Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Netter Malaysia Kena Hujat Karena Bandingkan Wanita Berhijab Dengan Wanita Ini

Netter Malaysia membandingkan wanita berhijab dengan wanita yang tidak berhijab namun malah kena hujat netter lain
0
Mullahuhu @LeMullahSohaini

Beza perempuan yang menutup aurat dengan yang tidak menutup aurat. pic.twitter.com/93eOOyETZ2

10/04/2017 21:06:02 WIB
Expand pic
Expand pic
โ„’๐“Š๐“ƒ๐’ถ @aqlahshaimi

@MullahSohaini Boleh delete kot. Tak semua pkai tudung tu baik. Yg x pakai tudung tu jahat. Jgn terlalu menghukum. Allah je maha mengetahui.

11/04/2017 19:35:41 WIB
Cik Ayu Balqish @Ehh_Popia

@MullahSohaini Delete la tweet ni.. org yg free hair x sehodoh tu la hahahaha ๐Ÿ˜‚

11/04/2017 21:09:53 WIB
a guy @halalwhore

@MullahSohaini Islam ke ajar jadi racist? Asking for a friend

13/04/2017 09:17:38 WIB
Ahmad Fitri ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @ahmdfitriahmd

@MullahSohaini Stop tweet sebegini. Manusia semakin skeptikal denga Islam yang suci. Sejak bila sindir menyindir dengan kaedah ini jadi sunnah?

13/04/2017 11:37:47 WIB
่ŽŽ็ฑณๆ‹‰ @syamirarahmad

@MullahSohaini Banyak kali dah nampak tweet tweet dia ni yg tak patut patut. So senang jum pakat pakat report accnt twitter dia.

13/04/2017 12:08:37 WIB
ใƒ ใƒณ โ™‘โ™ˆโ™’ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kenapa kena pakai gambar the woman on the right? aku tau la dia tak lawa macam yang sebelah kiri tapi kena ke refer neraka guna dia?

13/04/2017 12:13:23 WIB
ใƒ ใƒณ โ™‘โ™ˆโ™’ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kalau nak refer buruk & neraka pakai hati kau la senang. muka kau tu pun bukannya lawa sangat dengan misai ikan keli kau tu.

13/04/2017 12:14:05 WIB
ใƒ ใƒณ โ™‘โ™ˆโ™’ @alhabshimunirah

@MullahSohaini aku tak kisah la kau nak kutuk perempuan tak pakai tudung tapi tak fikir ke kutuk orang kecilkan hati orang pakai gambar dia macam tu

13/04/2017 12:14:52 WIB
โœจ iN โœจ @NoFancyName_

@MullahSohaini Ape dosa/salah that woman in right pic sampai kau jadikan dia indicator ke neraka/hodoh? Buka aib org tu pon bdosa bro. Khatam dlu br dakwah

13/04/2017 13:17:18 WIB
deactivateswoosh @deactivateacccc

@MullahSohaini bro,aduhh hidayah milik Allah,silap silap sebelum die mati dia mengucap ke,aduhh

13/04/2017 13:39:07 WIB
Arin @arinmuhammad

@MullahSohaini Sory bro Islam tak pernah ajar syurgakan atau nerakakan org lain, aku tgk cantik je yg kanan tu sbb hati dia baik tak aibkan org lain

13/04/2017 14:28:24 WIB
Lil Thanos Thiccie @mabitxch

@MullahSohaini Dah la gmbr belah kanan tu non Muslim. Kau ingat kalau perempuan pakai tudung automatik jadi mirah filzah ke eh pale bana kau pic.twitter.com/iNFQtzQclD

13/04/2017 14:43:30 WIB
Expand pic
khเธฅเธฃ ูƒุฑูŠู… ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ @khaekarem

@MullahSohaini Beza wajah penghuni syurga dengan neraka. Kalau suka menghina masa di dunia nnt muka jadi hodoh mcm gambar kanan tu pic.twitter.com/PP3kCAgn8c

13/04/2017 15:04:25 WIB
Expand pic
Expand pic
๐ŸŽฎ @IvoHaiqal

@kkhae @MullahSohaini Tak perlu kot rasanya balas balik apa dia buat , kalau tak kita sama je macam dia

13/04/2017 20:24:49 WIB
sonea @sonea_edwards

@pavithira_divya @MullahSohaini @dunception Oh pls la. Just because other races tak perlu tutup aurat jangan la jelly.

13/04/2017 19:15:13 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!