1
Rykal Hakimi. @rykalhakimi
Dia dah nampak kejayaan di masa hadapan, sebab tu dia teruskan berjalan tanpa menghiraukan benda yang berlaku di belakang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/glyLFMAViM
Ra's al Ghul @farrizfisal
@rykalhakimi azanjumaat kot nama dia.. maybe dia nak grab mic and azan before getting that scroll
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ @NonajihaKarim
@rykalhakimi Aku banyak kali tengok kat fb. Yang ni aku terhibur, bukan sebab azanjumaat tu tapi sebab pompuan ni punya gelak sebenarnya ๐Ÿ˜‚
abm97 @ashrafbazain
@rykalhakimi Susu 10 tin, telur 30 biji, susu 10 tin, telur 30 biji, apa yang aku kena beli?? Gula 10 kilo, beras 30 kampit
ุงุฏูŠุจุงู‡ ุงุณู…ุงุฏูŠ @ArdiebaAoshi
@rykalhakimi Dear AzanJumaat.I'm sorry if I've offend you (sbb suara aku yg gelak dlm instastory ni) but for me,this is one of a kind memories.
- @hawamaisara_
@rykalhakimi Aku dah tgk video ni before this , takde rasa nak gelak pon . Tapi kalini berdekah aku gelak sbb perempuan tu gelak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Isaiah Fonseca {@.@} @TheMlgBoss21
@rykalhakimi Thats when Bae walk by and you think everything okay but then she looks in the eyes and you see the devil right in her
khaleesii @iwannnn_r
@ashrafbazain @rykalhakimi Asal mcm kenal je dialog ni? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.