Bukannya Sedih, Gua Tertawa Puas Melihat Dongkrak Mobil yg Dibeli di Lazada Itu Ternyata Buat Mobil Mainan

Yang salah siapa? Udah baca spesifikasi barang?
0
Mawar Ayu Si Manis @NuridayuKhalid

Beli jack stand dekat lazada tapi sekali dapat jack stand kereta mainan 😂😂 pic.twitter.com/dquenrfZo1

02/03/2018 09:57:02 WIB
Expand pic
Expand pic
pijieeeee @pijie_podolski

@NuridayuKhalid Dah terang tulis jack utk RC 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ pic.twitter.com/kcmtP9mv1p

02/03/2018 10:40:30 WIB
Expand pic
Aida Rahman @AR_khairanii

@NuridayuKhalid @_HatiPedih_ Sebenarnya lazada tak salah customer tu sendiri kena lah pandai tengok dan logik akal. Sy beli dengan lazada okey je.

02/03/2018 12:42:32 WIB
Mawar Ayu Si Manis @NuridayuKhalid

Aku lupa nak CC tuan fb. Nama dia pun dah lupa. So benda nie just joke so tak payah nak serius sangat k guys.

02/03/2018 13:34:03 WIB
Hadi Nor 🇲🇾 @hadi_nor

@NuridayuKhalid Tenang je. Share sambil tenang-tenang bagi orang gelak hilang stress. Tweetfemes? Boleh bayar bil ke tweetfemes tu? Korang tenang je dah la. Takyah serius sangat. pic.twitter.com/qQ0wyLRoUf

02/03/2018 15:10:05 WIB
Expand pic
Mawar Ayu Si Manis @NuridayuKhalid

By syairozi ali Nanti kata aku nak jadi tweetpemes pulak.

02/03/2018 15:35:20 WIB
Hadi Nor 🇲🇾 @hadi_nor

@NuridayuKhalid Tu la. Diorg ni serius pulak. Tak dapat BR1M kut 😅

02/03/2018 15:37:47 WIB
KN @khalidnasha

@NuridayuKhalid Macam-macam tektik nak femes ya,konon lupa nak tag empunya status.Loser

02/03/2018 15:52:59 WIB
𝔄𝔣𝔦𝔮 ℭ𝔥𝔞𝔩𝔞𝔞𝔱 @AfiqMohdRazif

@NuridayuKhalid @khalidnasha Saya dah cuba menghiburkan netizen, tapi sebab saya takde followers yang ramai, tweet saya tidak mendapat sambutan. ☹️ pic.twitter.com/arSuutAVvj

02/03/2018 19:36:28 WIB
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!