0
Afwan Rosli @AfwanRosli
Sebenarnya dia ni anak siapa?.. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/cJTMDZQETt
fiesal yusuf @fiesal_ysuf
@AfwanRosli Pegi jahanam la cerita macam ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Nini @DiyyAdra
@AfwanRosli Indon punya drama tak sah kalau tak tukar anak pastu dah buat test dna pon keputusan makmal boleh tertukar lagi hahahha mondo binchek eh tah
๐ซ๐ข๐ฒ๐š๐ @yaddeu
@AfwanRosli scene main zoom zoom tu tak cukup sinetron! sepatutnya zoom dengan muka terkejut dan setiap seorang atleast dua kali zoom setiap kali plot twist!
Emeir Faizal @emeir_faizal
@AfwanRosli Korang tak pening ke nak buat storyline dia? Haha
Afwan Rosli @AfwanRosli
@emeir_faizal Haha. Kitaorg pun pening giler nak shoot. 3 hari ambil masa ๐Ÿ˜‚
In`Fa`Am @VampurrN
@Syamilusy @MrniAdra @AfwanRosli @intancheketod we found our clan! Binchek! Hahahahahahaha ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
In`Fa`Am @VampurrN
@Syamilusy @MrniAdra @AfwanRosli @intancheketod Pestaim nampak oghang guno pokataan ni kek media sosial ha..salu kono maki binchek ngan nenek den yo ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Syamilusy Syahiir @Syamilusy
@NinjaDaBlackCat @MrniAdra @AfwanRosli @intancheketod Hahaha lamo dah tak guno perkataan tu. Kojo luar nismilan. Mano nak gunooo. Hhhaha
In`Fa`Am @VampurrN
@Syamilusy @MrniAdra @AfwanRosli @intancheketod osah eh boto..den pun moghantau..takdo lupo asa usul den do..hahahahha :D
Load Remaining (2)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.