2
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa
Dia tak jadi mind blow bila dia dah tunjuk rahsia bawah vid tu. Tapi kalau kau still tk leh brain, bunuh diri je la pic.twitter.com/HESj8PHQA7
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa
@fareenaelan Nooooo !! Dont that easy to quit .. aku ngan fara pukui nnti
farelll @fareenaelan
@PandaGurau aku dah lama perati video ni kecik beso kecik beso ja ingat semua orang pandai ke😢
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa
@fareenaelan Sistorr .. cuba tgok betui betui .. u can do it !!
farelll @fareenaelan
@PandaGurau okay dapat dah!!!! sebab sis tak perasan sangat tadi structure kat bawah tu tengok betul2 baru dapat tq diorrr😍😘
The.Xmell @thexmell
@PandaGurau Boleh tak bagitahu jee pukimak betul boleh bawak gaduh ni ! Hahahah yg gambar structure tu mmg aku faham but on real tu cilake betul lah !
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa
@MuhdAzmeel97_ Dah boleh kot fikir structure nak bunuh diri cane
Aimalones @braimzs
@PandaGurau @haziqhalizan_ Aku harap sekolah aku ade cmni sebab hantu tkleh lari dari aku , MUAHAHHAHA
• qiiii @taqizamri_
@PandaGurau Tlg delete cpt video tu. Takut takleh tidoq aku mlm ni
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa
@taqizamri_ Alaa hahaha gi tido gi .. bagi yg lain dpt jawapan lu

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.