Add to Favorite
0
Login and hide ads.
Rykal Hakimi. @rykalhakimi 09/09/2017 17:12:20 WIB
This is Indonesia! no England no USA. HAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂 pic.twitter.com/A1Q8pFZizc
zalika @Ieka_khun 09/09/2017 17:51:59 WIB
@rykalhakimi @BielaApot Mat saleh tu relax ja~mesti la dia ganti .cakap elok2 tak boleh ke babs😤😠
nelll @mdzrlL 09/09/2017 19:39:34 WIB
@rykalhakimi Bile sifat sabar takde dalam diri, cakap melulu jaa..haha
'αdnч @adnys8 09/09/2017 21:54:25 WIB
@rykalhakimi @BukanWanted Kakakakaka berdekah aku dengan yang rakam video ni. Hanat dia menganjing.
TeD @BukanWanted 09/09/2017 21:56:15 WIB
@adnys8 @rykalhakimi Itu lah psl hahaha. U know indonesia 😂 itu je die tau ulang
'αdnч @adnys8 09/09/2017 22:02:36 WIB
@BukanWanted @rykalhakimi Kakaka aku bedekah geng gojek tu ckp "oh ini yang ini bikin I.know indonesia" kakaka.
Harith @H_Zaqwan96 09/09/2017 23:45:37 WIB
@rykalhakimi Alhamdulillah Indonesia tak claim England dgn USA 😂😂😂
Nᴬᴵᴹ Nᴼᴿᴹᴵ 💮 ‍ @naimnormi 11/09/2017 04:31:26 WIB
@rykalhakimi Bumper teksi tu yg pecah, so boleh assume kot siapa langgar siapa , lagipun jln tu macam straight je & takde simpang. Btw, this is indonesia
along @opahganas 10/09/2017 08:57:40 WIB
@rykalhakimi hahahha . tapi excidentnye nampak macam punca dari dia sebab pecah depan 😂 tapi tulah ini indonesia !!
Call me Siti @syierarezan 10/09/2017 13:04:36 WIB
@aanchoh_ @rykalhakimi Tmbh ni sekali "ya Allah, ampuni nabila ya Allah. Nabila enggak mau dengarin dia bilang f&#k you"
eLeutheromania @maxdelin_jebi 10/09/2017 10:44:44 WIB
@rykalhakimi Bazir 1 minit 39 saat aku tggu dia ckp point dia 😑😒 dari td this one Indonesia Indonesia indonesiaaa!
il. @aqildnsh 10/09/2017 00:10:54 WIB
@rykalhakimi rasanya mat salleh tu pun tahu yg dia dkat indonesia , tapi yg sorang tu duk repeat this is indonesia yg tk faham tuh 😂
Qidchan @aquud_ 11/09/2017 09:23:42 WIB
@aqildnsh @rykalhakimi Tu je bro yg dia tahu sebut dalam english 😂
#zwanygerszdxzzlx  🇲🇾🇯🇴 @zwanygerszdxzz 10/09/2017 12:52:07 WIB
@rykalhakimi The differences between Asian and West guys , not only the attitude , but that patience tho 😉
ashraf @ashraf_ariffin 10/09/2017 13:25:13 WIB
@rykalhakimi dia tahu tak mat salleh tu punya duit kemungkinan boleh angkat kereta baru sebijik. setakat pecah mcm tu kecik punya hal lah

All Categories

Category related to Viral Now

Login and hide ads.