0
moshi moshi @rihajamil
harini nak bagi tips camana kulit nak jadi putih ☃️☃️☃️ pic.twitter.com/4os1WCSsZa
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
moshi moshi @rihajamil
so nak kulit putih ni kena sabar dan tenang. benda ni dia tak jadi dengan cepat 😭😭 ambik masa so kita slow2 dan tabah ok. baiklah begini
moshi moshi @rihajamil
i memang lahir family melayu, takde mixed coco ke apa. dalam family i yang paling hitam so sedih sangat kenapa i hitam 😭😭😭 selalu kena ejek
moshi moshi @rihajamil
selalu dapat ejekan "buntut kuali" mmm dih ngat. so i pun try la macam2 product di luar sana. takda pun yang berhasil
moshi moshi @rihajamil
so i tahu product yang bagus biasanya dia mahal dan tak memberikan janji2 palsu. i pergi laman web product ni and i rasa dia berkesan utk i
moshi moshi @rihajamil
ada banyak testimoni yang berjaya. kawan2 i ramai pakai product ni and diorang banyak bagi i tips. so i nekad. whatever happens, i kena beli
moshi moshi @rihajamil
so ni laman webnya apple.com/my boleh tengok, ada macam2 product pic.twitter.com/Hz3G2yXSyP
Expand pic
moshi moshi @rihajamil
so caranya ialah you beli iphone, start iphone 5 pun ok dah. boleh putih kulit you. iphone 4 camera tak cantik sangat so start ip5 ok
moshi moshi @rihajamil
then you bukak camera and pilih filter "chrome". biasanya filter ni yang paling berhasil pic.twitter.com/68sh9cOZRB
Expand pic
moshi moshi @rihajamil
lepastu you cari la tempat yang lighting baik, contohnya dalam kereta ya. sambil tolong driver tengok waze bolehlah selfie pastu sesat
moshi moshi @rihajamil
selain itu you boleh jugak tepek muka dengan makeup. tapi make sure foundation sama dengan skin tone you ok taknak la nampak ashy nanti ye
moshi moshi @rihajamil
banyak kawan i cuba method ni and berjaya. ada jugak yang tak beli dari apple.com/my tapi diorang beli samsung, huawei, macam2
moshi moshi @rihajamil
boleh jugak try vivo telefon selfie bercahaya lembut, tengok siti nurhaliza pun pakai. bukan sebarang2 igfamous tau yang jadi duta 😭😭😭 pic.twitter.com/oW1pkRRVMQ
Expand pic
moshi moshi @rihajamil
so sekarang kulit i dah putih i sangat bersyukur tiada lagi buntut kuali 😭😭😭 i akhirnya memenuhi definisi cantik masyarakat melayu 😭😭😭
moshi moshi @rihajamil
saya akhiri thread ini dengan slogan CINTAILAH ORGANS ANDA. janganlah consume benda yang meragukan 😭 buah pinggang tak dijual di uptown 😭😭😭
moshi moshi @rihajamil
little disclaimer since everyone's been asking, my skin is not white & fair it's brown. they look white cus filters
k @kashazard
@rihajamil hahaha punyala aq ingat td apple dh jual produk skincare. bodohnya aq 😭😭😭
Dr. Rafidah Abdullah @rafidah72
Komen yang sangat win ini👍👍👍👍👍 Keep it up sis You look good😍😍 twitter.com/rihajamil/stat…
RJ @___zanirahhh
@rihajamil same goes to me sis.. Dulu mase skola saya selalu kena ejek "kicap terbakar"..dah kicap tu hitam terbakar pulak tuu.. Hahahaha
Esha @aisyahwhy
@rihajamil Babe, hands down the best thread! The other day I went to bodyshop and the salesperson tanya I "u xnak putih ke? Pakailah mask ni" 🤦🏽‍♀️🙄
Az-发-ரொவ்-‎سكي @Azfarovski
Legit best thread ever. Also works with white skin kalau nak jadi gelap pun boleh guna cara ni like me. twitter.com/rihajamil/stat…
SJW Garis Lembek @SJW_GL
Tips Kecantikan dari Netijen Negeri Jiran pic.twitter.com/oTIuBG6eOW
Expand pic
Expand pic
Load Remaining (32)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.