1
Rykal Hakimi. @rykalhakimi
Dia dah nampak kejayaan di masa hadapan, sebab tu dia teruskan berjalan tanpa menghiraukan benda yang berlaku di belakang 😂😂😂 pic.twitter.com/glyLFMAViM
Ra's al Ghul @farrizfisal
@rykalhakimi azanjumaat kot nama dia.. maybe dia nak grab mic and azan before getting that scroll
😊😃😄😁 @NonajihaKarim
@rykalhakimi Aku banyak kali tengok kat fb. Yang ni aku terhibur, bukan sebab azanjumaat tu tapi sebab pompuan ni punya gelak sebenarnya 😂
Sl0pe @ashrafbazain
@rykalhakimi Susu 10 tin, telur 30 biji, susu 10 tin, telur 30 biji, apa yang aku kena beli?? Gula 10 kilo, beras 30 kampit
اديباه اسمادي @ArdiebaAoshi
@rykalhakimi Dear AzanJumaat.I'm sorry if I've offend you (sbb suara aku yg gelak dlm instastory ni) but for me,this is one of a kind memories.
- @hawamaisara_
@rykalhakimi Aku dah tgk video ni before this , takde rasa nak gelak pon . Tapi kalini berdekah aku gelak sbb perempuan tu gelak 😂😂😂
Isaiah Fonseca {@.@} @TheMlgBoss21
@rykalhakimi Thats when Bae walk by and you think everything okay but then she looks in the eyes and you see the devil right in her
اديباه اسمادي @ArdiebaAoshi
@NureenHamka @rykalhakimi Pokemon betul . HAHAHAHAHAH . Aku tengah gelak mcm hantu kot .
Login and hide ads.