0

Ezrin, pengguna twitter asal Malaysia, curhatannya jadi viral. Curahan hatinna di twitter membuat banyak orang terharu lantaran ia menceritakan kisahnya yang gagal menikah.

Kisah ini berawal pada bulan akhir Desember 2016

#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Dia janji nak datang 1pm tapi sekarang dah 2pm. Takde nampak banyang pun. Hurmm isokay aku tunggu.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Dah Boleh buat lawak "setahun aku tunggu kau tak muncul muncul" ke belum?
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Sia sia saya usaha menjaga hubungan kita selama ni. Awak pilih utk tinggalkan saya, kurang sebulan sebelum tarikh kita nikah. Terima kasih. pic.twitter.com/pp9QCI9Kn9
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Best day ever in 2016 and everything is over on the last day 2016. She just broke up with me without any valid reason. The end of 2016. pic.twitter.com/NkHAdDOohj
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Saya terpaksa terima keputusan awak untuk putuskan pertunangan kita ni. pic.twitter.com/WVvKdojoSz
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Biarpun awak dah putuskan pertunangan ni. Saya masih tak tahu apa sebab utama sehingga saya yg nampak jahat dalam hal ni.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Awak pun taknak mengaku pasal yg awak dah confess kat adik saya. Saya offer utk awak discuss berdua dengan saya tapi awak pilih utk putus.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Persiapan utk kahwin dan siap semua. Tapi awak pilih utk tinggalkan saya. Depan ni ada la goodies utk wedding kita. pic.twitter.com/Ulw0nWJGOF
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Persiapan dewan dan siap, goodies dah siap, card dah print, baju dah siap, cameraman dah hire, tix honeymoon dan kini awak tinggalkan saya. pic.twitter.com/5uVvDD8D3K
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Pasal yg awak confess hubungan awak dgn boss awak kat adik saya tu. Saya anggap awak buat lawak je la.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Pedih jugak saya tahu pasal hubungan awak dengan org lain semasa kita bertunang dan awak tak mengaku.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Tapi takpe la saya redha je dengan keputusan awak utk buang saya. Awak pun dah mengaku takde hati lagi dengan saya.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Sebab apa awak takde hati kat saya pun masih awak tak jelaskan. Saya cuba perbaiki hubungan kita tapi awak masih nak putus tunang.

Tak hanya sampai disitu, Ezrin menuntut sang mantan calon istri ke Mahkamah Pengadilan untuk mengganti rugi biaya yang ia keluarkan untuk persiapan pernikahan.

#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Setahun yang lalu kita berjanji untuk bersama namun hakikatnya kau mungkir. Kau sakiti aku, kau duakan aku. Ezrin 09/07/2017 KL pic.twitter.com/E1Laj8wDBL
Expand pic
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Esok saya akan ke mahkamah bagi sebutan kes putus tunang untuk perbicaraan tuntutan ganti rugi. Lelaki pun ada hak dan maruah.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Susah sangat ke nak mengaku? Perlu ke play victim? Jumpa lagi di mahkamah nanti.
#BTPRIP πŸ• @ezrinmn
Bukan nak minta simpati korang. Aku nak bagitahu yang lelaki pun ada hak dan maruah. Redha? Ye aku redha tapi aku saman ex aku.
Load Remaining (3)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.