0

Wah ternyata bukan cuma di Indonesia saja loh ada tempat-tempat ngeri. Tapi ternyata di Malaysia juga ada. Di mana saja?

𝐢𝐣𝐚𝐝 @IzzadZahari
Tempat-tempat ngeri di Malaysia dan ceritanya. pic.twitter.com/pmqXLq4RMT
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic

1. Institusi ST Michael, Ipoh

Tun E @Ezzadhamdan97
@IzzadZahari @QausarSyahid Yg first tu skolah gueeee👏🏻👏🏻👏🏻

2. Amber Court Genting Highland

3. Highland Tower

aiman @_aimandolly
@IzzadZahari @ahnaafnani Pelik jugak yg ke-3 tetiba aku ternyanyi sekali yang no4 tu sumpah paling win and seram haha
🌼 @aisyazaini
@IzzadZahari Start no 3 tu aku dah tergelak gelak dah ikut nyanyi sekali 😂😂😂
Nufa . @Ainaaa_Fatihah
@IzzadZahari Yg no 3 tu berjaya buat aku menyanyi oh kesalku, membeku dikalbuuuuuuuu

4. Bangunan Umno Kuala Lumpur

joe @joejierkive
@IzzadZahari @AkeemSharyzal Bangunan umno,aku pernah kena. Dia main lif,bukak tutup tapi takde org yg tekan buton,uncle said "kami nak balik jgnla kacau" baru lif turun
Kenanga. @DiaKenangaa
@IzzadZahari Gambar no 4 tu aku baca dengan sangat serious sampai lah satu tahap rambut kembang tu rasa macam haihhhh bebalnya
dead rose @okkkuuuurrrrr
@IzzadZahari cerita yang keempat tu, dia punya seram kalah Annabelle
imeran ⚡️ @mhmmd_imrannn
@IzzadZahari sial la gambar no 4 tu . "cincin puaka dimiliki oleh wanita berambut kembang bernilai RM73 juta"
luuk @luqmannsani
@anakNazar @IzzadZahari yg last tu paling seram. I pernah pegi. Nanti i buat thread hehehehehehh

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.