Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Ketika Si Otong Pengen Buka Kafe Tapi Gak Modal Bikin Mural Ala-ala Hipster…

"At least sumber fotonya dikasih 'credit'."
1
Aisyah @ladyesya

@jimuhammad9 @twt_grafik Kenapa aku tak faham.. Boleh explain sikit 😀

25/02/2018 15:36:50 WIB
Jim Harlow @jimuhammad9

@ladyesya @twt_grafik Shutterstock tu watermark supaya design tak kena curi. Sekali dia curi sekali dengan watermark tu haa buat letak kat dinding haha

25/02/2018 15:39:00 WIB
Emeir Faizal @emeir_faizal

@jimuhammad9 @zaynzazwan @twt_grafik "Guys aku jumpa gambar boek nak letak dekat wall tu. Tapi apa maksud shutterstock tu? Abende dia buat so everything is better?" "Stock kopi yang banyak mungkin" AHAHAHHAHAHAHAHAH

25/02/2018 08:27:33 WIB
Jim Harlow @jimuhammad9

@motifSangattttt Kalau aku jumpa siapa buat ni, hempuk guna tablet haha

24/02/2018 20:39:08 WIB
Farinahasni_ @farinahasni_

@jimuhammad9 @ArishaRozaidee @twt_grafik Hahahahahahahahhahaha . Ni mesti owner xtahu shutterstock ni ap 😂

24/02/2018 19:24:58 WIB
𝕹𝖆𝖏𝖆𝖍🇲🇾 @KatsuWxn

@jimuhammad9 @twt_grafik Hahahhaa.. Kalau jmpe depan2 ni mmg aku geleng kepala sambil istighfar panjang 😂😂

24/02/2018 19:03:36 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!