Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Bom Panci dimata warganet Sunda #BandungTeuSieun by @PejuangHastag

Bom Panci Bandung, Hastag #BandungTeuSieun Jadi Trending Topik
0
Priya Surya H @Nilakayanti_Jr

Naha eta sagala parabot di damel bom, pamajikan maneh rek nyangu , beras beak lalakina modar , goblok siah #BandungTeuSieun

09/07/2017 07:24:01 WIB
ar_royyan @arroyya30806914

Nanaonan bom panci coba?? Mening bom kastrol ameh ngaliweut sakalian #bandungteusieun

09/07/2017 07:11:50 WIB
🥪 @YuliaaAnisa

Si perakit bom lagi jualan bakso goreng bom nya meledak dikontrakan. Udah we pancinya buat ngerebus bakso aja kang -_- #BandungTeuSieun

09/07/2017 07:00:07 WIB
fadjarnoegra @nugrahaf_18

#BandungTeuSieun eta th asli bom atawa cmn iseng 😛meni pke panci.. sklian atuh jg boboko na

09/07/2017 06:47:00 WIB
taufik wiper @taufik_wiper

teroris teh meni kompak nyien bom panci. nu lain atuh langseng sugan meh gede #BandungTeuSieun

09/07/2017 05:34:20 WIB
jamal @rifkijamaludina

Ngérakeun orang parahyangan timur waé, datang kabandung mah kuduna niatna morotan duit org kota (bisnis) lain nyieunan bom #BandungTeuSieun

09/07/2017 05:30:48 WIB
piya @kinerjuy

#BandungTeuSieun ningalin mantan jeung kabogoh anyarna😏

09/07/2017 05:26:42 WIB
Taring Babi @tiarvbc

Aku tau cara untuk bahagia SARE SUBUH HUDANG SORE :(( #BandungTeuSieun #PersibDay

09/07/2017 04:37:12 WIB
Ambu @rienalova

Aink teu sieun bom sieun keneh mersihan huntu maung #BandungTeuSieun

09/07/2017 04:22:22 WIB
Parasayu @parasayudotnet

#BandungTeuSieun Urang mah leuwih sien bengeut jarawatan, komo sirah kutuan aduh meuni ateul😂

09/07/2017 04:09:31 WIB
toni @mr_toache

Duh lamun meunang ku pa polisi eta terorisna ku aing dikulub na panci #BandungTeuSieun

09/07/2017 03:47:08 WIB
Sharky Gromoxson @sarkygromoxson

Sepertinya itu bukan teroris tapi tukang parabot yang bekerjasama dengan tukang kiridit .. Akhiw 😁😆🙌 #BandungTeuSieun

09/07/2017 03:11:56 WIB
beno urabgenjer @BenoPutra3

aing luwih sieun,mun can menang gadag wae.dari pada ku bom panci. #bandungteusieun

09/07/2017 03:03:16 WIB
Sang Pencabut Uban @Iblistaringsatu

Teu sieun ku teroris, sieun nagé teu di béré asup ka imah ku mamah #bandungteusieun

09/07/2017 02:59:17 WIB
Aryono Hermawan  @aryonoro

Aink mah teu sieun Bom..💣 Aink leuwih sieun teu bisa mere dahar Pamajikan #BandungTeuSieun #AinkTeuSieunTeroris

09/07/2017 02:53:33 WIB
guanlin. @guanlinf88

People #BandungTeuSieun geus deket tapi teu aya kapastian👌

09/07/2017 02:52:15 WIB
- @SAnisa023

teu kabayang lamun inungna nyahoen panci dapur paragi ninyuh mie eweh, eh #BandungTeuSieun

09/07/2017 02:43:01 WIB
Andri arshavin @AndriHooper

Pelaku bom panci adalah tukang baso goreng.. kade eta tukang dagang basreng kdu rada di pantauan 😁😆 #BandungTeuSieun

09/07/2017 02:33:11 WIB
Budak Lehoan @nurielkibla

#BandungTeuSieun bandung mah emang teu sieun, bandung mah Mikel Essieun

09/07/2017 02:33:02 WIB
solder Uap @cephilman73

#BandungTeuSieun Bom.... Persib ttp aing mah. Isukan Kahade 3 poin

09/07/2017 01:53:22 WIB
Haris Alghifary @harismeet

warga Bandung mah teu sieun ku bom panci, sieunna lmn Persib eleh.. #BandungTeuSieun

09/07/2017 01:48:24 WIB
Iqbal Kusaga @iqbal_kusaga

Bom panci efeknya juga lumayan parah loh. Gak bisa disepelekan juga. Tapi tetep, #BandungTeuSieun! 👌

09/07/2017 01:41:18 WIB
Load Remaining (93)

Comment

bolavada @bolavada 09/07/2017 19:49:43 WIB
FREEBET dan FREECHIP, BONUS DAN CASHBACK Ubah Keberuntungan Kamu Menjadi Pundi Pundi Uang Yuk chat aku di BBM: D*8*9*C*C*5*1*5 Line: B*o*l*a*v*a*d*a* FB: B*o*l*a*v*a*d*a*
0