0

Di sebuah demo masak live di TV kabel Malaysia....

Araf Ahmad @araf_ahmad
GoShop kantoi jual barang tak berkualiti masa siaran langsung. Selamatkan mak korang dari benda-benda ni. pic.twitter.com/Wuy1lQ9ds8
hooman @cassadee88
@araf_ahmad Wehh gilaa ahh meletup tengah live. Melecur laa tangan chef tuu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Adam @ATMology
@araf_ahmad Now you see it Now you don'tπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #GoShop #Astro #SeenOnTV #BuyAtYourOwnRisk @astroonline pic.twitter.com/6dEZVOs1NX
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Araf Ahmad @araf_ahmad
@_rosemeiy Tapi dia tetap teruskan lepas meletup. Gigih dohh
she ✿ @rwdaTOP
@araf_ahmad wuish mcm mna boleh tau nk meletup and terus record?
ahmad nabil. @Bangbil
@araf_ahmad "Wow!! dasyatnya kita punya produk kali ini" hahahaha lagi mau cover πŸ˜‚
Purr-amour @ishakhambali
@araf_ahmad yang pergi tutup lubang angin tu kenapa . tinggi la tekanan dia .
r/syazwani @AnnieVeeee
@araf_ahmad Nampak tgn dia basah, mungkin tgn dia sejuk masa tu n direct contact with kaca panas, big mistake.
itsuzebeck 😈 @lxl_roxane
@araf_ahmad dsamping itu tangan chef tuh kesian mlecur gamak nya
9πŸ’— @cysparks_
@araf_ahmad @hunjawline Tp klau prasan mcm ade someone sruh chef tu tutup lubang angin πŸ˜… skali mletop kebaboom poor that chef huhu
rashid @rashidtokwan
@araf_ahmad dengan tenangnya "wuhooo dasyatnyaaa kita punya produk kali ini."
Mencoba berpikir positip, memang sengaja diletupkan untuk eksperimen?
Anip @aniffamiz
@araf_ahmad @iqbalahamat Rasanya yg meletop dapur gas tu kot sbb nmpk cap dia trbukak. #sangkabaik 😌
IQB @iqbalahamat
@aniffamiz @araf_ahmad Kan? Bagus anip ni semua benda husnuzzon! Haha
. @baloesfoguete
@araf_ahmad @zerovrahariss Well. At least aku yang jarang memasak ni pun tahu jangan tutup lubang yang release pressure tu. Sah la chef made in china ni. AHAHAHAH
Khafizil @FFizil
@araf_ahmad @MiraaMK Bro ,bukan yg meletup tu kuali biasa2 ke ?kan die buat perbandingan kuali biasa dgn kuali dia .nak tunjuk laa yang kuali biasa tak tahan
Naufal Antezem @NaufalAntezem
@araf_ahmad Mmg chef sengaja tutup lubang udara sbb nak buktikan tekanan/suhu dlm periuk tu sgt tinggi = very efficient, jimat gas dan masa utk masak
Naufal Antezem @NaufalAntezem
@araf_ahmad Sbb tu korg tgok, semua dalam tu rilex je dan dia terus tayang visual comparison periuk biasa dgn periuk tu. Hanya demonstrasi je. Chill
Aufa Hadi @Aufuu_
@NaufalAntezem @araf_ahmad efficient mcam mna pun safety first.. takkan nak guna barang yg defect mcam ni
Naufal Antezem @NaufalAntezem
@Aufuu_ @araf_ahmad Not defect. It's experiment. Itu demonstrasi utk buktikan pd pembeli yg betapa kuatnya tekanan dlm periuk tu maka save time/gas utk masak
Load Remaining (41)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.