"[Javanese]: Milih Pemiminpin Niku Sing Atine bAGUS Le " by @Ipul20Ipul

Chirpified By @M4ngU5il
0
Bersyukur @Ipul20Ipul

1. Sakjane kabeh uwong iku ngerti nek golek pemimpin iku digoleki sing klakoane apik

26/10/2016 18:48:55 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

2. Iku arane pemimpin iku kudu Atine baGUS....iso didelok tekan gayane mlakune Ora kemlinthi

26/10/2016 18:50:18 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

3. Uwong nek kemlinthi iku mlakune mesti ambek drijine nduding-nduding

26/10/2016 18:52:11 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

4. Lha uwong nek Atine baGUS, Sebagai pemimpin, nang endi2 mesti ditunggu uwong

26/10/2016 18:53:04 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

5. Wong sing Ora ndukung wae, royoan pingin melu foto...sampek sak ombyok sing pingin melu foto

26/10/2016 18:54:37 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

6. Wong nek pemimpin sing Atine baGUS iku nek di delok rekam jejake Pendidikan iku apik kabeh

26/10/2016 18:55:51 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

7. Mergo Atine baGUS nang endi2 enggon ditunggu2

26/10/2016 18:56:38 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

8. Lha nek tukang "ngibul" nang endi2 iso dibalang ambek watu

26/10/2016 18:57:32 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

9. Rasane jelas ra karu2an nek ndelok sing jerene pimpinan sampek disawati watu ambek rakyate

26/10/2016 18:58:36 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

10. Opo Maneh arep mlebu nang kampung2 yo jelas malah ra wani nek pemimpin iku gak disenengi rakyate

26/10/2016 18:59:29 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

11. Sampek sakmene sakjane iso di delok Sopo iku pemimpin sing melu bertanding supoyo iso kepilih Nomer siji

26/10/2016 19:00:29 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

12. Wis nyoto sing apik iku mesti Nomer siji, ra Ono jenenge sing apik iku Sak liyane Nomer siji

26/10/2016 19:01:24 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

13. Nek ono sing ngarani sing liyane, isoae ndase rodo ngelu, dadi ra iso mikir sing jeru

26/10/2016 19:02:44 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

14. Mergo ndase ngelu akhiri mripate yo melok mblereng kabeh

26/10/2016 19:03:41 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

15. Saking mblerenge mripate sampek ra iso ndelok Wong apik Ora iso

26/10/2016 19:05:43 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

16. Lha nek Wong sing Atine baGUS iku pas mlaku ketemu Wong tuwo mesti gawe Sopran santun

26/10/2016 19:06:46 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

17. Masiho sekolahe wong sing Atine baGUS iku nang negoro kompeni kono tapi tetep wae sopan santune apik wae

26/10/2016 19:08:12 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

18. Mergo dasare wonge apik iku mesti wibawane memancarkan cahaya koyok semebyar nang endi2

26/10/2016 19:09:57 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

19. Masiho ono sing gowo lampu senter sing padang iku malah dadi sentolop iso digawe cekelan bekne ono pas lampu listrik

26/10/2016 19:11:57 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

20. Sing digowo pemimpin sing Atine baGUS iku dudu pentungan, tapi gowo pulpen ambek buku nek ketemu warga sjng wis nunggu

26/10/2016 19:14:51 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

21. Pullen ambek buku iku digawe nyateti opo sing dikarepno wargo nek dadi GUBERNUR

26/10/2016 19:16:31 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

22. Nek dicateti dewe, mene nek terpilih dadi GUBERNUR ben tetep eling opo sing dijanjekno nang wargane

26/10/2016 19:17:40 WIB
Bersyukur @Ipul20Ipul

22. Tulisane baGUS dadine gampang di eling2, Wong sing moco to terang kabeh, dadi podo enake kabeh

26/10/2016 19:18:49 WIB
Load Remaining (18)

Comment

No comments yet. Write yours!