Netter Malaysia Kena Hujat Karena Bandingkan Wanita Berhijab Dengan Wanita Ini

Netter Malaysia membandingkan wanita berhijab dengan wanita yang tidak berhijab namun malah kena hujat netter lain
viralnow Malaysia hijab
0
Aegon Mullah @LeMullahSohaini
Beza perempuan yang menutup aurat dengan yang tidak menutup aurat. pic.twitter.com/93eOOyETZ2
 Expand pic
 Expand pic
☁️ @alianorzali
@MullahSohaini boleh delete dah kot tweet ni. Racist sangat!
baby sayang @aqlahshaimi
@MullahSohaini Boleh delete kot. Tak semua pkai tudung tu baik. Yg x pakai tudung tu jahat. Jgn terlalu menghukum. Allah je maha mengetahui.
Cik Ayu Balqish @Ehh_Popia
@MullahSohaini Delete la tweet ni.. org yg free hair x sehodoh tu la hahahaha 😂
a guy @halalwhore
@MullahSohaini Islam ke ajar jadi racist? Asking for a friend
Ahmad Fitri @saya_AhmadFitri
@MullahSohaini Stop tweet sebegini. Manusia semakin skeptikal denga Islam yang suci. Sejak bila sindir menyindir dengan kaedah ini jadi sunnah?
莎米拉 @syamirarahmad
@MullahSohaini Banyak kali dah nampak tweet tweet dia ni yg tak patut patut. So senang jum pakat pakat report accnt twitter dia.
tony stark i love you 3000 😭❤ @alhabshimunirah
@MullahSohaini kenapa kena pakai gambar the woman on the right? aku tau la dia tak lawa macam yang sebelah kiri tapi kena ke refer neraka guna dia?
tony stark i love you 3000 😭❤ @alhabshimunirah
@MullahSohaini kalau nak refer buruk & neraka pakai hati kau la senang. muka kau tu pun bukannya lawa sangat dengan misai ikan keli kau tu.
tony stark i love you 3000 😭❤ @alhabshimunirah
@MullahSohaini aku tak kisah la kau nak kutuk perempuan tak pakai tudung tapi tak fikir ke kutuk orang kecilkan hati orang pakai gambar dia macam tu
iN @NoFancyName_
@MullahSohaini Ape dosa/salah that woman in right pic sampai kau jadikan dia indicator ke neraka/hodoh? Buka aib org tu pon bdosa bro. Khatam dlu br dakwah
AIMØ @aimanrasmi
@MullahSohaini bro,aduhh hidayah milik Allah,silap silap sebelum die mati dia mengucap ke,aduhh
Arin @arinmuhammad
@MullahSohaini Sory bro Islam tak pernah ajar syurgakan atau nerakakan org lain, aku tgk cantik je yg kanan tu sbb hati dia baik tak aibkan org lain
majeni the assgardian @mabitxch
@MullahSohaini Dah la gmbr belah kanan tu non Muslim. Kau ingat kalau perempuan pakai tudung automatik jadi mirah filzah ke eh pale bana kau pic.twitter.com/iNFQtzQclD
 Expand pic
K Karem @khaekarem
@MullahSohaini Beza wajah penghuni syurga dengan neraka. Kalau suka menghina masa di dunia nnt muka jadi hodoh mcm gambar kanan tu pic.twitter.com/PP3kCAgn8c
 Expand pic
 Expand pic
albusseverussnapotter @IvoHaiqal
@kkhae @MullahSohaini Tak perlu kot rasanya balas balik apa dia buat , kalau tak kita sama je macam dia
sonea @sonea_edwards
@pavithira_divya @MullahSohaini @dunception Oh pls la. Just because other races tak perlu tutup aurat jangan la jelly.
Login and hide ads.