0
Priya Surya H @Nilakayanti_Jr
Naha eta sagala parabot di damel bom, pamajikan maneh rek nyangu , beras beak lalakina modar , goblok siah #BandungTeuSieun
ar_royyan @arroyya30806914
Nanaonan bom panci coba?? Mening bom kastrol ameh ngaliweut sakalian #bandungteusieun
Yulia Anisa @YuliaaAnisa
Si perakit bom lagi jualan bakso goreng bom nya meledak dikontrakan. Udah we pancinya buat ngerebus bakso aja kang -_- #BandungTeuSieun
fadjarnoegra @nugrahaf_18
#BandungTeuSieun eta th asli bom atawa cmn iseng 😛meni pke panci.. sklian atuh jg boboko na
taufik wiper @taufik_wiper
teroris teh meni kompak nyien bom panci. nu lain atuh langseng sugan meh gede #BandungTeuSieun
#NantiJugaPastiDapet @rifkijamaludina
Ngérakeun orang parahyangan timur waé, datang kabandung mah kuduna niatna morotan duit org kota (bisnis) lain nyieunan bom #BandungTeuSieun
piya @kinerjuy
#BandungTeuSieun ningalin mantan jeung kabogoh anyarna😏
Abenk @tiarvbc
Aku tau cara untuk bahagia SARE SUBUH HUDANG SORE :(( #BandungTeuSieun #PersibDay
Ambu @rienalova
Aink teu sieun bom sieun keneh mersihan huntu maung #BandungTeuSieun
Parasayu @parasayudotnet
#BandungTeuSieun Urang mah leuwih sien bengeut jarawatan, komo sirah kutuan aduh meuni ateul😂
toni @mr_toache
Duh lamun meunang ku pa polisi eta terorisna ku aing dikulub na panci #BandungTeuSieun
Sharky Gromoxson @sarkygromoxson
Sepertinya itu bukan teroris tapi tukang parabot yang bekerjasama dengan tukang kiridit .. Akhiw 😁😆🙌 #BandungTeuSieun
beno urabgenjer @BenoPutra3
aing luwih sieun,mun can menang gadag wae.dari pada ku bom panci. #bandungteusieun
Pendekar Berkarat @AlbedoLoveMe
Teu sieun ku teroris, sieun nagé teu di béré asup ka imah ku mamah #bandungteusieun
Aryono Hermawan 🍋 @aryonoro
Aink mah teu sieun Bom..💣 Aink leuwih sieun teu bisa mere dahar Pamajikan #BandungTeuSieun #AinkTeuSieunTeroris
guanlin. @guanlinf88
People #BandungTeuSieun geus deket tapi teu aya kapastian👌
- @SAnisa023
teu kabayang lamun inungna nyahoen panci dapur paragi ninyuh mie eweh, eh #BandungTeuSieun
Andri arshavin @AndriHooper
Pelaku bom panci adalah tukang baso goreng.. kade eta tukang dagang basreng kdu rada di pantauan 😁😆 #BandungTeuSieun
Budak Lehoan @nurielkibla
#BandungTeuSieun bandung mah emang teu sieun, bandung mah Mikel Essieun
solder Uap @cephilman73
#BandungTeuSieun Bom.... Persib ttp aing mah. Isukan Kahade 3 poin
Haris Alghifary @harismeet
warga Bandung mah teu sieun ku bom panci, sieunna lmn Persib eleh.. #BandungTeuSieun
Disenchanted! @iqbal_kusaga
Bom panci efeknya juga lumayan parah loh. Gak bisa disepelekan juga. Tapi tetep, #BandungTeuSieun! 👌
Load Remaining (93)

Comment

bolavada @bolavada 09/07/2017 19:49:43 WIB
FREEBET dan FREECHIP, BONUS DAN CASHBACK Ubah Keberuntungan Kamu Menjadi Pundi Pundi Uang Yuk chat aku di BBM: D*8*9*C*C*5*1*5 Line: B*o*l*a*v*a*d*a* FB: B*o*l*a*v*a*d*a*
Login and hide ads.
Login and hide ads.