Akun Social Media Pemimpin Sukoharjo by @SukoharjoKeras

Kultuit @SukoharjoKeras tentang Akun Sosmed Bupati dan pejabat Sukoharjo. Follow @SukoharjoKeras untuk info-info lain mengenai Sukoharjo.
0
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

1. Enek sing ngerti akun resmi pejabat utawa instansi pemerintah kab sukoharjo ra?

05/12/2012 21:25:07 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

2. Koyone pancen sukoharjo durung ana akun resmi twiter/fb gaweyane pemkab kanggo njembatani komunikasi masyarakat karo pemerintah.

05/12/2012 21:33:30 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

3. Beda karo kutha sala. Enek akun twiter resmi pemkot sing dikelola dishubkominfo sala, yaiku @hubkominfosolo

05/12/2012 21:35:18 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

4. Sakliyane kuwi, walikotane uga duwe akun twiter. Ndhisik walikotane pak @jokowi_do2 , sakiki pak @rudyatmo

05/12/2012 21:36:48 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

5. Aku loro kuwi ora mung dadi corong pemerintah kanggo nyebarake program lan hasil pembangunan, nanging uga mbangun interaksi karo warga

05/12/2012 21:39:00 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

6. Usul saran kritik kanggo pemkot solo ditampa lan ditindaklanjuti dening akun @hubkominfosolo lan @rudyatmo

05/12/2012 21:40:34 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

7. Iki artine pemerintah solo terbuka karo wargane, gelem nampa usul lan saran.

05/12/2012 21:42:11 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

8. Sakliyane kuwi, akun resmi iku uga kanggo ngekeki perhatian marang wargane. Deloken twit @rudyatmo jam wolu mau. http://t.co/d52fPqZ6

05/12/2012 21:52:22 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

9. Mula saka iku yen ana saka pemkab skh sing maca iki, tak suwun ngusulke menyang pak bupati & dinas terkait supaya gewe akun twitr

05/12/2012 21:57:27 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

10. Akun kasebut dudu akun sing searah, mung ngomong dewe, ning uga sing gelem interaksi, glm ngretwit lan ngreply.

05/12/2012 21:59:01 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

11. Kanthi mangkono, bisa terjalin komunikasi antarane warga lan pemerintahe.

05/12/2012 22:02:30 WIB
SUKOHARJO KERAS @SukoharjoKeras

12. Enek apike bisa ngucapke maturnuwun, yen enek kurange bisa melu nambahi, enek eleke bisa melu ngapikke, enek salahe bisa melu nyeneni.

05/12/2012 22:04:43 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!