(Ngakak) Netisen yang ga rela Wifinya dipake gratisan bisa pake ini: Trik2 cespleng ngejahilin orang yang tanya password Wifi

Gratis mulu. Bayar!
0
ste(ph)en @stephenjmolloy

Me: What's the wifi password? Barman: You need to buy a drink first. Me: Okay, I'll have a coke. Barman: Is Pepsi okay? Me: Sure. How much is that? Barman: £3. Me: There you go. So what's the wifi password? Barman: You need to buy a drink first. No spaces, all lowercase.

11/03/2018 23:03:40 WIB
Arthur Dent @RealArthurDent

@stephenjmolloy WiFi password in a local coffee shop in Brixham is 'say please'

12/03/2018 06:28:46 WIB
💧BB @BBfromCanberra

@RealArthurDent @stephenjmolloy I've seen WIFI networks called 'FBI Listening Van 2'.

12/03/2018 18:35:58 WIB
Herr Karl @haikalhzlm

Shit mcm mamak taman aku. Me: Bos apa password wifi? Mamak: "orderdulu" Me: Oh, maggi goreng satu teh o ais satu. Ha bos password wifi ape? Mamak: "orderdulu" Me: ha?? Mamak: "orderdulu" sumua huruf kecik tarak jarak. twitter.com/stephenjmolloy…

14/03/2018 03:28:01 WIB
SVT with エイラ @EiRa_Tales

A : wey, password apa? B : rahsia A : alaa, gtaw la.. B : rahsiaaaa A : kedekut la B : ak xbg tu, rahsia. smer huruf kcik xde spacing, rahsia twitter.com/stephenjmolloy…

14/03/2018 00:04:09 WIB
Tehtarikping @goldtsha_

Fathin : Aum apa psswrd hotspot kau nie? Me : tekan tekan ja lah Fathin : Alaa aku nda tau nie mna2 mau tekan, bgitau ja aum Me : tekan tekan ja lah, jgn jarak ada H Fathin : ouhhh 😂😂😂 twitter.com/stephenjmolloy…

13/03/2018 15:31:55 WIB
𝐀 @llavienme

Me: steve, apa pasw? Steve: carilah sndiri Me: cepat la. Slow line ni mau isi upu. Pasw hotspot baaaaaaa Steve: carila sendiri Me: babi Steve: carilah sendiri. Jgn jarak, carilah nya ada H Me: babi😂😂 Nah kan dimaki 2 kali hahahaha twitter.com/stephenjmolloy…

13/03/2018 14:46:31 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!