Netter Malaysia Kena Hujat Karena Bandingkan Wanita Berhijab Dengan Wanita Ini

Netter Malaysia membandingkan wanita berhijab dengan wanita yang tidak berhijab namun malah kena hujat netter lain
0
Mullahuhu @LeMullahSohaini

Beza perempuan yang menutup aurat dengan yang tidak menutup aurat. pic.twitter.com/93eOOyETZ2

10/04/2017 21:06:02 WIB
Expand pic
Expand pic
☁️ @alianorzali

@MullahSohaini boleh delete dah kot tweet ni. Racist sangat!

11/04/2017 17:23:40 WIB
ℒ𝓊𝓃𝒶 @aqlahshaimi

@MullahSohaini Boleh delete kot. Tak semua pkai tudung tu baik. Yg x pakai tudung tu jahat. Jgn terlalu menghukum. Allah je maha mengetahui.

11/04/2017 19:35:41 WIB
Cik Ayu Balqish @Ehh_Popia

@MullahSohaini Delete la tweet ni.. org yg free hair x sehodoh tu la hahahaha 😂

11/04/2017 21:09:53 WIB
a guy @halalwhore

@MullahSohaini Islam ke ajar jadi racist? Asking for a friend

13/04/2017 09:17:38 WIB
Ahmad Fitri @ahmdfitri94

@MullahSohaini Stop tweet sebegini. Manusia semakin skeptikal denga Islam yang suci. Sejak bila sindir menyindir dengan kaedah ini jadi sunnah?

13/04/2017 11:37:47 WIB
莎米拉 @syamirarahmad

@MullahSohaini Banyak kali dah nampak tweet tweet dia ni yg tak patut patut. So senang jum pakat pakat report accnt twitter dia.

13/04/2017 12:08:37 WIB
ムン ♑♈♒ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kenapa kena pakai gambar the woman on the right? aku tau la dia tak lawa macam yang sebelah kiri tapi kena ke refer neraka guna dia?

13/04/2017 12:13:23 WIB
ムン ♑♈♒ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kalau nak refer buruk & neraka pakai hati kau la senang. muka kau tu pun bukannya lawa sangat dengan misai ikan keli kau tu.

13/04/2017 12:14:05 WIB
ムン ♑♈♒ @alhabshimunirah

@MullahSohaini aku tak kisah la kau nak kutuk perempuan tak pakai tudung tapi tak fikir ke kutuk orang kecilkan hati orang pakai gambar dia macam tu

13/04/2017 12:14:52 WIB
iN Is Out @NoFancyName_

@MullahSohaini Ape dosa/salah that woman in right pic sampai kau jadikan dia indicator ke neraka/hodoh? Buka aib org tu pon bdosa bro. Khatam dlu br dakwah

13/04/2017 13:17:18 WIB
deactivateswoosh @deactivateacccc

@MullahSohaini bro,aduhh hidayah milik Allah,silap silap sebelum die mati dia mengucap ke,aduhh

13/04/2017 13:39:07 WIB
Arin @arinmuhammad

@MullahSohaini Sory bro Islam tak pernah ajar syurgakan atau nerakakan org lain, aku tgk cantik je yg kanan tu sbb hati dia baik tak aibkan org lain

13/04/2017 14:28:24 WIB
Lil Thanos Thiccie @mabitxch

@MullahSohaini Dah la gmbr belah kanan tu non Muslim. Kau ingat kalau perempuan pakai tudung automatik jadi mirah filzah ke eh pale bana kau pic.twitter.com/iNFQtzQclD

13/04/2017 14:43:30 WIB
Expand pic
khลร كريم @khaekarem

@MullahSohaini Beza wajah penghuni syurga dengan neraka. Kalau suka menghina masa di dunia nnt muka jadi hodoh mcm gambar kanan tu pic.twitter.com/PP3kCAgn8c

13/04/2017 15:04:25 WIB
Expand pic
Expand pic
🎮 @IvoHaiqal

@kkhae @MullahSohaini Tak perlu kot rasanya balas balik apa dia buat , kalau tak kita sama je macam dia

13/04/2017 20:24:49 WIB
sonea @sonea_edwards

@pavithira_divya @MullahSohaini @dunception Oh pls la. Just because other races tak perlu tutup aurat jangan la jelly.

13/04/2017 19:15:13 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!