0
brgsjks @brgsjks
Jika ada lelaki yang masih basuh pinggan periuk belanga walaupun sedang beraya, kahwinilah saya, bukan lelaki ini. pic.twitter.com/7yX1LaI98V
 Expand pic
 Expand pic
wn___ @wanieibrahimm
@brgsjks Mak saya suruh cari siapa lelaki ni. Katanya dia berkenan nak jadikan menantu. Apo?!🤣
R Kavinsky @Rahmanators
@brgsjks Aku lepas makan aku basuh juga pinggan makcik pakcik aku tapi tula tak upload dkt socmed erm
وحيدا حميدون @yda2253
@brgsjks masyaAllah dah la handsome rajin pulak tu. hye jodoh 🙈
. @rinmdi
@brgsjks siapa dia ni? mashaallah sis nak masuk minang 😍😂
/localhost @faiezyacob
@brgsjks "Ye masih ada cuma diorang tak post je"
ƒαяαнηαjwα™ @_farahahmad
@brgsjks aduhh mana nak cari husband material macam nie lagi? yg selalu jumpa lepas makan tinggal pinggan atas meja makan banyak lah 😭
Ejamamam tam tam @EjamAronz14
@FiaHaniey @brgsjks Saya keja mcd selalu kemas-2 meja & kemas sisa mknan org..hmm camna ? 😋
Login and hide ads.