#TipsUASyu Tips Kanggo Ngadepi UAS By @JogjakartaKeras

Tips Kanggo Ngadepi UAS By JogjakartaKeras
0
Catatan Santri @CatatanSantri

Sing lagi sinau kanggo Ujian mana suaranyaaaa??? *Suoro Paimin*

03/12/2012 21:29:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

Jogja cen kota pelajar, tapi nek Ujian nyonto kui wajar, mergo nek kabeh matapelajaran diapal utekmu tep mental #JogjakartaKeras

03/12/2012 21:41:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

Pas Ujian mesti kowe ra 100% iso nggarap dewe, lha iki #TipsUASyu ben kowe iso ngadepi soal sing angel alias nyonto;

03/12/2012 21:50:55 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

1) Jalin roso kebersamaan lan senasib sepenanggungan antar teman. #TipsUASyu

03/12/2012 21:53:55 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

2) Rumus/arti2 sing angel2 dicatet neng kertas, yen kabeh tok apal sirahmu iso bundas. #TipsUASyu

03/12/2012 21:57:55 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

3) Yen kowe wedi gawe catetan cilik, kowe iso nulis rumus neng tangan/awak, sik penting nggone ndelik. #TipsUASyu

03/12/2012 22:01:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

4) Kanggo sing wedok, catetan mau iso tok tempel neng walike rok, le ngelem sik okeh ben ra copot. #TipsUASyu

03/12/2012 22:05:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

5) Ojo lali ringtone HP dipateni ben nek ono sms jawaban mlebu pengawas ora marani. #TipsUASyu

03/12/2012 22:09:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

6) Sesering mungkin kowe noleh kiwo tengen, kanggo kode cen kowe butuh jawaban. #TipsUASyu

03/12/2012 22:13:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

7) Pas lagi uncal2an jawaban nganggo kertas, ojo nganti salah nguncalke nang pengawas. #TipsUASyu

03/12/2012 22:17:56 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

8) Nek kancamu rung rampung garap ojo mekso njaluk jawaban, po meneh ngejak gelut nang njero kelas. #TipsUASyu

03/12/2012 22:23:06 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

9) Usahake keadaan kelas tetep tenang, ben pengawas ora mlaku2 mubeng kelas. #TipsUASyu

03/12/2012 22:33:01 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

10) Dalam keadaan kepekso ra iso nggarap cen kudu cepat tanggap nunggu jawaban seko konco. #TipsUASyu

03/12/2012 22:33:03 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

11) Yen kowe iso nggarap dewe, ojo lali karo kancamu, kancamu kui bolomu, bolo seperjuanganmu. #TipsUASyu

03/12/2012 22:35:09 WIB
Catatan Santri @CatatanSantri

Sekian #TipsUASyu kanggo adik2 sik lagi UAS. "Sejatine pinter kui kudu sinau, ora mung nunggu" good luck. :))

03/12/2012 22:39:17 WIB

Comment