Cek Seberapa Pintar Dirimu, Rekaman Desain Tangga Misteri ini Sudah Diberi Denah Penjelasan, Masih Ngga Ngerti Juga?

Lu ngerti kaga bro? Gue pake otak kiri otak kanan yang ada pala gue panas bro.
2
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa

Dia tak jadi mind blow bila dia dah tunjuk rahsia bawah vid tu. Tapi kalau kau still tk leh brain, bunuh diri je la pic.twitter.com/HESj8PHQA7

17/10/2017 17:55:01 WIB
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa

@fareenaelan Nooooo !! Dont that easy to quit .. aku ngan fara pukui nnti

17/10/2017 18:23:58 WIB
farelll @fareenaelan

@PandaGurau aku dah lama perati video ni kecik beso kecik beso ja ingat semua orang pandai ke😢

17/10/2017 18:24:50 WIB
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa

@fareenaelan Sistorr .. cuba tgok betui betui .. u can do it !!

17/10/2017 18:26:29 WIB
farelll @fareenaelan

@PandaGurau okay dapat dah!!!! sebab sis tak perasan sangat tadi structure kat bawah tu tengok betul2 baru dapat tq diorrr😍😘

17/10/2017 18:31:48 WIB
The.Xmell @thexmell

@PandaGurau Boleh tak bagitahu jee pukimak betul boleh bawak gaduh ni ! Hahahah yg gambar structure tu mmg aku faham but on real tu cilake betul lah !

17/10/2017 19:55:33 WIB
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa

@MuhdAzmeel97_ Dah boleh kot fikir structure nak bunuh diri cane

17/10/2017 19:57:59 WIB
Aimalones @braimzs

@PandaGurau @haziqhalizan_ Aku harap sekolah aku ade cmni sebab hantu tkleh lari dari aku , MUAHAHHAHA

17/10/2017 22:23:29 WIB
• qiiii @taqizamri_

@PandaGurau Tlg delete cpt video tu. Takut takleh tidoq aku mlm ni

17/10/2017 22:54:15 WIB
Puisi dan Falsafah @PemuisiBiasa

@taqizamri_ Alaa hahaha gi tido gi .. bagi yg lain dpt jawapan lu

17/10/2017 22:57:50 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!