0
Bersyukur @Ipul20Ipul
1. Sakjane kabeh uwong iku ngerti nek golek pemimpin iku digoleki sing klakoane apik
Bersyukur @Ipul20Ipul
2. Iku arane pemimpin iku kudu Atine baGUS....iso didelok tekan gayane mlakune Ora kemlinthi
Bersyukur @Ipul20Ipul
3. Uwong nek kemlinthi iku mlakune mesti ambek drijine nduding-nduding
Bersyukur @Ipul20Ipul
4. Lha uwong nek Atine baGUS, Sebagai pemimpin, nang endi2 mesti ditunggu uwong
Bersyukur @Ipul20Ipul
5. Wong sing Ora ndukung wae, royoan pingin melu foto...sampek sak ombyok sing pingin melu foto
Bersyukur @Ipul20Ipul
6. Wong nek pemimpin sing Atine baGUS iku nek di delok rekam jejake Pendidikan iku apik kabeh
Bersyukur @Ipul20Ipul
7. Mergo Atine baGUS nang endi2 enggon ditunggu2
Bersyukur @Ipul20Ipul
8. Lha nek tukang "ngibul" nang endi2 iso dibalang ambek watu
Bersyukur @Ipul20Ipul
9. Rasane jelas ra karu2an nek ndelok sing jerene pimpinan sampek disawati watu ambek rakyate
Bersyukur @Ipul20Ipul
10. Opo Maneh arep mlebu nang kampung2 yo jelas malah ra wani nek pemimpin iku gak disenengi rakyate
Bersyukur @Ipul20Ipul
11. Sampek sakmene sakjane iso di delok Sopo iku pemimpin sing melu bertanding supoyo iso kepilih Nomer siji
Bersyukur @Ipul20Ipul
12. Wis nyoto sing apik iku mesti Nomer siji, ra Ono jenenge sing apik iku Sak liyane Nomer siji
Bersyukur @Ipul20Ipul
13. Nek ono sing ngarani sing liyane, isoae ndase rodo ngelu, dadi ra iso mikir sing jeru
Bersyukur @Ipul20Ipul
14. Mergo ndase ngelu akhiri mripate yo melok mblereng kabeh
Bersyukur @Ipul20Ipul
15. Saking mblerenge mripate sampek ra iso ndelok Wong apik Ora iso
Bersyukur @Ipul20Ipul
16. Lha nek Wong sing Atine baGUS iku pas mlaku ketemu Wong tuwo mesti gawe Sopran santun
Bersyukur @Ipul20Ipul
17. Masiho sekolahe wong sing Atine baGUS iku nang negoro kompeni kono tapi tetep wae sopan santune apik wae
Bersyukur @Ipul20Ipul
18. Mergo dasare wonge apik iku mesti wibawane memancarkan cahaya koyok semebyar nang endi2
Bersyukur @Ipul20Ipul
19. Masiho ono sing gowo lampu senter sing padang iku malah dadi sentolop iso digawe cekelan bekne ono pas lampu listrik
Bersyukur @Ipul20Ipul
20. Sing digowo pemimpin sing Atine baGUS iku dudu pentungan, tapi gowo pulpen ambek buku nek ketemu warga sjng wis nunggu
Bersyukur @Ipul20Ipul
21. Pullen ambek buku iku digawe nyateti opo sing dikarepno wargo nek dadi GUBERNUR
Bersyukur @Ipul20Ipul
22. Nek dicateti dewe, mene nek terpilih dadi GUBERNUR ben tetep eling opo sing dijanjekno nang wargane
Bersyukur @Ipul20Ipul
22. Tulisane baGUS dadine gampang di eling2, Wong sing moco to terang kabeh, dadi podo enake kabeh
Load Remaining (18)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.