddkl
@BalqisSidiqia Cik Balqis nak tanya. Nama student siapa dan sekolah di mana? And also to confirm, kira darjah enam? Kalau boleh... saya dari suratkhabar Malay Mail... nak highlight bakat budak ni viral.
OMAZINGᵗᵛ @omazingtv
@klubbkiddkl Hello, Nama di Alif. Boleh contact cikgu dia kat Facebook: facebook.com/haiqal.iskanda… Semuga membantu
𝔻𝕖𝕝 𝕃𝕦𝕟𝕒 🌙 @nshaadyla_
@BalqisSidiqia @yayatorrey @itsteme He got his own feature. Sbb even Doraemon n Spongebob ade mirip2. Means he had his own version to draw the cartoons. You know like example : the difference btwn Disney version n Simpson version. Mybe he can create his own version im so prouddd!
[insert] @inevanesce
@BalqisSidiqia Dari personal experience saya yg mmg banyak lukis komik2 masa sekolah rendah, saya harap cikgu boleh bagi dia sokongan dan motivasi utk sentiasa melukis... he is so talented ❤ Hopefully bakat itu akan menjadi pembawa rezeki dia bila dh dewasa
𝙰𝙵𝙸𝚀𝙰𝚁𝚁𝙶𝙷 @afiqahpizzzzati
@BalqisSidiqia Suruh dia buat banyak2. Like beli a book thatbpaper dia ada 15 helai ke or 5 helai ke, suruh dia buat komik. Lepastuh suruh dia jual dengan kawan kawan dia. RM2 ke RM5 ke
mei @s04more
@BalqisSidiqia WAAAAA DIA TENGOK HAPPY TREE FRIENDS!!!
qwerty @itsazim__
@BalqisSidiqia Seriously tengok happy tree Friends 😨😂😂
nina @nrhsnina_
@BalqisSidiqia dia tengok happy tree friends yg ganas ni gak ke 😂 pic.twitter.com/liXItje1B7
Expand pic
Lord Escanor @qayyuummmm
@aeman_fawasz @r4zi_rashid @Eyymaann @BalqisSidiqia I watched Happy Tree Friends when I was 8. Currently 20 and no worries, gore movie is not my pick 😅. Masa kecik dulu pun tgk bcs of the characters (macam bear gitu en) , it even looks like game somehow (the design ofc. Without the blood). Attracts me 🤷🏻‍♂️
eman @Eyymaann
@qayyuummmm @aeman_fawasz @r4zi_rashid @BalqisSidiqia no worries, im pretty sure tu majority 90's babies' childhood hahahaha siap kluar kt yg moving emoji thingy kt yahoo messenger 😂 just realized crita tu agak disturbing 4-5 thun later haha

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.