Rezeki Fotografer, Gadis yg Dulu Difoto Candid Sekarang jadi Istri Cowok ini

Foto candid berujung jodoh, bisa dinikahin fotografernya.
1
sapik @mrFieQ

Lepasni rajin rajin lah pegi kenduri kahwin member mana tau ade jodoh 🤗 pic.twitter.com/BuffxGhUGO

05/05/2017 08:57:25 WIB
Expand pic

berawal dari candid foto, dua tahun dijadiiin istri, so sweet cmiiww...

sapik @mrFieQ

Baru balik majlis kawin. Ape aku dapat ? Ketibas dgn gambar senget. 😂 pic.twitter.com/ftGtf4Whb5

06/05/2017 15:47:25 WIB
Expand pic
sapik @mrFieQ

@_alinasani Last minute. Pagi td kwn aku contact ajak gi. Kalo kau ade, mesti kau jodoh aku 😂

06/05/2017 16:27:42 WIB
أيدا صوفيا @mifirafaa

@ShztlAini @mrFieQ @EllinaYasminZ @MissFudhailah Tunggu wedding akak kau la. Kau pastikan tunang dia bawa kwn kwn yg handsome and seangkatan denganya!!

06/05/2017 15:12:57 WIB
Aini, nak order kek! @ainibakes

@mrFieQ @EllinaYasminZ @MissFudhailah @mifirafaa siapa siapa yg ada member nak kahwin habaq mai cek nak pi hahahahahahahaha

06/05/2017 14:58:46 WIB
إيمان عزيز @im4n4ziz

@mrFieQ Nmpak mcm satu bnda yg best n idea yg menarik tp awak dh buat smua photographr geram ni. Tk pasal2 bini insecure bila kami g shoot weddng😑😑😑

06/05/2017 13:12:07 WIB
공주 @SyahbinarShuib

@mrFieQ @itspinooo Kalau ambik muka aku candid moo trauma photographer 😑😫😩😓😢😭

06/05/2017 12:31:30 WIB
fi @NORAFIFI_

@mrFieQ Untung pergi kenduri jumpa jodoh,aku pergi kenduri aku yang usha orang 😂 Kalau handsome , aku pergi la acah acah jalan tempat yg berdekatan😂

06/05/2017 11:37:01 WIB
Vertical @timeout_77

@OmanDbila @Daendfrank @ksatriaselatan @KudoZzy @detikcom Gak suka baca Koran tapi update terus Media Sosial spt Twitter, FB, Path, WA instagram, dll dll. Sama aja. Koran sudah masuk Twiter & FB bos

06/05/2017 11:25:26 WIB
tcwawa🌹 @waasalwa

@norhanisah95 @AingFazd @mrFieQ Hahah yeah for sure! Thank you, have a nice day too dear❤

06/05/2017 11:15:27 WIB
Nor Hanisah @nrhanishh

@waasalwa @AingFazd @mrFieQ Hahahahaha feeling pretty is healthy for self-love. Have a good day ahead!

06/05/2017 10:22:26 WIB
tcwawa🌹 @waasalwa

@norhanisah95 @AingFazd @mrFieQ Hahah me too,pastu sometimes dalam hati be like "jangan kuat syok sendiri sangat"😂

06/05/2017 10:12:11 WIB
Nor Hanisah @nrhanishh

@waasalwa @AingFazd @mrFieQ The moment you see yourself in the mirror, smile to yourself & you'll look the prettiest you'll ever be. I always do this.

06/05/2017 10:08:51 WIB
tcwawa🌹 @waasalwa

@norhanisah95 @AingFazd @mrFieQ Yeah, but lack of confidence makes me dont feel that way

06/05/2017 10:07:26 WIB
Nor Hanisah @nrhanishh

@waasalwa @AingFazd @mrFieQ But you are pretty! Anyways you don't need others' validation to feel pretty♡

06/05/2017 09:58:55 WIB
leely @azz_rail

@mrFieQ @imtyzhidrolik kalau tak cantik , rajin mana pon tetap tak ada yang pandang 🙄

06/05/2017 09:11:55 WIB
tcwawa🌹 @waasalwa

@mrFieQ Cantik, boleh r...kalau cam aku ni, photographer amik gambar pon dia rasa nak delete balik

06/05/2017 01:07:45 WIB
Edry Haziq @EdrySiBeruang

@mrFieQ @AppleSunquick_ jangan tanya kenapa lepas ni dekat kenduri makin ramai lelaki jadi cameraman x berbayar. Hahaha

05/05/2017 23:48:34 WIB
Load Remaining (5)

Comment

No comments yet. Write yours!