Antara kancil macan dan yang lainnya

Deskripsi sosial
0
0m0nk0s0ng @_sideq

Cerita kancil dan harimau pas untuknya, karakter harimau sangat pas untuk diperankan. Mung okol tok, ora nganggo ati, sbb atiné wes "mati"

04/08/2016 06:54:30 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Wes di masakke, wes di dulang, di lelolelo, di cuceni ajang, manggon ora bersyukur nek déné kui trimo mateng. Mung isone nggembar-nggembor

04/08/2016 06:58:04 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Koyo cah cilik nek njaluk barang, ora keturutan, njur nangis nggoer-nggoer. Nesu ora nganggo alesan. Jan mbayi tenan wong iki

04/08/2016 07:00:34 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Pas nek koyo macan /harimau karakteré. Mung ngrebutaké barang cilik, padahal ono barang gede seng luwih becik. Ngono kui tabiate

04/08/2016 07:02:33 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Mung isone nggembar-nggembor ora nduweni nyali. Kon ngadhepi musuhe malah mlayu kejobo kepergok déwé. Wong liya seng dipakakke

04/08/2016 07:05:26 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Mung macan tok seng koyo ngono. Ngaku2 penguasa neng ora eman karo liyane. Mikire mung dekne tok, ngandelaké loreng ora due taji

04/08/2016 07:07:41 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Durung keno jebakan batman, nek wes keno bakalé sambat, nanging wés kasep. Rakyate wes mudeng tabiate. Ora bakal kapusan, woles jaré ne

04/08/2016 07:10:14 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Jare ne si "macan" aku ngene ki merga aku, kowe koyo ngono ki merga aku. Nek ora aku ora bakal ngene. Koe ki opo? Jarene kabeh ki aku kabeh

04/08/2016 07:12:59 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Dasar macan, wes diwenehi daging malah njaluk liyane. Ora ngerti balas budi. Mung dendam nek ra keturutan lan disaingi. Anake dewe dipangan

04/08/2016 07:16:29 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Anake dewe ae di pangan opo maneh anaké wong liyo, malah senenge mangan bojone wong liyo. Macan hanya kiasan saja, sesungguhnya macan....

04/08/2016 07:18:15 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

La jare si "kancil" ngadepi macan ki rak sah kumet. Karang pinter dekne ora koming. Kalem santai ora gem rung sung. Nganggo utek dekne

04/08/2016 07:20:37 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Kancil ngerti yèn macan arep ngincer dekne Wes digataki yo ngerti. Dipakak ke yo ngerti neng kancil iso endo karang pinter cerdik déné

04/08/2016 07:23:14 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Kancil ndelok é macan ki malah kemelasen, merga kancil ngerti jobo jeroné macan. Nanging mergo pinter dedi ora bingung. Opo jare kancil...

04/08/2016 07:25:10 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Seng seneng ki aku can Sing sugih ki aku can Seng dieman rakyatmu ki aku can Seng dihormati segani ki aku can Koe ki mung lorengan tok...

04/08/2016 07:26:55 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Mentalmu mental tempe Mung jlogrok tok Iso ngono ki mergo rakyatmu Ojo dumeh koe can Sedilok meneh koe bakal ngrasakke Ojo mung ngongkon2..

04/08/2016 07:29:51 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Tapi ora due balas jasa Diperes kringet anak buah e Ora di bayar ke kewajiban e Nek wes ngutang lali nyaure Delok koe can, Gusti Allah....

04/08/2016 07:32:06 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Gusti Allah perso lan mboten saré Ngenteni balake bendune wong liyo Ojo seneng2 tok koe. Alam akan murka atas tindakanmu

04/08/2016 07:35:21 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Dungone anak buah, Ndang mariyo Syokor koe Kapok koe Dan masih banyak yg lain ya

04/08/2016 07:37:57 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Makane dedi wong ojo dedi macan. Mung ribut hal hal kecil sedangkan ada hal besar yg kudu diselesaikan. Ojo nyepelekno wong cilik

04/08/2016 07:40:36 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Makane dedi wong ojo dedi macan. Mung ribut hal hal kecil sedangkan ada hal besar yg kudu diselesaikan. Ojo nyepelekno wong cilik

04/08/2016 07:40:36 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Berbuat baiklah pada orang lain. Mengajak berbuat baik, jangan memaksakan untuk berbuat baik terhadap orang lain.

04/08/2016 07:42:15 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Berbuat baiklah pada orang lain. Mengajak berbuat baik, jangan memaksakan untuk berbuat baik terhadap orang lain.

04/08/2016 07:42:15 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Berbagi dgn sesama, dimerekalah ada sebagian hak2nya. Berbuat adil walau kau tidak menyukainya. Tepati janji, lunasi janji, jangan ingkar

04/08/2016 07:44:05 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Berbagi dgn sesama, dimerekalah ada sebagian hak2nya. Berbuat adil walau kau tidak menyukainya. Tepati janji, lunasi janji, jangan ingkar

04/08/2016 07:44:05 WIB
0m0nk0s0ng @_sideq

Belajar sejarah, Karena banyak ikhbar dan ilmu didalamnya... Selamat jangan jadi "macan"....

04/08/2016 07:45:16 WIB
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!