1
Nadia Azlan @NadiaAzlan
Aku baru post lagu ni kat instastory. Dah dapat 10 ugutan untuk unfollow dan nak block. Sampai hati kawan-kawan buat macam ni. pic.twitter.com/ElvrAOZD5k
Nadia Azlan @NadiaAzlan
@ssarahrashid Seram dan cantik. I love how cermat movie ni dibuat. Settings semua cantik
Nadia Azlan @NadiaAzlan
@ssarahrashid I post dari atas katil dalam bilik yang dah gelap. 😝 pic.twitter.com/lIdx7CYs5M
Expand pic
Nadia Azlan @NadiaAzlan
@ridzaz Hahaha. Tabah lah sementara benda ni masih hit.
Nadia Azlan @NadiaAzlan
@ssarahrashid Rasa macam tiba2 “Ibu” tu akan move from the bed ke, pusing kepala dia ke. Haha
Syahid #BroTani @syahid
@NadiaAzlan @erk888 Di kesunyian malam ini... Butir-butir pasir di laut... Terima kasih Radio Indonesia
jessy jolie @datinjolie
@NadiaAzlan I asked danish, if mama old will u take care of me. He said yes of course BUT if u old and sleep like the pengabdi setan mother ! Sumpah i will leave u alone.. huarghhh
تڠکو @tengkuiffat2
@NadiaAzlan Kenapa bila aku tengok vid starting tu kepala dia toleh? Bila replay balik takde pun hahahahah ahh sudah
Queen @Nur_Amal1
@MuhdRoheidee @NadiaAzlan Aku ni lemah semangat orangnye 😅 Kamu nak tgk blm video apa tu?
Jim @izzathazzim
@NadiaAzlan @alicadriana view depan katil aku skrg bila dengar audio ni, shit sial 😅 pic.twitter.com/V2wnb0XWhG
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.