0
LYNN @ShazlynAzeril
Another kmovie fav sis is, The Five! Cerita berkisahkan seorang isteri & ibu yg kematian suami dan anak dia. Dia cuba utk cari org yg terdesak nak organ untuk bantu dia cari pembunuh tu. Oh btw pembunuh tu handsome hahahaha! 😝 Sis bagi 9/10! #RekomenFilem pic.twitter.com/NdZnYkyic8
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Ramai dah tahu kot Along with The Gods: The Two Worlds ni mmg #RekomenFilem Cerita pasal ahli bomba ni dia dah mati dan dia kena lalui alam selepas mati sambil dibantu oleh 3 org guardians. Sedih time last! And kalau tak silap ada sequel tau. Sis bagi 8.5/10 pic.twitter.com/N9ScXVDJRe
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Another kmovie, The Fabricated City! Movie ni best and mindblown weh! Kisah pasal gamer yg kena frame atas tuduhan rogol dan bunuh. Dia kena survive dalam penjara dan keluar utk cari org yg frame dia. Serious #RekomenFilem Sis bagi 9.5/10 pic.twitter.com/Weoi093S5C
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Here one another great movie, Midnight Runners! Kelakar dan ngam baik diorg ni. Cerita berkisahkan student polis yg ternampak one girl kena culik dan cuba trace sendiri penculikan tu. Jalan cerita not too heavy tapi nice! #RekomenFilem Sis bagi 8/10 pic.twitter.com/wdr6xh2pKT
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Another best movie is, Forgotten! Sumpah mind blown gila. Plot twist dia kau takpayah cakap la, kau takkan boleh expect what will happen next. Better korg tengok sendiri! Sis bagi 10/10 sebab best sangat! #RekomenFilem pic.twitter.com/a0u8GfKX2y
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Next best kmovie is, The Swindlers! Cerita ni kau akan rasa tertipu dengan siapa yang tipu siapa haa gitu 😂 Worth to watch la movie ni. Plot twist dia mmg kau akan rasa banyak kali kena tipu sbb nak fikir siapa baik siapa jahat sebenarnya 🤔 Sis bagi 9/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/i8MS4azfsq
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
This! The Silenced. Bila tgk cerita ni, menangis dan sakit hati tu tak payah cakap. Berdasarkan kisah benar, budak sekolah khas kena sexual abuse. Lepas je movie ni keluar, diorg open balik case! See berapa hebatnya penangan movie ni. Sis bagi 10/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/glE1tK3l2K
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Ok this one is very interesting, Will You Be There. Cerita seorg doktor yg cuba utk balik ke zaman lalu untuk selamatkan girlfriend dia. Serious sedih and best! Worth to watch! Sis bagi 8.5/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/yuBxxnZzle
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
This one not kmovie but hollywood movie! Its Sandra Bullock guys! Adaptation from true story and you guys boleh google ‘Michael Oher’. Yes this story is all about him. Banyak pengajaran dalam cerita ni. Must watch guys! Sis bagi 9/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/dkMtk6pXzi
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Get Out, wow this one haa i told you a very very good one! Plot twist dia just wow. Kau takkan boleh expect pun benda tu and it is beyond our imagination. Sumpah kena tgk sebab mind blown gila story line dia. 👍🏻 Sis bagi 9.5/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/5oUH8Tif2c
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Orphan, yes cerita ni mmg psycho habis. For those yg minat cerita psycho and mystery, here for you. Sis ingat hantu or demon tapi bukan. Must watch! Sama macam tagline, something wrong with Esther. Yes, she is unpredictable. Sis bagi 9/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/4TIlOAqKZC
Expand pic
LYNN @ShazlynAzeril
Dead Silence, another great horror movie from James Wan. Cerita ni tahun 2007. Hantu ni akan bunuh kalau kau jerit hahahaha gituuu. One of my favorite horror story. Boleh la nak tgk kalau bosan tu 😌 Sis bagi 8.5/10 #RekomenFilem pic.twitter.com/frUArcA3ko
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.