0
Kurus @LeMullahSohaini
Beza perempuan yang menutup aurat dengan yang tidak menutup aurat. pic.twitter.com/93eOOyETZ2
Expand pic
Expand pic
Kurus @LeMullahSohaini
Perempuan kalau tak tutup aurat jadi macam gambar kedua tu sebab terbakar dengan api neraka.
Kurus @LeMullahSohaini
Alhamdulillah ramai bank in pahala harini.

Banyak yang tidak setuju

hxsm @hxsm
kalau muka aku cam rempit kampung lahir tak cukup bulan, aku tak berani lah nak kutuk fizikal orang.... pic.twitter.com/6rmQj8AdH0
Expand pic
Expand pic
Expand pic
mun ♑♈♒ @alhabshimunirah
@MullahSohaini kenapa kena pakai gambar the woman on the right? aku tau la dia tak lawa macam yang sebelah kiri tapi kena ke refer neraka guna dia?
mun ♑♈♒ @alhabshimunirah
@MullahSohaini kalau nak refer buruk & neraka pakai hati kau la senang. muka kau tu pun bukannya lawa sangat dengan misai ikan keli kau tu.
ℒ𝓊𝓃𝒶 @aqlahshaimi
@MullahSohaini Boleh delete kot. Tak semua pkai tudung tu baik. Yg x pakai tudung tu jahat. Jgn terlalu menghukum. Allah je maha mengetahui.
Deepanraj⎊ @Deeepanraj
@hxsm Nak perempuan tutup aurat tapi suka kalau perempuan post macam ini. Stupid dumbfucks i tell u pic.twitter.com/hDqvAMQ9Il
Expand pic
Dik Cerdas @AizatSays
Memang kena jadi insensitive supaya dapat banyak RT ke? Well since this is not the first time dia tweet camtu. pic.twitter.com/HJZtraIfK9
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Dr. Rauf Lin @TehlohSuwi
@hxsm He writes cringey af tweets to make his pathetic facial hair look less cringey
rzmnhkl @razman_haikal
@hxsm Tapi header photo dia cara delevigne hmmm
ded @_themik
@MullahSohaini Header kau pun tak tutup aurat macam mana ehhh? pic.twitter.com/2jdcWX03QT
Expand pic
𝐬𝐡𝐫𝐥 @shrlff
@HazimAdnan @hxsm hahahaha sanggup melakukan apa sahaja demi meraih RT
begitu mencekebet @jijibabana
@MullahSohaini SAYA DAH RT !!!! ADAKAH ANDA SUDAH KENYANG ???
nadddeeeyyy @naddyM
@hxsm @musfii this guy got no brain help him find his brain
Anak Imam . @isyafiqsiraj
@MullahSohaini Delete laa. Sian kaum tu . Tak bersalah pon .
☁️ @alianorzali
@MullahSohaini boleh delete dah kot tweet ni. Racist sangat!
Load Remaining (13)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.