1

Lewat akun instagramnya, Dylan Sada menceritakan pengalaman kekerasan dari pasangan yang dialaminya

Dylan menuliskan pengalamannya melalui kolom caption instagram agar tidak ada lagi perempuan lain yang mengalami kejadian serupa dengan dirinya

*the only reason why im posting this is because I dont want anyone to go through this, suffer what I suffered.

when the first physical abused happened I tried to leave him but i was verbally abused, I was threatened if I ever called the cops. i was scared.

I had to lie to modeling jobs offers that I had an accident, fell and hurt my face.
it happened again. i was pinned down, kneed and elbowed on the face so hard my tounge is cut. when i tried to run away, I was pulled by the hair so hard then slammed to the floor. I have a huge bump on my head I got a CT scan.

domestic abuse happens in real life, if you are going though even only verbally abused, please leave her or him. i was a fool who was in love who thought he can change.

im hurt and deeply heartbroken but im done hiding this pain. seek help, free yourself if you can.
verbal abuse to me is worst than physical abuse, scars and bruises go away but the pain inside last forever.**

rahneputri.com @rahneputri
Geez, Dylan Sada kasian banget. Shockkk. I feel sorry for her. Siapapun yang ada dalam relationship yang mengalami physical abused, stay strong! But please Get out from that relationship 😭😭 pic.twitter.com/esPK1J0tgv
Expand pic
🦞 @defonotshrimp
Not a fan of domestic abuse, verbally or physically What happened to dylan sada was extremely bad If something happens to my close one, I’ll beat every single tiny bit down to molecular level shit out of him/her before drag them down to police.
Gianina Emanuela @gianiina_
@rahneputri Dulu pernah di posisi dia. Susah cabut kalo uda ama laki model begitu. Lakinya ada yang ancem mau bunuh diri juga. Pegal banget gak karu2an untung uda dihempaskan jauh2. Bhaynek
your sad imperator @kesh_chia
Just opened Instagram and Dylan Sada's post popped up first on my timeline and I just can't ~ It's so heartbreaking Wish her well soon, at least physically :( 🙏 let justice be done
M. Taufan Rizaldy P. @mtaufanrp
Really sad to see Dylan Sada's recent Instagram post. Can't really see why you'd hurt your loved ones physically. Even sometimes we hurt them mentally through heartbreaks and strings of disagreement.
Risyiana Muthia @risyiana
Dylan Sada 😭😭😭
Eka Novia @ekanovias
What happened to Dylan Sada was heartbreaking. Hoping she'll recover soon.
zaneski may grey @ykzr
Itu yg abuse dylan sada, suaminya atau yg cowo wkt itu deket sm dia sih? Kesellll
reza @haiisenbergg
Wadaw domestic abuse yg menimpa dylan_sada ini ngeri jg. Ckck laknat
Gita @cynthiaanggitaa
Dylan sada yang keliatan pacarannya baik baik aja ternyata masih kena physical & verbal abuse parah. . Guys, kalo pasangan kalian abusive please tinggalin aja. They dont deserve you at all.
gs- @grbys
cewe badass macem dylan sada aja masi dikdrt-in lelaki. gimana gue... stay safe cewe2 strongku dimanapun kalian berada. ingat, sasar selangkangan jurus tendangan maut bila ada yang jahat mendekat
f @_plastictramp
dylan sada was physically and verbally abused sama lakinya sendiri sampe babak belur. teteh bad ass ku 💔 ni cewek-cewek kalo udah dikasarin even verbally udah fix tinggalin. we deserve better!!
Fajrin, Munaf Ahmad @fajrinmunaf
Dylan sada yang keliatan pacarannya baik-baik aja ternyata masih kena physical & verbal abuse parah. Guys, kalau pasangan kalian abusive please tinggalin aja. They don't deserve you at all.

Dylan Sada adalah seorang model dan fotografer asal Indonesia yang menetap di Amerika Serikat

Eka Wijayanti @ekamiauw
@aMrazing Dylan Sada mailuph sama Airnude 😍 pic.twitter.com/8c9jH843fJ
Expand pic
Expand pic
Load Remaining (1)

Comment

Seorangsahabat @BangAzhar 11/03/2018 09:16:50 WIB
too much social pressure or phisical abuse can make new habit, like a Hardcore minded or Sadomasokist
Login and hide ads.