0

Sebuah klinik di Bangkok menjadi sorotan media sosial setempat karena setiap bulannya menerima 100 pasien untuk layanan pemutihan kelamin pria. Layanan tersebut diprakarsai oleh Rumah sakit Lelux (terkenal dengan layanan pemutihan tubuh) setelah seorang pria mengeluhkan warna kelaminnya yang gelap. Proses pemutihan kelamin itu sendiri menggunakan laser. Kebanyakan pelanggan berusia 22-55 tahun, termasuk LGBT.

URL BH Online 44627 Khidmat pemutihan zakar kegilaan terbaru di Bangkok BANGKOK: Perkhidmatan pemutihan zakar disediakan sebuah klinik di sini yang berjaya menarik 100 pelanggan sebulan, menjadi kegilaan terbaru pengguna media sosial negara ini dan mula mencetuskan kebimbangan komuniti setempat.
Baba Afif (بابا عفيف) @hasfaniAhmad
@bharianmy Eiiiii muka hitam... Bebird putihhhhh... Guna produk apa ni??? Lol
nadheernaim @Nadheernaim
@hazeeqMH @bharianmy Kan hahah .. kalau dah sayang tu .. cerah ko gelap ko hahaha takde hal 🤣
アキム 💭 @kimmm707
@bharianmy Putih tapi tak padu better tak payah laa 😂😂😂
روزيل @rozelova
@bharianmy Sejak 1 Januari saya belum ketawa. Akhirnya hari ini ketawa juga.

Kalau ada yang berminat, ini twitternya Lelux hospital.

URL twitter.com โรงพยาบาล เลอลักษณ์ (@lelux_hospital) | Twitter The latest Tweets from โรงพยาบาล เลอลักษณ์ (@lelux_hospital). สวยงาม ศัลยกรรมตกแต่ง ก้าวสู่โรงพยาบาลเลอลักษณ์. คลีนิคสวยงาม

Mungkin netters ada yang bisa terjemahin? :D :D :D

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.