0
Mi @SyahmiAnasss
Perempuan punya memory card space 256GB pic.twitter.com/6HA5Z2JpCj
Expand pic
Aiman.Aziz @aiman_kyxy
@SyahmiAnasss Aku 3 taun punya cite dgn ex aku still ingt. Dia punya period time pun tnya aku😑, nsib aku bukan pelupa 😴😴 ex jerlaaa weii!! 😑 Usah dikenang
mol @axkml_
@SyahmiAnasss Ram dia yang tinggi. Nak process laju
Aiman.Aziz @aiman_kyxy
@amirrul_neezar @SyahmiAnasss Perempuan xsemua yg power ingt .. kdng2 pin tdung pun pkai pin iphone skng ni ..
N I A I R A @murni_humaira
@SyahmiAnasss A Girl will remember the things that was smthing meant to her. Awak la salah satunya.
Nabilah wehuu @raifjelah
@SyahmiAnasss @DniaAyb Human’s brain storage capacity is closer to around 2.5 petabytes... but okay 😆
rxdzxxnhxkxm @cOrAzOn_cAlMaR
@SyahmiAnasss Perempuan memang kuat ingatannya. Tapi kalau bawak pergi shopping terus jadi pelupa. Lupa diri!!!!
meyya @MeyyAmya
@SyahmiAnasss @wankhrll Yeke...but im a girl bila da petang, selalu lupa breakfast apa and it is the same day
🌻NADIA🌻 @ciknadiaalias
@Zulfadliazim00 @SyahmiAnasss @MIAtiq_ That girl not me. Tp klau dh syok tau je dia pkai bju ape, slalu kwn ngan spe..hehe

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.