0
tikus merah @tikusmerah1
Wes dho sahur durung Iki.Ngopi sek
tikus merah @tikusmerah1
Wayah sahur gini grenengan seng ringan2 wae.Sinambi nunggu waktu subuh
tikus merah @tikusmerah1
Neng Yo ngapunten grenengane kadang nganggo boso jowo.Bukannya Jawa sentris lan intoleran thd boso daerah lain.
tikus merah @tikusmerah1
Arep nganggo boso Padang ora iso,boso Aceh apo maneh.Boso Papua blas ora ngerti.Makane nggo boso jowo seng ngerti
tikus merah @tikusmerah1
Neng Ojo dianggap intoleran yooo.Peliiiiisss
tikus merah @tikusmerah1
Sakwise sahur bareng...Limbuk Karo Cangik ngobrol neng taman mburi omah seng Gedhe magrong2
tikus merah @tikusmerah1
Neng taman mburi omah seng magrong2 kui Limbuk ro Cangik selonjoran neng gasibo sinambi ngobrol ngalor ngidul.
tikus merah @tikusmerah1
Jane mung akeh nggresulo si mami Limbuk marang Cangik anake wedok seng ayu moblong2
tikus merah @tikusmerah1
"Anakku Cangik seng ayu moblong2..kene lungguh bareng karo mami.Mami pengen ngobrol ki.Mami lagi galau nih",kata Limbuk pada anaknya
tikus merah @tikusmerah1
"Injih mami...wonten menopo sejatosipun kok mami dumugi galau mekaten.Menopo Mas Kumis mboten nate manggihi mami.Mami kangen nggih
tikus merah @tikusmerah1
"Kowe Ki lho.malah ngenyek koyo ngono.Iki Dudu masalah Mas Kumis.Iki masalah bongso lan negoro.Kowe Khan ngerti dewe,elek2 ngene mamimu iki
tikus merah @tikusmerah1
Negarawan ugo.Durung lali tho Nek aku Ki bekas penguoso neng tlatah kene.Walopun mung 2 thn sakwise njungkelke raja sarungan
tikus merah @tikusmerah1
Tak akoni ugo Jane.wektu mimpin tlatah kene blas ora Ono keberhasilan ku.Akeh aset tlatah Iki seng tak dol.Koyo perusahan telepon,...
tikus merah @tikusmerah1
Kapal tanker,gas tangguh tak dol murah sakwise dansa dansa neng Peking dhisik,pengemplang BLBI tak bebaske.Ora iso tak sebutke maneh
tikus merah @tikusmerah1
Makane awakku iso lemu tho.Sakwise ngedol2 manganku enak2 ora mikir Nek kentekan pangan neng ngomah.Kowe iso nyalon Ben tambah ayu
tikus merah @tikusmerah1
Sayang mung 2 thnan luweh sithik aku dadi penguoso.Dadi ora iso neruske ngedol2 aset.
tikus merah @tikusmerah1
Mungkin karma Yo nduk...aku kalah Karo bekas abdi dalem ku dewe wektu pemilihan panguoso sakwise iku
tikus merah @tikusmerah1
Sakwise kalah Kowe ngerti dewe nduk...aku Poso 10 tahunan.Ora mung bln romadhon aku Poso.10 tahun posone.Bayangno wae nduk..10 thn poso
tikus merah @tikusmerah1
Proyek2ku diuntal Kabeh sampai aku Ra kebagian jatah.Paling oleh jatah Nek Ono seng njaluk tanda tanganku arep njago dadi adipati
tikus merah @tikusmerah1
Kowe ngerti tho nduk...,pitakone Limbuk marang Cangik seng kawet mau ngrungokke sambate mami
tikus merah @tikusmerah1
"Injih mami Limbuk,kulo mangertos Nek panjengenan ngalamin jajanan koyo ngoten.Lha Ning pripun maleh,kawulo sampun podho mboten temen...
tikus merah @tikusmerah1
Mboten remen maksud ipun kalian mami sawektu mami dados panguoso.Mangkane mami kalah telak kalian Ki lurah wektu pemilihan
tikus merah @tikusmerah1
Ki lurah tiyange gagah,gede,dhuwur.Jan dados idolane Poro ibu2," Cangik ngoceh neng ngarep mami ne
tikus merah @tikusmerah1
"sek..sek..Kowe kok malah ngomong ngono.Opo Ra kelingan wektu kampanye semono.Aku ngomong pilihlah calon seng ayu dewe.Jane aku ayu ora ngik
Load Remaining (34)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.