Empat Tempat Paling Seram di Malaysia, Termasuk Lokasi Datangnya Uang Milyaran Ringgit dg Misterius

Ternyata bukan cuma di Indonesia aja.
0

Wah ternyata bukan cuma di Indonesia saja loh ada tempat-tempat ngeri. Tapi ternyata di Malaysia juga ada. Di mana saja?

𝕴𝖏𝖆𝖉 @IzzadZahari

Tempat-tempat ngeri di Malaysia dan ceritanya. pic.twitter.com/pmqXLq4RMT

13/08/2017 20:50:46 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic

1. Institusi ST Michael, Ipoh

E’jad @Ezzadhamdan97

@IzzadZahari @QausarSyahid Yg first tu skolah gueeee👏🏻👏🏻👏🏻

13/08/2017 20:57:25 WIB

2. Amber Court Genting Highland

3. Highland Tower

aiman @_aimandolly

@IzzadZahari @ahnaafnani Pelik jugak yg ke-3 tetiba aku ternyanyi sekali yang no4 tu sumpah paling win and seram haha

14/08/2017 13:18:43 WIB
🌼 @aisyazaini

@IzzadZahari Start no 3 tu aku dah tergelak gelak dah ikut nyanyi sekali 😂😂😂

13/08/2017 20:58:51 WIB
Nufa . @Ainaaa_Fatihah

@IzzadZahari Yg no 3 tu berjaya buat aku menyanyi oh kesalku, membeku dikalbuuuuuuuu

14/08/2017 13:02:36 WIB

4. Bangunan Umno Kuala Lumpur

joe⁷⟭⟬ @joejierkive

@IzzadZahari @AkeemSharyzal Bangunan umno,aku pernah kena. Dia main lif,bukak tutup tapi takde org yg tekan buton,uncle said "kami nak balik jgnla kacau" baru lif turun

13/08/2017 21:56:48 WIB
fin. @nfiiinn

@IzzadZahari Gambar no 4 tu aku baca dengan sangat serious sampai lah satu tahap rambut kembang tu rasa macam haihhhh bebalnya

13/08/2017 20:57:21 WIB
Sam @bhadxprincess

@IzzadZahari cerita yang keempat tu, dia punya seram kalah Annabelle

14/08/2017 17:23:40 WIB
cornflakes madu 🍯 @mhmmd_imrannn

@IzzadZahari sial la gambar no 4 tu . "cincin puaka dimiliki oleh wanita berambut kembang bernilai RM73 juta"

14/08/2017 10:02:19 WIB
luuk @luqmanhakimsani

@anakNazar @IzzadZahari yg last tu paling seram. I pernah pegi. Nanti i buat thread hehehehehehh

14/08/2017 15:23:45 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!