0
PINOT 👸 @_miyaarsad
Penyakit show off. pic.twitter.com/c6tLES0FQt
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
#BinaSemula @botolkicap123
@_miyaarsad @LuqmanPodolski klau pikir positive mungkin dia saje nk posing dkt situ sbb nk bgi nampak cantik gambar dkt ig
Anaz Haidhar ➐ @anazhd
@ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski tak boleh juga nak husnuzon semua benda. dah jadi penunggang agama namanya, ibarat beli agama di uptown danau kota dengan harga pukal dan pakai tanpa rasa rugi.
tities @sayrahmann
@_miyaarsad Mcm bnyak ja fans hafiz hamidun kat sini hahak kena serang balik ciannyeww
D @nordhamira
@_miyaarsad maaf cik atau puan, fikir dulu sebelum tweet. sekarang awak sendiri dah malukan diri awak sendiri.
Nugget @HarizSaharuddin
@_miyaarsad dah seni bina rumah dia macam tu. xkan dia nak p pinjam background jiran dia untuk masukan dalam instagram.
Ami @shohmii
@anazhd @ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski ala aku ingat aku punya reply kelakar sebab warga twitter kan kelakar😂
Anaz Haidhar ➐ @anazhd
@amistalk @ItsFasha @botolkicap123 @_miyaarsad @LuqmanPodolski Kalau pisdon tak tweet benda tu, boleh husnuzon sebab kita tak tahu nawaitu dia 😬
Fxdz.lie @paliazhar_
@_miyaarsad Yang aku tak faham skrg ni mamat yg post ni tak dengki pon . HAHAHAHHAHA dia just nak tnjuk balik bahawa ciri ciri org munafik ni pabila dia berkata dia berdusta . Hahaha rata rata pekomen skrg ckp mamat ni hasad jeles pe semua , hahahaha meleis sngt .
tities @sayrahmann
@DolceAsian @_miyaarsad Aku la salah sorang. Suara dia sedap gila kut. Huhu. Tapi kat socmed banggang lak adui
Name cannot be blank @blackha3k
@HarizSaharuddin @_miyaarsad Dia nak gambar dia ke atau nak gambar rumah sebenarnya. Sbb dia tak kat center gambar tu, tapi lebih kepada dalaman rumag dia yg besar. So mmg dia sengaja nak tunjuk rumah dia yg besar tu.
lumière @aunisyahdah
@sayrahmann @DolceAsian @_miyaarsad Awak, bangang ada dua G je bukan tiga. Sekadar teguran. No hates. 😁
Del Luna🌙 @nshaadyla_
@kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Tu kalau seni photography portrait. Not even his house la lol
Amirul Hakimi @kimomotarokaro
@_miyaarsad @nordhamira moga Allah redha jika kita buat ni kerana niat kita yg betul , suka sgd saya nk ingatkan kita sama sama check balik niat kita kerana dgn niat itu menentukan sama ada kita punya amalan tu mendapat pahala atau sebaliknya . Ingad nk masuk syurga kena ada redha Allah , Wallahualam
Syafiq Zaharin @syafqz
@nshaadyla_ @kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Wehhh serious la apis amidon ada ramai fans bekap 😂😂😂
Del Luna🌙 @nshaadyla_
@syafqz @kiven_g @HarizSaharuddin @_miyaarsad Aku bkn fan die weyh. Sorry yaa. This is not about fame/fans/popularity, but it is about respecting others.
Load Remaining (22)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.