0
Anny Suzan @Any_Zuzan
Alami Gangguan Jiwa, Eko Potong Kemaluannya Pakai Parang: Berita Peristiwa, FifaBerita – Seseorang pria bernama Eko… dlvr.it/PmfHd8 pic.twitter.com/6p3z43VwDe
Expand pic

Kok bisa?

Mister Papirus @MisterPapirus
Ngilu, pria ini potong senjatanya pakai senjata pulak. Jangan follow kelakuan babang ini, gans! pic.twitter.com/0nMlUSRWPr
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic

Sebelumnya, pernah ada di Korea, seorang yang memotong "senjata" suaminya karena keseringan main golf...

stdfck @anvrys
@501Awani plot twist : suami dia belum sunat
AyeShahril 🇺🇸 @ayeshahril37
@501Awani @hanifahburhan47 dato, hari ni saya off main golf ye, sy sayang bini saya 😂
hanifah🇲🇾 @hanifahburhan47
@ayeshahril37 @501Awani Dato main golf, CEO off hari ni, Sepatutnya cutii hari ni Aku jgk kena keja, meeting projek hari ni.yedyed xbalik johor ag.sekor niii
عزت إمير 🇲🇾 @twt_izt
Pergi la potong kayu golf.. Jgn la potong kemaluan laki engko.. Nanti dia dah tak malu.. twitter.com/501awani/statu…
JejakaPishang @JejakaPishang
@501Awani Ohdamn! Kenapa pegi tebas yg itu sis?! Dia hayun bola golf guna kayu golf bukan pakai benda alah tu pon
w @bhrdnjwd
@nama_saya_afifi @501Awani Bini dia fikir laki duk menggatai dengan caddy
yobb murdock @afifinazri_
@wiwifoad @501Awani Plot twist. Caddy adalah lelaki dan mereka adalah kunyit?
Muhammad Nadzir @nadzirblack
Mungkin lepas ni ada berita isteri potong kemaluan suami sebab 'bernafas' aku rasa. twitter.com/501Awani/statu…
HOPE® @zaidihjabdullah
@501Awani Pasni boleh main golf hari2, si anu dah kena kerat, apa lagi yg boleh buat!
Aqil Ariff @AqilRf
@501Awani Asal tak potong jari ke, tangan ke, situ gak dia nak.. 😔
Load Remaining (4)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.