Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Netter Malaysia Ini Kebanjiran Protes di Twitter Gara2 Membandingkan Cewek Berhijab dg yang Tidak

Cem mane laa..
0
Mullahuhu @LeMullahSohaini

Beza perempuan yang menutup aurat dengan yang tidak menutup aurat. pic.twitter.com/93eOOyETZ2

10/04/2017 21:06:02 WIB
Expand pic
Expand pic
Mullahuhu @LeMullahSohaini

Perempuan kalau tak tutup aurat jadi macam gambar kedua tu sebab terbakar dengan api neraka.

11/04/2017 13:09:15 WIB
Mullahuhu @LeMullahSohaini

Alhamdulillah ramai bank in pahala harini.

13/04/2017 12:55:56 WIB

Banyak yang tidak setuju

hxsm @hxsm

kalau muka aku cam rempit kampung lahir tak cukup bulan, aku tak berani lah nak kutuk fizikal orang.... pic.twitter.com/6rmQj8AdH0

13/04/2017 11:33:46 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
ムン ♑♈♒ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kenapa kena pakai gambar the woman on the right? aku tau la dia tak lawa macam yang sebelah kiri tapi kena ke refer neraka guna dia?

13/04/2017 12:13:23 WIB
ムン ♑♈♒ @alhabshimunirah

@MullahSohaini kalau nak refer buruk & neraka pakai hati kau la senang. muka kau tu pun bukannya lawa sangat dengan misai ikan keli kau tu.

13/04/2017 12:14:05 WIB
ℒ𝓊𝓃𝒶 @aqlahshaimi

@MullahSohaini Boleh delete kot. Tak semua pkai tudung tu baik. Yg x pakai tudung tu jahat. Jgn terlalu menghukum. Allah je maha mengetahui.

11/04/2017 19:35:41 WIB
Deepanraj⎊ @Deeepanraj

@hxsm Nak perempuan tutup aurat tapi suka kalau perempuan post macam ini. Stupid dumbfucks i tell u pic.twitter.com/hDqvAMQ9Il

13/04/2017 12:53:10 WIB
Expand pic
Ilya @itsmeilyana

@MullahSohaini awak ni buat perbandingan ke penghinaan?

13/04/2017 14:11:14 WIB
Dik Cerdas @AizatSays

Memang kena jadi insensitive supaya dapat banyak RT ke? Well since this is not the first time dia tweet camtu. pic.twitter.com/HJZtraIfK9

13/04/2017 13:23:21 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Official Ligeti Vevo Account @TehlohSuwi

@hxsm He writes cringey af tweets to make his pathetic facial hair look less cringey

13/04/2017 12:22:56 WIB
rzmnhkl @razman_haikal

@hxsm Tapi header photo dia cara delevigne hmmm

13/04/2017 12:31:04 WIB
mimie 👑 @_themik

@MullahSohaini Header kau pun tak tutup aurat macam mana ehhh? pic.twitter.com/2jdcWX03QT

13/04/2017 12:24:22 WIB
Expand pic
𝙎 @shrlff

@HazimAdnan @hxsm hahahaha sanggup melakukan apa sahaja demi meraih RT

13/04/2017 11:52:54 WIB
begitu mencekebet @jijibabana

@MullahSohaini SAYA DAH RT !!!! ADAKAH ANDA SUDAH KENYANG ???

13/04/2017 13:52:59 WIB
nadiku @naddyM

@hxsm @musfii this guy got no brain help him find his brain

13/04/2017 12:21:08 WIB
syafiqsiraj @isyafiqsiraj

@MullahSohaini Delete laa. Sian kaum tu . Tak bersalah pon .

13/04/2017 11:37:34 WIB
☁️ @aliaaaaaaaa98

@MullahSohaini boleh delete dah kot tweet ni. Racist sangat!

11/04/2017 17:23:40 WIB
Load Remaining (13)

Comment

No comments yet. Write yours!