Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Himbauan *operasizebra2012* versi boso Jowo

sugeng mirsani
0
iankabeh @iankabeh

Iki Polisi kabeh sak Indonesia mulai Rebo (28/11/2012) tekan Seloso (11/12/12) nglaksanake"Operasi Zebra 2012" #operasizebra2012

29/11/2012 09:38:19 WIB
iankabeh @iankabeh

Bareng-bareng suwene 14 dino, mulai 28 Nov s/d 11 Des 2012 #operasizebra2012

29/11/2012 09:38:53 WIB
iankabeh @iankabeh

Neng oprasi iki Polisi luwih mentingke kegiatan Pre Emtive, Preventiveseng didukung penegakan hukum #operasizebra2012

29/11/2012 09:39:39 WIB
iankabeh @iankabeh

kanggo pelanggaran lalu lintas sengmarai nyebabke Tabrakan Lan kejahatan kendaraan bermotor. #operasizebra2012

29/11/2012 09:40:10 WIB
iankabeh @iankabeh

Sampekke neng Sedulur,tonggo, guru,konco,pacarmu,kimcilmu,mbahmu ,pakdemu,mbokde mu lan kabeh handai taulan. #operasizebra2012

29/11/2012 09:40:35 WIB
iankabeh @iankabeh

supoyo nglengkapi dokumen Kendaraane (SIM karo STNK) BPKBne rasah digowondak ilang. #operasizebra2012

29/11/2012 09:41:05 WIB
iankabeh @iankabeh

Kelengkapan kendaraan yo dinggo ( HELM,SPION,PLATNOMER'e seng biasa wae. #operasizebra2012

29/11/2012 09:42:01 WIB
iankabeh @iankabeh

rasah dibentuk2 seng aneh2 opo meneh ditulisijenenge mbahmu,malah ketok wong aLay #operasizebra2012

29/11/2012 09:42:17 WIB
iankabeh @iankabeh

Seng nyopir mobil ojo lali nganggo sabuk pengaman ojo mung nggopajangan #operasizebra2012

29/11/2012 09:43:30 WIB
iankabeh @iankabeh

nek mobile ra ono sabuk pengamane yo nganggo tali rafia. #operasizebra2012

29/11/2012 09:43:48 WIB
iankabeh @iankabeh

seng numpak motor Roda 2 supoyo tetep ngurepke lampu (awan karo bengi) #operasizebra2012

29/11/2012 09:44:26 WIB
iankabeh @iankabeh

tuku Blackberry kuat tuku lampumangewu wae aras-arasen. #operasizebra2012

29/11/2012 09:45:18 WIB
iankabeh @iankabeh

Wis yo..,mbok laksanakke yo alhamdulillahora mbok laksanake nek ono opo2 tanggungen dewe.. Yo to. #operasizebra2012

29/11/2012 09:45:48 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!