Viral, Kisah Cowo Tajir Posting Kemewahan di IG Tapi 'Tertampar' Tweet Tausyiah Jangan Pamer di Akun Sendiri

Kontras ya? Tapi jangan suudzhon lah, Gans!
0
PINOT 👸 @_miyaarsad

Penyakit show off. pic.twitter.com/c6tLES0FQt

11/04/2018 16:31:53 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
#BinaSemula @botolkicap123

@_miyaarsad @LuqmanPodolski klau pikir positive mungkin dia saje nk posing dkt situ sbb nk bgi nampak cantik gambar dkt ig

11/04/2018 18:09:43 WIB
Anaz Haidhar 🅧 @anazhd

@ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski tak boleh juga nak husnuzon semua benda. dah jadi penunggang agama namanya, ibarat beli agama di uptown danau kota dengan harga pukal dan pakai tanpa rasa rugi.

11/04/2018 18:24:12 WIB
Phucumol @sayrahmann

@_miyaarsad Mcm bnyak ja fans hafiz hamidun kat sini hahak kena serang balik ciannyeww

11/04/2018 18:53:27 WIB
D @nordhamira

@_miyaarsad maaf cik atau puan, fikir dulu sebelum tweet. sekarang awak sendiri dah malukan diri awak sendiri.

11/04/2018 19:11:45 WIB
Nugget @HarizSaharuddin

@_miyaarsad dah seni bina rumah dia macam tu. xkan dia nak p pinjam background jiran dia untuk masukan dalam instagram.

11/04/2018 19:23:11 WIB
Ami @shohmii

@anazhd @ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski ala aku ingat aku punya reply kelakar sebab warga twitter kan kelakar😂

11/04/2018 19:27:53 WIB
Anaz Haidhar 🅧 @anazhd

@amistalk @ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski Kalau pisdon tak tweet benda tu, boleh husnuzon sebab kita tak tahu nawaitu dia 😬

11/04/2018 19:36:07 WIB
Fadzlie. @paliazhar_

@_miyaarsad Yang aku tak faham skrg ni mamat yg post ni tak dengki pon . HAHAHAHHAHA dia just nak tnjuk balik bahawa ciri ciri org munafik ni pabila dia berkata dia berdusta . Hahaha rata rata pekomen skrg ckp mamat ni hasad jeles pe semua , hahahaha meleis sngt .

11/04/2018 19:43:40 WIB
Phucumol @sayrahmann

@DolceAsian @_miyaarsad Aku la salah sorang. Suara dia sedap gila kut. Huhu. Tapi kat socmed banggang lak adui

11/04/2018 20:35:05 WIB
your Papa @papagomol123

@HarizSaharuddin @_miyaarsad Dia nak gambar dia ke atau nak gambar rumah sebenarnya. Sbb dia tak kat center gambar tu, tapi lebih kepada dalaman rumag dia yg besar. So mmg dia sengaja nak tunjuk rumah dia yg besar tu.

11/04/2018 20:50:31 WIB
cadahchan @aunisyahdah

@sayrahmann @DolceAsian @_miyaarsad Awak, bangang ada dua G je bukan tiga. Sekadar teguran. No hates. 😁

11/04/2018 21:30:52 WIB
Del Luna 🌙 @nshaarla_

@kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Tu kalau seni photography portrait. Not even his house la lol

11/04/2018 21:52:30 WIB
Amirul Hakimi @kimomotarokaro

@_miyaarsad @nordhamira moga Allah redha jika kita buat ni kerana niat kita yg betul , suka sgd saya nk ingatkan kita sama sama check balik niat kita kerana dgn niat itu menentukan sama ada kita punya amalan tu mendapat pahala atau sebaliknya . Ingad nk masuk syurga kena ada redha Allah , Wallahualam

11/04/2018 22:15:05 WIB
Syafiq Zaharin @syafqz

@nshaadyla_ @kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Wehhh serious la apis amidon ada ramai fans bekap 😂😂😂

11/04/2018 22:37:00 WIB
Del Luna 🌙 @nshaarla_

@syafqz @kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Aku bkn fan die weyh. Sorry yaa. This is not about fame/fans/popularity, but it is about respecting others.

11/04/2018 22:42:29 WIB
Load Remaining (22)

Comment

No comments yet. Write yours!