Ketika Online Shop Dicerca karena Panci yang Dijualnya Meleduk saat Demo Masak Live

Di tengah demo masak live di TV, panci mahal yang dijual nline shop ini meleduk...
0

Di sebuah demo masak live di TV kabel Malaysia....

Araf Ahmad @araf_ahmad

GoShop kantoi jual barang tak berkualiti masa siaran langsung. Selamatkan mak korang dari benda-benda ni. pic.twitter.com/Wuy1lQ9ds8

28/05/2017 13:05:50 WIB
나니 ? @roseyymohd

@araf_ahmad Wehh gilaa ahh meletup tengah live. Melecur laa tangan chef tuu 😂😂😂

28/05/2017 13:12:00 WIB
Araf Ahmad @araf_ahmad

@_rosemeiy Tapi dia tetap teruskan lepas meletup. Gigih dohh

28/05/2017 13:21:36 WIB
she ✿ @rwdaTOP

@araf_ahmad wuish mcm mna boleh tau nk meletup and terus record?

28/05/2017 18:14:06 WIB
ahmad nabil. @Bangbil

@araf_ahmad "Wow!! dasyatnya kita punya produk kali ini" hahahaha lagi mau cover 😂

28/05/2017 15:13:07 WIB
meow amor @ishakhambali

@araf_ahmad yang pergi tutup lubang angin tu kenapa . tinggi la tekanan dia .

28/05/2017 15:29:57 WIB
r/syazwani @AnnieVeeee

@araf_ahmad Nampak tgn dia basah, mungkin tgn dia sejuk masa tu n direct contact with kaca panas, big mistake.

28/05/2017 18:12:13 WIB
itsuzebeck 😈 @lxl_roxane

@araf_ahmad dsamping itu tangan chef tuh kesian mlecur gamak nya

28/05/2017 17:48:55 WIB
𝙻𝚘𝚟𝚎 𝙰𝚐𝚊𝚒𝚗 🍩 @cysparks_

@araf_ahmad @hunjawline Tp klau prasan mcm ade someone sruh chef tu tutup lubang angin 😅 skali mletop kebaboom poor that chef huhu

28/05/2017 18:20:15 WIB
rashid 🇲🇾 @rashidtokwan

@araf_ahmad dengan tenangnya "wuhooo dasyatnyaaa kita punya produk kali ini."

28/05/2017 18:55:20 WIB
Mencoba berpikir positip, memang sengaja diletupkan untuk eksperimen?
Anip @aniffamiz

@araf_ahmad @iqbalahamat Rasanya yg meletop dapur gas tu kot sbb nmpk cap dia trbukak. #sangkabaik 😌

28/05/2017 16:11:02 WIB
IQB @iqbalahamat

@aniffamiz @araf_ahmad Kan? Bagus anip ni semua benda husnuzzon! Haha

28/05/2017 16:12:33 WIB
. @baloesfoguete

@araf_ahmad @zerovrahariss Well. At least aku yang jarang memasak ni pun tahu jangan tutup lubang yang release pressure tu. Sah la chef made in china ni. AHAHAHAH

28/05/2017 19:06:08 WIB
Khafizil 🇲🇾 @FFizil

@araf_ahmad @MiraaMK Bro ,bukan yg meletup tu kuali biasa2 ke ?kan die buat perbandingan kuali biasa dgn kuali dia .nak tunjuk laa yang kuali biasa tak tahan

28/05/2017 22:07:09 WIB
Naufal Antezem 🇲🇾 @NaufalAntezem

@araf_ahmad Mmg chef sengaja tutup lubang udara sbb nak buktikan tekanan/suhu dlm periuk tu sgt tinggi = very efficient, jimat gas dan masa utk masak

28/05/2017 18:50:09 WIB
Naufal Antezem 🇲🇾 @NaufalAntezem

@araf_ahmad Sbb tu korg tgok, semua dalam tu rilex je dan dia terus tayang visual comparison periuk biasa dgn periuk tu. Hanya demonstrasi je. Chill

28/05/2017 18:51:12 WIB
Aufa Hadi @Aufuu_

@NaufalAntezem @araf_ahmad efficient mcam mna pun safety first.. takkan nak guna barang yg defect mcam ni

28/05/2017 19:53:57 WIB
Naufal Antezem 🇲🇾 @NaufalAntezem

@Aufuu_ @araf_ahmad Not defect. It's experiment. Itu demonstrasi utk buktikan pd pembeli yg betapa kuatnya tekanan dlm periuk tu maka save time/gas utk masak

28/05/2017 20:51:55 WIB
Load Remaining (41)

Comment

No comments yet. Write yours!