((Ngakak)) Foto Couple Pengantin Baru Tampak "Janggal," Celoteh Mempelai Wanita Ceritakan Apa yang Terjadi

When kau sudah lelah merayu, tapi cewek tak perlu membalas dengan kata-kata
HUMOR photoshoot foto pasca wedding romantis wedding pernikahan Malaysia fotowedding
5041 View 0 comments
Add to Favorite
1
Login and hide ads.
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
Suami : abg janji sehidup semati, takde perempuan lain, tak main fifa... Me : pic.twitter.com/a1Wq6BpfRq
 Expand pic
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
@budakbaikdiani Kahkah aku terhibur dengan gambar sendiri sebab muka razy tgh feeling hahaha
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
@ZariffFahmie Betul dohhh aku tak sengaja tetiba termenguap, jiha tersnap terus. Aku harap razy ampunkan aku hahaha
Bo ツ @ZariffFahmie
@knisazakii Member muka dah paling hensem kau buat perangai.
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
@ZariffFahmie Aku harap hajar nanti tak buat perangai pelik2 jugak hahaha
Bo ツ @ZariffFahmie
@pyqahSAmin @knisazakii Kalau hajar tak buat pelik pelik maknanya aku dah kawin salah perempuan.
z @thezubair_m
@knisazakii Lain mcm perginya tweet2 skrg. Nasib baik aku dh follow awal2. Hahaha
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
@thezubair_m Terima kasih sebab support hahaha even dah famous pn jemputan raya tetap akan dipenuhi 😂
ديانة @DenaBahrin
@knisazakii Eh ehhh! Your husband classmate uia yg sangat pemalu dulu haha. Congratulations korang! Moga bahagia!
κʜαiʀunɴisα' ッ @knisazakii
@DenaBahrin Well, he is 😂 setiap hari dia mengucap, istighfar, urut dada, picit kepala sebab jodoh dengan i yang macam ni haha btw thank you dena, InsyaAllah aminn 😊🌸
ديانة @DenaBahrin
@knisazakii Bhaha takpe , laki kita pun pendiam. Kena dapat bini bising menceriakan hari diorang bahahah. Sesama 💞

Diposting pula oleh sang suami

iamewl @rockingewl
@knisazakii Such as sweet husband and wife. Moga jodoh kalian panjang dan dapat zuriat yg berakhlak mulia . Aamiin
ғακʜʀuʀαzʏ @razy_ajie
Penat lah buat hensem dia menguap pulak 😒 pic.twitter.com/gHfYhPOlbD
 Expand pic
Load Remaining (9)
Login and hide ads.