0
OHNADIAH @nadieeyyaa
bila kau nak mamber masuk syurga sama-sama dengan kau. pic.twitter.com/mBxuDUAzuB
Dalili. @nuraunilili
@nadieeyyaa That moment bila dinosaur lebih beriman drp kau
Lover! @ammarxoxo97
@nadieeyyaa Dia punya gigih tu nak tolong dinosaur tu duduk dua sujud... HAHAHHAHAHAHAHA of only I'm like that
. @ridzmanlee
@nadieeyyaa Kalau aku jadi lelaki tu aku gelak x berhenti.. xkusyuk solat
Jijal @_Rizalism
@AkmalHelmi_ Jgn lupa landasan kapal terbang itu.
qlahshahiz @QlahShahiz
@nadieeyyaa @mhafizdinhasli That guy khusyuk tahap lain mcm kalau aku😂😂😂😂
John Strong @hafizuddinhasli
@QlahShahiz @nadieeyyaa Hahaha...daddy yang baik tuu..kalau ko..brenti solat dah kot..ahahaha
Amir @AmrSfwn
@nadieeyyaa Tersembur aku bila dia tolong member dia sujud skali 😂😂😂😂😂😂
🌺🐚🥥 @ayumanisanuar
@nadieeyyaa Allah cerdiknya adik ni. moga dah besar nanti jadi insan yang baik2 hehehee 😆😇

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.