Add to Favorite
0
Login and hide ads.
FE @faizedzahar 11/02/2018 11:42:41 WIB
Kahkahkah. Cilake betei perangai anak-anak kawan aku ni. pic.twitter.com/jf1dDdZ6ze
 Expand pic
Yun ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป @iezninaeyuna 11/02/2018 14:47:36 WIB
@faizedzahar Hahhaha mcm drama melayu. Taknk dgr explanation, terus blahh ๐Ÿ˜‚
Wan Ahmadluqman @Waen_ALuq 11/02/2018 17:59:16 WIB
@faizedzahar @miazubirr Terus tengok kat FB dia, jumpa ni. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ pic.twitter.com/BljKXFKvPF
 Expand pic
๐Ÿ˜ @iCharlous 11/02/2018 21:58:37 WIB
@farhanwasfi @faizedzahar Kannnn byk status kelakar dia dgn anak dia hahaha
FE @faizedzahar 11/02/2018 11:47:43 WIB
@azraeimuhamad Status status dia dengan anak-anak dia selalu hiburkan hati aku. Kakaka.
PU liss ๐Ÿฆ๐Ÿ‘ฎ @kiddiepax 11/02/2018 16:03:48 WIB
@faizedzahar Anakยฒ jawab dengan betul, tepat dan tenang tapi jiran salah paham ๐Ÿคท๐Ÿคท๐Ÿคท habeslah makcik pakcik membawang sehari ni jawabnya.
Pian ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @ahmadsufiyan94 11/02/2018 18:58:58 WIB
@faizedzahar sesungguh budak kecil seorang yang jujur dan hati bersih. mereka berkata benda tu tanpa rasa bersalah. mak bapak je rasa bersalah. hahaha i kennot have kids like this ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ taktaw lah anak anak aku macam mana nanti.

Bookmarked tags

No tags
Login and hide ads.