INDAHNYA PULANG KAMPUNG | By @PartaiSocmed

Dulah: Yo wis, ojo dipikir Tris. Tak ke'i coro piye? Koncoku wis hasil nduwe momongan saiki.
Event Report pulang kampung mudik
0
#99 @PartaiSocmed
Ini adalah percakapan antara 4 kawan lama yg pulang kampung: Dulah, Dibyo, Moko dan Sutris
#99 @PartaiSocmed
Dulah: Anakmu wis piro Mok? Aku lagi wae nambah siji :)
#99 @PartaiSocmed
Moko: Blaik! Bojomu wis tuwek kok iso meteng Dul? Ojo2 awakmu nambah bojo tho? Anakku yo mung loro kuwi, wis gedhe2 saiki.
#99 @PartaiSocmed
Dibyo: Ladalah..! Opo do ra diundang mantenane Dulah de'ingi kae? Asem ik! Enthuk perawan tingting deknen!
#99 @PartaiSocmed
Dulah: Hehehee.. Ning kewalahan aku karo napsune bojo anyarku iki. Awakmu piye Tris, kok meneng wae? Anakmu wis piro saiki?
#99 @PartaiSocmed
Sutris: Eng.. anu. Bojoku durung mlenthung mlenthung ki. Aku yo dadi kepikiran terus je..
#99 @PartaiSocmed
Moko: Ojo2 ra tau mbok cangkuli Tris? Awakmu iki kakean setress kok..
#99 @PartaiSocmed
Sutris: Cangkemu Mok! Yo tak cakuli no. Barang penak kok dianggurke..
#99 @PartaiSocmed
Dulah: Yo wis, ojo dipikir Tris. Tak ke'i coro piye? Koncoku wis hasil nduwe momongan saiki.
#99 @PartaiSocmed
Sutris: Piye carane Dul? Aku yo wis ra kurang2 nyang dokter karo alternatip. Raono hasile je..!
#99 @PartaiSocmed
Dulah: Di urutke wae Tris. Iki wis terbukti hasile. Nganggo garansi sisan!
#99 @PartaiSocmed
Sutris: Diurutke ning endi Dul? Mbok tak coba sopo ngerti ono hasile. Mumpung bojoku melu iki.
#99 @PartaiSocmed
Dulah: Diurutke nyang aku, Dibyo lan Moko. Dijamin mlenthung Tris! Yen ora hasil garansi ulang nganthi hasil.
#99 @PartaiSocmed
Sutris: Uthekmu bosok Dul! Rumangsamu bojoku piala bergilir opo su asuu!
#99 @PartaiSocmed
Dulah: 😂😂 Dibyo: Aku manut Dulah waelah.. 😉 Moko: Aku nunut mulyo wae 😂
#99 @PartaiSocmed
Sekian. Indahnya pulang kampung.

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.