((Ngakak)) Foto Couple Pengantin Baru Tampak "Janggal," Celoteh Mempelai Wanita Ceritakan Apa yang Terjadi

When kau sudah lelah merayu, tapi cewek tak perlu membalas dengan kata-kata
1
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

Suami : abg janji sehidup semati, takde perempuan lain, tak main fifa... Me : pic.twitter.com/a1Wq6BpfRq

19/11/2017 14:07:52 WIB
Expand pic
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

@budakbaikdiani Kahkah aku terhibur dengan gambar sendiri sebab muka razy tgh feeling hahaha

19/11/2017 14:24:53 WIB
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

@ZariffFahmie Betul dohhh aku tak sengaja tetiba termenguap, jiha tersnap terus. Aku harap razy ampunkan aku hahaha

19/11/2017 15:11:29 WIB
Bo ツ @ZariffFahmie

@knisazakii Member muka dah paling hensem kau buat perangai.

19/11/2017 15:49:28 WIB
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

@ZariffFahmie Aku harap hajar nanti tak buat perangai pelik2 jugak hahaha

19/11/2017 18:52:23 WIB
Bo ツ @ZariffFahmie

@pyqahSAmin @knisazakii Kalau hajar tak buat pelik pelik maknanya aku dah kawin salah perempuan.

19/11/2017 19:17:53 WIB
z @thezubair_m

@knisazakii Lain mcm perginya tweet2 skrg. Nasib baik aku dh follow awal2. Hahaha

19/11/2017 22:34:06 WIB
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

@thezubair_m Terima kasih sebab support hahaha even dah famous pn jemputan raya tetap akan dipenuhi 😂

19/11/2017 22:53:24 WIB
ديانة @DenaBahrin

@knisazakii Eh ehhh! Your husband classmate uia yg sangat pemalu dulu haha. Congratulations korang! Moga bahagia!

19/11/2017 23:00:05 WIB
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii

@DenaBahrin Well, he is 😂 setiap hari dia mengucap, istighfar, urut dada, picit kepala sebab jodoh dengan i yang macam ni haha btw thank you dena, InsyaAllah aminn 😊🌸

19/11/2017 23:09:24 WIB
ديانة @DenaBahrin

@knisazakii Bhaha takpe , laki kita pun pendiam. Kena dapat bini bising menceriakan hari diorang bahahah. Sesama 💞

20/11/2017 18:07:55 WIB

Diposting pula oleh sang suami

iamewl #StayAtHome @rockingewl

@knisazakii Such as sweet husband and wife. Moga jodoh kalian panjang dan dapat zuriat yg berakhlak mulia . Aamiin

19/11/2017 23:26:11 WIB
ғακʜʀuʀαzʏ @razy_ajie

Penat lah buat hensem dia menguap pulak 😒 pic.twitter.com/gHfYhPOlbD

19/11/2017 13:57:30 WIB
Expand pic
Load Remaining (9)

Comment

No comments yet. Write yours!