Syukuran Ahmad Heryawan Bank BJB ka-56 Taun Méré 1000 Al Quran

Poé Rebo, ping 24 Méi 2017, Bank Pembangunan Daérah Jawa Barat dan Banten, Tbk (bank bjb) reujeung Pamaréntah Propinsi Jawa Barat, ngayakeun kagiatan syukuran bank bjb nu ka 56 taun, http://bit.ly/2speAUG
National AhmadHeryawanBankJabarBanten asuransi gubernurjawabarat gubernurjabar aher ahmadheryawan bankbjb syariah bpd AherBJB
0
semuatentangBDG @semuattgBDG
dijejeran Syukur Jabar Untuk Negeri, tempatna di Gedong Sasana Budaya Ganesha (Sabuga), ITB. bit.ly/2speAUG pic.twitter.com/kKAgCrVd1Q
Expand pic
semuatentangBDG @semuattgBDG
Hal sakabit téh mangrupa runtuyan kagiatan tina acara puncak HUT bank bjb nu ka-56 taun. bit.ly/2speAUG

Comment

Login and hide ads.