0
SLOG @PitoWilson99
@qitmr Tp emang ada driver yg fanatik bgt..gak mau penumpang non muslim ato bkn muhrim
Yanuar A. Baihaqi @abbehaqi
@qitmr @rasarab Tapi memang kerja di bank dg ribanya haram kok mas 😊 bagi yang benar-benar mempelajari
Omar Borkan Al Gala @rasarab
@abbehaqi @qitmr Nanti antum ojol itu suruh googling aja, hukum menggunakan goplay, terus suruh googling, hukum menggunakan bank krn bayaran via bank to itu
Yanuar A. Baihaqi @abbehaqi
@rasarab @qitmr Undang e kw nyong ae mas, podo2 jowo ne iki 😁😁😁 si driver ncen rodo nggatel alesane kokui, tp y nek dimatke "kerja ng bank haram" ono benere
Omar Borkan Al Gala @rasarab
@abbehaqi @qitmr laiya bener, tapi bayaran nganggo bank, bank konvensional nak ya haram to berarti ? Nikmati wae pic.twitter.com/7lsPi2swgs
Expand pic
Yanuar A. Baihaqi @abbehaqi
@rasarab @qitmr Nek wes ngerti ngunu, tinggal kembali ke niat hati masing2, kenyataane cuman meh kaffah anti riba di negeri mayoritas Islam kok ora gampang😥
Omar Borkan Al Gala @rasarab
@abbehaqi @qitmr lakok dadi dewe le ngator, ledue apikasi sopo, Makane kui usulku alumni 212 gawe. YM kae nak duite trilyunan ngopo ra gawe dewe
Omar Borkan Al Gala @rasarab
@abbehaqi @qitmr Santai wae, aku ya dudu muslim sing bener kok, sing penting ojo jotos2an karo ojo macak dadi Gusti sok mutusi. Jolali ngopi sachet
ArfelinA @nonapandi
@qitmr Weh...dia sendiri kan kudu pny acc bank bwt daftar grab. Iki pola pikir model opo maneh iki. Mbulet.

Penjelasan makna dan tafsir Riba dalam Q.S. Ar Ruum

galang gemilang @gegezeta
@qitmr bukannya driver transportasi online kudu pny deposit di bank??? ajaib banget yah cr pikirnya..
🤭 @nekuchannn
@qitmr Jadi driver grab mesti punya rekening cimb, bapaknya udah terima duit dengan cara haram dong @CeritaTranspOL
Plato.id Tobat @Plato64795167
@qitmr Lah terus dia kalo Nerima pembayaran non tunai kan grab ditransfer pake bank juga pekok
Juan D. Yadi @juriglagu
Kami masyarakat bandung tidak setuju jika transportasi online dihentikan beroprasi pic.twitter.com/L1Q6gGzAOU
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.