0
Firgiawan @seterahdeh
ini bukan huruf t saudaraku, katanya ini salib. berhati-hatilah menggunakan huruf t di zaman now ini. pic.twitter.com/YKF9LExORR
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Firgiawan @seterahdeh
@brgsjks gak usah ikut2an nep, gua belom dapet pin lu
Wulan @wulantino
@seterahdeh hai, im wulan agusin. gapake t 😒
dian @tyongloop
@seterahdeh kalo belajar mtk,trus nulis + nya kepanjangan,salib jugaa gituu?
.. @Rizkiv_
@seterahdeh πŸ… ttttttttttttttttttytyt haha πŸ˜™
Angga Wahyu Saputra @s_anggawahyu
@seterahdeh kembali lagii .. kita melihatnya dari sudut pandang sperti apa
zul_asri @zul_asri_ur
@seterahdeh gua benci banget sama penganut radikal dan penebar kebencian
tikie @nexuubbyz
@seterahdeh GA NGERTI LAGI BETAPA SARKASNYAAAA PENGHUNI TWITER WKWKWKW
. @michiamano_Okta
@seterahdeh Wekawekaweka.. Jadi inget joget gangnam style nya PSY yang katanya ngundang kiamat :v segitu sensinya lu ama Koreya. Please deh.. Lebay boleh, gblk jangan. Lama-lama gua ngelipet tangan disangka ada simbol satanism lagi.
. @michiamano_Okta
@seterahdeh Gak usah ngada-ngadain yang nggak ada.
πŸ‡²πŸ‡Ύ Ω…ΩŠΨ³Ω† @pakcikamm
Homaigad. Dulu kena cop as mata duitan. Now they claim mini love = tanda salib. Kuatnya imaginasi kaliannnnn 😭 pic.twitter.com/bPu75vmn65
Expand pic
AJ @aisyahjemali18
@pakcikamm Ouhh seriously, bnyk kut mini love tu aku buat. Kenot brain la😭
λ‹› @hey_tanis
Buat mini love pastu my adik tegur tak baik buat mcm tu tanda salib 😭 oh no sapa yg mempengaruhi minda adik aku ni
exterminate @ainnzrhh
Aku bkn la anti gn org yg kuat agama ni.. Tpi kalau handsign yg mini love tu pon kau kata tanda salib aku rasa baik kau mati je sial..
exterminate @ainnzrhh
Im not being liberal tpi kau boleh pikir kot xkn la mini love tu tanda salib.. Tu la kalau dh bodoh pgi dgr bnde tu bulat2 tnpa mngakaji.. Nate beruk mung

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.