0
Syue @syuhadashafie_
@zharifcaramel97 @23mucho hahahahahahaha zharif,birthday aku nak macam ni plisssss
Mey @nursyamimii
@nrsyarinaa @23mucho @aziatulizwa1 @hdyhaa Kau tgk lah reaction makcik baju merah tu hahahahahahahaha
carah @sarahhh_ibrahim
@23mucho Kenapa muka member sebelah tu macam tak puas hati je 😂😂😂
Syira @ciwairdina
@23mucho HAHAHHA WEH SIANNYA MAKCIK SEBELAH DIA TU HAHAA TAK PUAS HATI JE PANDANG
Zakur @Zackholmes13
@itssyirairdina @23mucho Haha yang last tu muka dia macam " nasib baik sampai 50 ringgit je"
Zirafah pening 🍃🦒🍃 @zharifcaramel97
@23mucho @syuhadashafie_ Muka makcik sebelah macam "aduhh cepatlah tarik tu aku tak sabar nk makan kek niii"
ايس @eisasri
@23mucho @NanaHasini_ Mak cik baju merah sebelah dia tu nampak sangat dia jeles hahahahahaha
Putera @PUTERA_Miguel
Nanti birthday aku nak kek ni please. Tak kesah la perisa apa asalkan ada kek ni 😂 twitter.com/23mucho/status…
Ajim Anis @ForAjim
My birthday coming up soon. To my dear friends, please get me this cake. 😂 twitter.com/23mucho/status…
far @f4rxx_
siapa yang buntu nak bagi apa birthday saya ni. nah tengok video ni😇 twitter.com/23mucho/status…
Login and hide ads.