0
Chocolate Giftbox! @ChocoGiftBox
Fikir banyak kali sebelum buat keputusan kahwin dengan perokok. pic.twitter.com/2mUaan1oWu
Expand pic
mhmmd shhkhrn @syhsyid
@FollowersMsia @ulat_bulu_bulu khwin dgn perokok yg miskin, mmg mcm tu la jadi nya. cuba khwin dgn perokok kaya, sbji buah dpt. xpun 1 troli. so perokok ad yg miskin n kaya. x msih boleh knwin dgn perokok asal kn dpt perokok yg berduit.
Julia @engkudin_
@FollowersMsia Fikir banyak kali jugak bila tengok tweet ni Kesian Rokok dgan perangai manusia pun tak reti beza Bebal
miacyrus' @onlymemiaa
@FollowersMsia Mama selalu pesan " sebelum kawen cari career sendiri, harta sendiri supaya boleh stand dalam situasi macam ni laa" now i believe that words
Nia 🎀 @eyzfzn
@FollowersMsia Tapi masih ramai perokok yang sudah berkawin dan sangat pemurah dengan isteri dan anak anak. Jangan cepat sangat nilai orang 😒
ص @FarisAmeri
@FollowersMsia Ade ramai je perokok yang baik hati,orang je tak nampak. Selagi rokok saya tidak tinggal sebatang,saya tak akan bersusah hati memberi kepada peminta!
살아있으니까 💙 @miraliyana
@onlymemiaa @FollowersMsia Pesanan most of the mothers utk anak perempuan... sbb kita tak tahu future nnti mcm mana.... 😊 pesanan yg sama from my mum too.
miacyrus' @onlymemiaa
@miraliyana @FollowersMsia True. Every mom nak yang terbaik untuk anak dia. Especially anak perempuan dia.
that girl. @heynoonecares
@FollowersMsia Rokok tak salah. Jantan tu je yg musibat. Ayah I perokok tegar tp bab2 makan family tak pernah sekali dia kata nope tak leh beli. Perut anak bini biar kenyang. Rokok murah takde hal.
Futuring Danizi 🌟 @zdnaim
@acanul_ @zulhelmy_98_ @Izudin69 @FollowersMsia Theres also the option to buy both? In this case, its just the husband's attitude berkira utk beli buah And the tweet tries to make a bad rep for smokers
Futuring Danizi 🌟 @zdnaim
@acanul_ @zulhelmy_98_ @Izudin69 @FollowersMsia "oh but cigarettes are harmful for you and its also haram" no shit sherlock
I am Umar @AangUmar
@lukmansaifuddin One of inspiring books i have ever read is Pak Yai @lukmansaifuddin father's book...it was written there: Be a job creator not a job seeker
matumbatan @solihinruzi_
@onlymemiaa @manuloooo @miraliyana @FollowersMsia mak i pun pesan camni.takut2 wife lari tak tinggal harta sikit pun.tu lah kita pun taktau future cemana kan.just langkah berjaga jaga lah
farisyoung @FarisYoung
@FollowersMsia @shahirahdaud Tak semua perokok macamtulah 😩 ada je yang baik. Tapi merokok tu tak baik untuk kesihatan.
yeen @ziqarzk
@FollowersMsia @aaainazz that's why perempuan x leh harap duit suami sepenuhnya.kena ada duit sendiri jugak.
Syamim Asri @syamimasri
@_CIoud9 @zdnaim @acanul_ @zulhelmy_98_ @Izudin69 @FollowersMsia dah kalau dia bkn smoker pun, klau dh perangai mcm tu buah tak beli jgk, dia beli benda lain
ᴀʟɪᴍ ⚘ @ASDXVI
@_CIoud9 @syamimasri @zdnaim @acanul_ @zulhelmy_98_ @Izudin69 @FollowersMsia Kalau bini minta buah potong setakat rm2 pun berkira, habis laki dia beli benda lain pun, still bawak manfaat ke? Itu nafkah isteri. Wajib.
TehO™ @_CIoud9
@ASDXVI @syamimasri @zdnaim @acanul_ @zulhelmy_98_ @Izudin69 @FollowersMsia at least benda yg di beli tu bawak manfaat , ni bini kau mintak belikan buah pun berkira lepas tu beli rokok.
Load Remaining (4)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.