Ketika Si Otong Pengen Buka Kafe Tapi Gak Modal Bikin Mural Ala-ala Hipster…

"At least sumber fotonya dikasih 'credit'."
1
Aisyah @ladyesya

@jimuhammad9 @twt_grafik Kenapa aku tak faham.. Boleh explain sikit 😀

25/02/2018 15:36:50 WIB
Jim Aoki @jimuhammad9

@ladyesya @twt_grafik Shutterstock tu watermark supaya design tak kena curi. Sekali dia curi sekali dengan watermark tu haa buat letak kat dinding haha

25/02/2018 15:39:00 WIB
Emeir Faizal @emeir_faizal

@jimuhammad9 @zaynzazwan @twt_grafik "Guys aku jumpa gambar boek nak letak dekat wall tu. Tapi apa maksud shutterstock tu? Abende dia buat so everything is better?" "Stock kopi yang banyak mungkin" AHAHAHHAHAHAHAHAH

25/02/2018 08:27:33 WIB
Jim Aoki @jimuhammad9

@motifSangattttt Kalau aku jumpa siapa buat ni, hempuk guna tablet haha

24/02/2018 20:39:08 WIB
Farinahasni_ @farinahasni_

@jimuhammad9 @ArishaRozaidee @twt_grafik Hahahahahahahahhahaha . Ni mesti owner xtahu shutterstock ni ap 😂

24/02/2018 19:24:58 WIB
𝕹𝖆𝖏𝖆𝖍 @KatsuWxn

@jimuhammad9 @twt_grafik Hahahhaa.. Kalau jmpe depan2 ni mmg aku geleng kepala sambil istighfar panjang 😂😂

24/02/2018 19:03:36 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!