(Ngakak Sampai Perut Melilit) Chat Ngaku Sakit Ini Awalnya Biasa Saja, Tapi Setelah Diperhatikan Baik-baik Fotonya Ternyata Ada Yang Aneh

apa itu yang dipasang di hidungnya?
0
Mr.T aqil @Tengkuaqil4

@abangronaldo @Nrnabila__ Oo Okeyh... Setelah di check-up saya dapati terdapat ketumbuhan bodoh yang menyebabkan kesempitan pada otaknya, perlu dirawat dgn kadar segera bagi mengelakkan ketumbuhan merebak yg boleh menggetarkan faraj.. Rawatn: penampo tangan kiri 3 Kali Kos: RM 10.60 termasuk GST

27/02/2018 03:43:22 WIB
ナディ @naddyjaafar_

@abangronaldo Kesan kesakitan dia ni sampai upper lips dia jadi triangle ke ?

26/02/2018 23:10:59 WIB
Wanwan @iamazwann

@abangronaldo Sekali tengok "cantiknya time sakit ada bedak2, muka macam Datin Alyah" Bila tengok duhhh earphone hahahahahhahahahhaha tu baju hijau tu shawl kan 😂😂😂

26/02/2018 20:36:07 WIB
syeroQ @MIsyrazda

@abangronaldo Earphone, shawl hijau, bantal putih / yg belum bersarung bantal, baring atas katil. Done Sakit.

27/02/2018 11:41:10 WIB
エデンだよ! @ivnrhadzes

@abangronaldo Besar siak lubang hidung boleh sumbat earphone tu😂😂

26/02/2018 22:21:22 WIB
cik puan sneaker @im_missjanuary

@abangronaldo @AlyaAdr0523 Baru nak cakap.. "dah masok wad pon muka berseri2" sekali tengok earphones terus x bole blah. 😂😂😂😂

26/02/2018 07:38:38 WIB
HANIS @hanis_here

@abangronaldo aku pon kena 3 hari lepas dengan abang aku 😂 pic.twitter.com/4qQ6m0ksh6

27/02/2018 09:06:11 WIB
Expand pic
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!