0
iankabeh @iankabeh
Iki Polisi kabeh sak Indonesia mulai Rebo (28/11/2012) tekan Seloso (11/12/12) nglaksanake"Operasi Zebra 2012" #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Bareng-bareng suwene 14 dino, mulai 28 Nov s/d 11 Des 2012 #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Neng oprasi iki Polisi luwih mentingke kegiatan Pre Emtive, Preventiveseng didukung penegakan hukum #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
kanggo pelanggaran lalu lintas sengmarai nyebabke Tabrakan Lan kejahatan kendaraan bermotor. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Sampekke neng Sedulur,tonggo, guru,konco,pacarmu,kimcilmu,mbahmu ,pakdemu,mbokde mu lan kabeh handai taulan. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
supoyo nglengkapi dokumen Kendaraane (SIM karo STNK) BPKBne rasah digowondak ilang. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Kelengkapan kendaraan yo dinggo ( HELM,SPION,PLATNOMER'e seng biasa wae. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
rasah dibentuk2 seng aneh2 opo meneh ditulisijenenge mbahmu,malah ketok wong aLay #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Seng nyopir mobil ojo lali nganggo sabuk pengaman ojo mung nggopajangan #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
nek mobile ra ono sabuk pengamane yo nganggo tali rafia. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
seng numpak motor Roda 2 supoyo tetep ngurepke lampu (awan karo bengi) #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
tuku Blackberry kuat tuku lampumangewu wae aras-arasen. #operasizebra2012
iankabeh @iankabeh
Wis yo..,mbok laksanakke yo alhamdulillahora mbok laksanake nek ono opo2 tanggungen dewe.. Yo to. #operasizebra2012

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.