Berani Coba? Langkah Menjamah Isi Deep Web dan Dark Web dengan Browser Apapun

Ingat, menjelajah deep web dan dark web tak semestinya dijajaki oleh pengguna internet awam.
kultweet deepweb kultwit darkweb Internet
3171 View 1 comments
5
Login and hide ads.
Story The Internet 7996 view 11 5 Mengintip Horornya Isi Deep Web, Sisi Tergelap Dunia Internet yang Tak Terjamah Netters .. Sisi tergelap Internet adalah sisi tergelap manusia juga.
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:01:12 WIB
Dark web. Thread kali ni aku serius. Tak main-main dah. Cukup 100 RTs, aku ajar (beserta screenshot) step by step ke dark web. pic.twitter.com/l0vc7QHASi
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:02:55 WIB
Apa itu dark web? Korang boleh google. Kisah-kisah disebalik dark web? Korang boleh google. Thread ni abang bawa engkau terus ke dark web
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:05:10 WIB
Tak main lah info ceduk google or youtube atau dengar cakap-cakap orang. Nah bukti abang sendiri selalu masuk ke sana cari info pic.twitter.com/e3DtenRyT7
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:05:57 WIB
Kenapa aku suka dark web? Sebab aku nak cari info. Tak dapat dinafikan, banyak info-info berguna dalam tu.
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:14:19 WIB
Ni antara laman sosial dalam dark web. Macam Twitter. Tengok hashtag dia. Ramai pedo dekat situ pic.twitter.com/vfndtg7MON
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:17:46 WIB
Aku tak nak cerita apa yang orang dah cerita. Aku nak ajak kau orang masuk ke sana. Jom
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:20:00 WIB
Tak perlu takut. Ikut je step by step yang aku ajar ni.
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:21:18 WIB
Tak perlukan browser lain, guna je browser mana yang ada. Tak perlu hide ip. Tak perlukan tu semua. Tak perlu. Pakai je mana yang ada.
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:29:50 WIB
Lepas tu cuba search apa-apa keyword. Aku ambil contoh keyword, "Pedo."
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:31:29 WIB
Kalau kau orang perhati, URL yang terindeks tu tak sama macam web biasa. Sekarang kita akan pilih mana-mana web untuk diselongkar pic.twitter.com/bWrBYv89sJ
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:33:27 WIB
Jom kita terjah yang paling bawah tu. Irina & Oleg. Tapi... Tak semudah tu nak masuk ke web tu. ☝ Kita klik dulu. pic.twitter.com/rAJUbfcoZs
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:34:44 WIB
Ini yang keluar. Jadi apa nak buat untuk akses ke web tu? Bawa bertenang, serah saja pada abang yang genius ni pic.twitter.com/szvk69a6eD
 Expand pic
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:35:45 WIB
Dekat url tu, kita edit sikit. "ftyffwtact6nguwi.onion." Belakang onion tu tambah "link" atau "to"
Shadows of The Sun πŸŒ€ @Jackvladamir 15/07/2017 01:37:15 WIB
Oyeahhhh, akhirnya kita berjaya masuk ke sana. Kenapa abang begitu genius? pic.twitter.com/RPIufm3VGC
 Expand pic
Tuan Syed Sigaraga @syedsigaraga 15/07/2017 01:38:54 WIB
@kidxblunt @Jackvladamir @paejahvicc Kalau pakai phone tak bahaya ke ? Orang cakap kang banking details boleh trace lah apa lancau lah.
Tuan Syed Sigaraga @syedsigaraga 15/07/2017 01:42:49 WIB
@Jackvladamir @kidxblunt @paejahvicc So better jangan guna phone ? Phone aku dah link dengan bank acc dekat icloud and uber.

Tips-tips yang perlu diingat sebelum mencobanya.


Tuan Syed Sigaraga @syedsigaraga 15/07/2017 01:48:45 WIB
@Jackvladamir @kidxblunt @paejahvicc Any advice or tips before i surf the dark web ? The do's and dont's ?
Load Remaining (12)

Comment

bolavada @bolavada 17/07/2017 04:51:59 WIB
FREEBET dan FREECHIP, BONUS DAN CASHBACK Ubah Keberuntungan Kamu Menjadi Pundi Pundi Uang Yuk chat aku di BBM: D*8*9*C*C*5*1*5 Line: B*o*l*a*v*a*d*a* FB: B*o*l*a*v*a*d*a*

All Categories

Category related to The Internet

Login and hide ads.