1
Login and hide ads.
EL @shewasokay 11/10/2017 18:57:04 WIB
Orang tua pergi menjala, menjala sambil mata tertutup. Dulu anakmu dianggap gila, kini mampu teruskan hidup. Terima kasih Mama, Ayah ❤ pic.twitter.com/zfNnsZhONi
 Expand pic
EL @shewasokay 11/10/2017 22:39:45 WIB
Hello everyone ❤ Assalamualaikum. alright, itu memang kedua ibu bapa kandung saya. Mama dan Ayah saya. They passed away few years ago.
EL @shewasokay 11/10/2017 22:42:08 WIB
Mama meninggal 17 tahun lepas. Kami kemalangan jalan raya pada 28hb Ogos 2000. Ayah pula meninggal pada 22 Jun tahun 2006. I was 10 and..
EL @shewasokay 11/10/2017 22:45:56 WIB
saya anak tunggal. cuma ada seorang kakak tiri (anak mama dengan suami pertama, manakala saya anak mama dengan suami kedua). lepas 4 bulan..
EL @shewasokay 11/10/2017 22:47:39 WIB
pakcik saya hantar saya ke rumah anak yatim di Ampangan, Seremban. Pertubuhan Anak Yatim Darul Aminan menjadi rumah baru untuk saya tinggal.
EL @shewasokay 11/10/2017 22:52:32 WIB
Pakcik saya janji untuk ambil saya balik bila saya cecah umur 12 tahun. Saya tunggu. Tapi, saya jadi penunggu. Tahun pertama, kedua dan..
EL @shewasokay 11/10/2017 22:58:23 WIB
akhirnya saya mula biasa tak pulang ke kampung. saya tinggal je dekat orphanage tu even kawan kawan lain balik bercuti. alhamdulillah Allah.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:00:51 WIB
Owner orphanage tu pun kami panggil Mama Ayah. mula mula saya tak biasa. hampir toreh tangan saya sendiri sebab tertekan. saya rindu mereka.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:01:53 WIB
saya tiada sesiapa di Seremban. keluarga kakak tiri pun dah mula jarang lawat saya. bila saya call, baru diorang datang dan ambik saya.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:03:37 WIB
saya ada parut didagu. waktu saya sekolah rendah, kawan kawan ejek saya. kata saya miskin, busuk. waktu tu, ayah pun dah tak ada.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:04:34 WIB
ada masa saya tertidur dekat luar rumah sebab kakak tiri saya keluar dengan suami and anak dia. tapi lepas saya masuk orphanage, tak lagi.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:06:36 WIB
saya dipanggil gila. sebab apa? 1. lepas seminggu Ayah meninggal, saya terlupa tu. saya tunggu Ayah hari2 jemput saya balik dari sekolah.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:10:40 WIB
2. setiap kali saya nak main dengan kawan kawan, saya akan kerumah diorang berjalan kaki seorang diri, lintas jalan, dan hampir dilanggar.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:15:37 WIB
3. disebabkan takut dengan budak kampung yang nakal, saya akan bagi diorang guna basikal saya, pukul saya. sebab ayah takda nak backup 🤣🤣🤣
EL @shewasokay 11/10/2017 23:18:04 WIB
4. saya dipanggil gila, depan muka sebab waktu ambik result UPSR, saya terus ke public phone. Nak dial number penjaga, terdial number Ayah.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:18:56 WIB
Kena gelak dengan kawan kawan masa tu. Apa boleh buat daaa. saya excited dapat 2A masa tu. Subjek Sains pulak tu 🤣🤣🤣🤣
EL @shewasokay 11/10/2017 23:22:39 WIB
5. Ada doktor kata saya berhalusinasi tentang kemalangan keluarga saya. Iya. Waktu kemalangan, saya hanya berumur 4 tahun. memang kecik 😊
EL @shewasokay 11/10/2017 23:25:29 WIB
Kami kemalangan waktu malam. Saya saja saksi yang dapat menyaksikan macam mana keadaan masa tu. KAMI DILANGGAR, MAMA DIGILIS 😊
EL @shewasokay 11/10/2017 23:28:18 WIB
Mama dilanggar 2 kali. yang pertama, kereta. Yang kedua, lori. Hanya Allah tahu apa yang telah Dia rancangkan untuk saya. Saya terdiam.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:29:46 WIB
mungkin kanak kanak sebaya saya juga takkan mampu menipu kan? tapi sayang. polis tak terima keterangan saya. mereka kata saya berhalusinasi.
EL @shewasokay 11/10/2017 23:53:32 WIB
Saya dengan Mama sebelum kemalangan and saya selepas kemalangan. Dagu dan mulut saya terkoyak, dapat 20 jahitan. Itulah gambar last kami 😊 pic.twitter.com/R0m4RPuys3
 Expand pic
 Expand pic
EL @shewasokay 11/10/2017 23:57:00 WIB
Okay. setakat tu je saya dapat kongsi soal kemalangan kami. and, Ayah pula meninggal masa saya darjah 4. Dia sakit. Dia jatuh dlm bilik air. pic.twitter.com/nValFvyFEH
 Expand pic
EL @shewasokay 12/10/2017 00:01:10 WIB
dan sejak Mama Ayah meninggal, setiap tarikh istimewa, saya akan sambut dengan mereka. Hari Ibu/Bapa dan hari lahir saya sendiri 😊 pic.twitter.com/TaRF4ULsMw
 Expand pic
 Expand pic
EL @shewasokay 12/10/2017 00:02:19 WIB
saya ada banyak ya g ingin saya kongsikan. tapi saya kena tidur dulu. terima kasih semua ❤ saya doakan awak semua diberkati Allah SWT ❤
EL @shewasokay 12/10/2017 00:06:21 WIB
and yes, mereka masih kata saya gila sebab saya akan bergambar di pusara bersama Mama Ayah. maaf tapi itu saja yang saya ada 😊💓
Load Remaining (18)

Comment

Sammy Lachosta @sammy_lachosta 13/10/2017 07:41:11 WIB
Cari Yang Aman Dan Terpercaya ? Disini Tempatnya ... Game Terlengkap dan Terbaik Disediakan Untuk Anda Pertama Di Indonesia w-w-w.id303.c-o-m PINBBM-7-B-3-1-3-0-B-F

All Categories

Category related to Viral Now

Login and hide ads.