"Obrolan 'Galau' Mami Limbuk Karo Anak'e Si Cangik Perkoro Ngedol Aset Negoro De-el-el" by @TikusMerah1

Chirpified By @M4ngU5il
0
tikus merah @tikusmerah1

Wes dho sahur durung Iki.Ngopi sek

08/06/2017 03:44:54 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Wayah sahur gini grenengan seng ringan2 wae.Sinambi nunggu waktu subuh

08/06/2017 03:47:20 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Neng Yo ngapunten grenengane kadang nganggo boso jowo.Bukannya Jawa sentris lan intoleran thd boso daerah lain.

08/06/2017 03:50:34 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Arep nganggo boso Padang ora iso,boso Aceh apo maneh.Boso Papua blas ora ngerti.Makane nggo boso jowo seng ngerti

08/06/2017 03:52:03 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Neng Ojo dianggap intoleran yooo.Peliiiiisss

08/06/2017 03:52:39 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Sakwise sahur bareng...Limbuk Karo Cangik ngobrol neng taman mburi omah seng Gedhe magrong2

08/06/2017 03:54:56 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Neng taman mburi omah seng magrong2 kui Limbuk ro Cangik selonjoran neng gasibo sinambi ngobrol ngalor ngidul.

08/06/2017 03:57:23 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Jane mung akeh nggresulo si mami Limbuk marang Cangik anake wedok seng ayu moblong2

08/06/2017 03:58:45 WIB
tikus merah @tikusmerah1

"Anakku Cangik seng ayu moblong2..kene lungguh bareng karo mami.Mami pengen ngobrol ki.Mami lagi galau nih",kata Limbuk pada anaknya

08/06/2017 04:25:14 WIB
tikus merah @tikusmerah1

"Injih mami...wonten menopo sejatosipun kok mami dumugi galau mekaten.Menopo Mas Kumis mboten nate manggihi mami.Mami kangen nggih

08/06/2017 04:28:42 WIB
tikus merah @tikusmerah1

"Kowe Ki lho.malah ngenyek koyo ngono.Iki Dudu masalah Mas Kumis.Iki masalah bongso lan negoro.Kowe Khan ngerti dewe,elek2 ngene mamimu iki

08/06/2017 04:32:28 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Negarawan ugo.Durung lali tho Nek aku Ki bekas penguoso neng tlatah kene.Walopun mung 2 thn sakwise njungkelke raja sarungan

08/06/2017 04:34:24 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Tak akoni ugo Jane.wektu mimpin tlatah kene blas ora Ono keberhasilan ku.Akeh aset tlatah Iki seng tak dol.Koyo perusahan telepon,...

08/06/2017 04:37:47 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Kapal tanker,gas tangguh tak dol murah sakwise dansa dansa neng Peking dhisik,pengemplang BLBI tak bebaske.Ora iso tak sebutke maneh

08/06/2017 04:42:15 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Makane awakku iso lemu tho.Sakwise ngedol2 manganku enak2 ora mikir Nek kentekan pangan neng ngomah.Kowe iso nyalon Ben tambah ayu

08/06/2017 04:46:20 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Sayang mung 2 thnan luweh sithik aku dadi penguoso.Dadi ora iso neruske ngedol2 aset.

08/06/2017 04:49:38 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Mungkin karma Yo nduk...aku kalah Karo bekas abdi dalem ku dewe wektu pemilihan panguoso sakwise iku

08/06/2017 04:51:09 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Sakwise kalah Kowe ngerti dewe nduk...aku Poso 10 tahunan.Ora mung bln romadhon aku Poso.10 tahun posone.Bayangno wae nduk..10 thn poso

08/06/2017 13:40:39 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Proyek2ku diuntal Kabeh sampai aku Ra kebagian jatah.Paling oleh jatah Nek Ono seng njaluk tanda tanganku arep njago dadi adipati

08/06/2017 13:42:33 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Kowe ngerti tho nduk...,pitakone Limbuk marang Cangik seng kawet mau ngrungokke sambate mami

08/06/2017 13:46:25 WIB
tikus merah @tikusmerah1

"Injih mami Limbuk,kulo mangertos Nek panjengenan ngalamin jajanan koyo ngoten.Lha Ning pripun maleh,kawulo sampun podho mboten temen...

08/06/2017 13:49:37 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Mboten remen maksud ipun kalian mami sawektu mami dados panguoso.Mangkane mami kalah telak kalian Ki lurah wektu pemilihan

08/06/2017 13:51:30 WIB
tikus merah @tikusmerah1

Ki lurah tiyange gagah,gede,dhuwur.Jan dados idolane Poro ibu2," Cangik ngoceh neng ngarep mami ne

08/06/2017 13:54:28 WIB
tikus merah @tikusmerah1

"sek..sek..Kowe kok malah ngomong ngono.Opo Ra kelingan wektu kampanye semono.Aku ngomong pilihlah calon seng ayu dewe.Jane aku ayu ora ngik

08/06/2017 13:56:13 WIB
Load Remaining (34)

Comment

No comments yet. Write yours!