0

Adik Siti Nurhaliza, Siti Saerah, melepas hijabnya setelah bercerai tiga tahun lalu atas keinginan sendiri. Keputusan yang disebutnya bukan bermaksud untuk mempermainkan agama.

URL brilio.net 1125 Kisah di balik adik Siti Nurhaliza lepas hijab, bikin heboh Malaysia Perempuan 34 tahun itu menerangkan bahwa ia tidak lagi berhijab sejak bercerai dengan Saiful Anuar Ahmad Shafie.
URL Dream.co.id 904 Adik Siti Nurhaliza Lepas Hijab, Alasannya Bikin Shock! | Dream.co.id Wanita berusia 34 tahun ini mengatakan niatnya bukan untuk mempermainkan agamanya secara sengaja

Siti Nurhaliza dan keluarga lainnya telah menasehati, namun akhirnya keputusannya melepas hijab dikembalikan pada Siti Saerah sendiri yang dianggap telah dewasa.

" Setelah bercerai, saya menghabiskan cuti setahun. Saat itu terjadi pergolakan dalam diri saya. Saya ternyata tidak sempurna dan ada kekurangan yang perlu diperbaiki," kata Siti Saerah.

Adam Sabri @_adamsabri
Bila masa pulak Siti Saerah ni jadi adik Siti Nurhaliza?
hunter fish @JaiLoders
@rotikaya Enggan hipokrit siti saerah buka tudung... Alhamdulilah... sikit minggu lagi.. enggan hipokrit saya pakai bikini sahaja
A. Ariff 🇲🇾 @ariffarifin
Siti Saerah bukak tudung ni orang Lipis tak marah ke?
intan @Lailatool_Sari
Kenapa sibuk sgt nk kaver citer psal Siti Saerah ni? Dia retis ke pun? Sbb dia adik CT kena kaver citer dia sana sini. Boring lorrr.....
husna🇲🇾 @husnazul67
Siti saerah ni pakai tudung elok lagi kot. Rambut dia mcm makcik² ja pun.

Siti Saerah yang juga seorang penyanyi ini juga dikabarkan dekat dengan Mohd Sharidan, yang dikenal sejak 2009.

Malaysia Viral @malaysiaviral
Tidak Mahu Hidup Dalam Kepura-Puraan, Siti Saerah Buka Tudung ift.tt/2vSyLAb pic.twitter.com/nVn7kScllV
Expand pic
URL Utusan Online 24 Siti Saerah sudah tidak bertudung dan temui pengganti KUALA LUMPUR 7 Sept. - Tidak mahu terus mengelirukan orang ramai, penyanyi Siti Saerah menjelaskan bahawa dia kini tampil dengan imej tidak bertudung. 


Saerah yang dikaruniai tiga anak (Ummi Umairah/6 th, Ahmad Daiyan/5 th, dan Ahmad Aisy/3 th) hasil buah cinta dengan Saiful Anuar Ahmad Shafie itu, kini menjalin hubungan dengan Mohd Sharidan yang berusia 30 tahun, dua tahun terakhir. Meski sudah saling mengenal sejak 2009.

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.