0
Buckwheat โœจ @NrlRzk
Guys! Tolong viralkan one of my junior hilang and dipercayai tempat last police dapat detect dekat tempat pemerdagangan orang ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™ https://t.co/2gpLvIYdT0
Expand pic
Expand pic
Buckwheat โœจ @NrlRzk
Bukan main main guys! She's only 17 ๐Ÿ™๐Ÿป pic.twitter.com/PoNcvM8trF
Expand pic
al @nasihahxal_
@NrlRzk @unakuching Moga semua urusan dipermudahkan & adik ni dijumpai dgn selamat ๐Ÿ™๐Ÿปbtw boleh tahu tmpt pemerdagangan orang tu dkt mana?
Buckwheat โœจ @NrlRzk
@kukukaki77 @izzatdalphia Tak tahu lah but last dapat contact dia kat area rawang after that terus hilang ๐Ÿ˜ฐ
shimo @AzmirShimo
@NrlRzk @kukukaki77 @izzatdalphia Then terus assume dia kat tempat pemerdagagan orang? lol?
Buckwheat โœจ @NrlRzk
@AzmirShimo @kukukaki77 @izzatdalphia Sebab mak dia contact dengan polis and polis yang bagitahu macam tu. Ni pun tahu dari kawan kawan dia. Fyi dia ni memang liar sikit Sorry ๐Ÿ™๐Ÿป

Padahalโ€ฆ


MohdFaizalHassan @f4izalhassan
@PDRMsia kata, bukan penculikan, keluar sukarela with kenalan dipercayai lelaki. Lokasi tlah dikenalpasti, parents nak pujuk balik. Tammat. twitter.com/n4m1ee/status/โ€ฆ
ใƒฝ(ใฎโ›แด—โ›ใฎ)๏พ‰โœง @potongkelape
@f4izalhassan โ”ฃโ”ซAโ”ฃโ”ซAโ”ฃโ”ซAโ•๐Ÿ˜‚ Aku dah hagak dah macam kes Amira. Viralkan lagi kes mak kau hijau tu. ๐Ÿ˜ Tweet nie yg patut VIRAL. ๐Ÿ˜Œ
namie @proprestion
@f4izalhassan @PDRMsia Saya pun dah delete tweet viral saya tu. Harap harap dia dijumpai jela. Tabah kepada parentnya. Niat sekadar menolong. Wallahualam.
Kai @adhakhai
@f4izalhassan @PDRMsia Budak kalau nak viral something sampai exaggerate mcm mcm
K-O @mynameisk0
@f4izalhassan @ApanZhafran "Nampak dekat pusat pemerdagangan manusia" Dia ingat ni pwtc?
โ“…โ’พโ“‚โ“‚ @Piiiimmmmm
@f4izalhassan @PDRMsia Kawan hilang ye2 tweet suruh carikkan lah doakan lah, mcm risau sgt. Dah dpt tau kawan lari dgn bf trus keluar thread 'dia mmg sosial'. Hoho
N_azlina2 @N_azlina2
@f4izalhassan @PDRMsia Kesiannya parents dia. Malu, entah 1 Malaysia dah tahu,last2 dah jumpa & "sebab ikut kenalan lelaki". ๐Ÿ˜ซ
namie @proprestion
@adhakhai @f4izalhassan @PDRMsia Saya pun tak tahu nak cakap apa. Harap harap dia ditemui selamat jela.

Diklarifikasi lagi oleh pemilik twit.


Buckwheat โœจ @NrlRzk
Okay guys! Baru dapat info yang dia tak hilang but follow her bf somewhere ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Semua kena tipu hidup hidup. Sorry ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿปbut stay safe people pic.twitter.com/GfGiXWbjEa
Expand pic
๐‘ฉ๐’†๐’๐’๐’†โ™ก @belleahmd
@NrlRzk yeap. lain kali sebarkan berita yang sahih dek. bukan main cakap kat tempat pusat pemerdagangan orang. mana la netizen tak marah duh ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿป
Buckwheat โœจ @NrlRzk
@belleahmd Berita ni sahih je cuma part yang dia hilang tu je yang tak tahu dia ikut bf dia

Netizen meminta twitnya ini dihapus.


Fairidz is here @fairidz17
@teyrabyte @AbdullahSazili @NrlRzk Delete jela. Batak sgt pasai apa. Bodoh simpan skit utk anak cucu nnt.
Load Remaining (13)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.