1
sapik @mrFieQ
Lepasni rajin rajin lah pegi kenduri kahwin member mana tau ade jodoh ๐Ÿค— pic.twitter.com/BuffxGhUGO
Expand pic

berawal dari candid foto, dua tahun dijadiiin istri, so sweet cmiiww...

sapik @mrFieQ
Baru balik majlis kawin. Ape aku dapat ? Ketibas dgn gambar senget. ๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/ftGtf4Whb5
Expand pic
sapik @mrFieQ
@_alinasani Last minute. Pagi td kwn aku contact ajak gi. Kalo kau ade, mesti kau jodoh aku ๐Ÿ˜‚
ุฃูŠุฏุง ุตูˆููŠุง @mifirafaa
@ShztlAini @mrFieQ @EllinaYasminZ @MissFudhailah Tunggu wedding akak kau la. Kau pastikan tunang dia bawa kwn kwn yg handsome and seangkatan denganya!!
Aini buat KEK @ainibakes
@mrFieQ @EllinaYasminZ @MissFudhailah @mifirafaa siapa siapa yg ada member nak kahwin habaq mai cek nak pi hahahahahahahaha
ุฅูŠู…ุงู† ุนุฒูŠุฒ @im4n4ziz
@mrFieQ Nmpak mcm satu bnda yg best n idea yg menarik tp awak dh buat smua photographr geram ni. Tk pasal2 bini insecure bila kami g shoot weddng๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘
๊ณต์ฃผ @SyahbinarShuib
@mrFieQ @itspinooo Kalau ambik muka aku candid moo trauma photographer ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ญ
๊น€์š”ํ•œ ๐Ÿฅ‹ @NORAFIFI_
@mrFieQ Untung pergi kenduri jumpa jodoh,aku pergi kenduri aku yang usha orang ๐Ÿ˜‚ Kalau handsome , aku pergi la acah acah jalan tempat yg berdekatan๐Ÿ˜‚
Vertical @timeout_77
@OmanDbila @Daendfrank @ksatriaselatan @KudoZzy @detikcom Gak suka baca Koran tapi update terus Media Sosial spt Twitter, FB, Path, WA instagram, dll dll. Sama aja. Koran sudah masuk Twiter & FB bos
Nor Hanisah @nrhanishh
@waasalwa @AingFazd @mrFieQ Hahahahaha feeling pretty is healthy for self-love. Have a good day ahead!
๐“š๐“ฎ๐“ด๐”€๐“ช๐ŸŒน @waasalwa
@norhanisah95 @AingFazd @mrFieQ Hahah me too,pastu sometimes dalam hati be like "jangan kuat syok sendiri sangat"๐Ÿ˜‚
Nor Hanisah @nrhanishh
@waasalwa @AingFazd @mrFieQ The moment you see yourself in the mirror, smile to yourself & you'll look the prettiest you'll ever be. I always do this.
Nor Hanisah @nrhanishh
@waasalwa @AingFazd @mrFieQ But you are pretty! Anyways you don't need others' validation to feel prettyโ™ก
leely @azz_rail
@mrFieQ @imtyzhidrolik kalau tak cantik , rajin mana pon tetap tak ada yang pandang ๐Ÿ™„
๐“š๐“ฎ๐“ด๐”€๐“ช๐ŸŒน @waasalwa
@mrFieQ Cantik, boleh r...kalau cam aku ni, photographer amik gambar pon dia rasa nak delete balik
Edry Haziq @EdrySiBeruang
@mrFieQ @AppleSunquick_ jangan tanya kenapa lepas ni dekat kenduri makin ramai lelaki jadi cameraman x berbayar. Hahaha
Load Remaining (5)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.