Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Empat Tempat Paling Seram di Malaysia, Termasuk Lokasi Datangnya Uang Milyaran Ringgit dg Misterius

Ternyata bukan cuma di Indonesia aja.
0

Wah ternyata bukan cuma di Indonesia saja loh ada tempat-tempat ngeri. Tapi ternyata di Malaysia juga ada. Di mana saja?

𝕴𝖏𝖆𝖉 @IzzadZahari

Tempat-tempat ngeri di Malaysia dan ceritanya. pic.twitter.com/pmqXLq4RMT

13/08/2017 20:50:46 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic

1. Institusi ST Michael, Ipoh

E’jad @Ezzadhamdan97

@IzzadZahari @QausarSyahid Yg first tu skolah gueeee👏🏻👏🏻👏🏻

13/08/2017 20:57:25 WIB

2. Amber Court Genting Highland

3. Highland Tower

aiman @_aimandolly

@IzzadZahari @ahnaafnani Pelik jugak yg ke-3 tetiba aku ternyanyi sekali yang no4 tu sumpah paling win and seram haha

14/08/2017 13:18:43 WIB
🌼🇲🇾 @aisyazaini

@IzzadZahari Start no 3 tu aku dah tergelak gelak dah ikut nyanyi sekali 😂😂😂

13/08/2017 20:58:51 WIB
Nufa . @Ainaaa_Fatihah

@IzzadZahari Yg no 3 tu berjaya buat aku menyanyi oh kesalku, membeku dikalbuuuuuuuu

14/08/2017 13:02:36 WIB

4. Bangunan Umno Kuala Lumpur

joe⁷⟭⟬ @joejierkive

@IzzadZahari @AkeemSharyzal Bangunan umno,aku pernah kena. Dia main lif,bukak tutup tapi takde org yg tekan buton,uncle said "kami nak balik jgnla kacau" baru lif turun

13/08/2017 21:56:48 WIB
فين. @nfiiinn

@IzzadZahari Gambar no 4 tu aku baca dengan sangat serious sampai lah satu tahap rambut kembang tu rasa macam haihhhh bebalnya

13/08/2017 20:57:21 WIB
Sam @bhadxprincess

@IzzadZahari cerita yang keempat tu, dia punya seram kalah Annabelle

14/08/2017 17:23:40 WIB
Rocka Rockeyy @mhmmd_imrannn

@IzzadZahari sial la gambar no 4 tu . "cincin puaka dimiliki oleh wanita berambut kembang bernilai RM73 juta"

14/08/2017 10:02:19 WIB
luuk 🇲🇾 @luqmanhakimsani

@anakNazar @IzzadZahari yg last tu paling seram. I pernah pegi. Nanti i buat thread hehehehehehh

14/08/2017 15:23:45 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!