bpsolofemale

Backpacking alone as a female
travel Foreign countries
0
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
My 1st #bpsolofemale was to Brunei. Well it sounded ek eleh kacang je Brunei but that's definitely the reason.
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
But as of everything dah book prior dparture gila ke nk cncel just bcos takde kwn. Penat kumpul duit x hilg lagi xkan xpergi #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
It was actually by chance or lbh kurang an impromptu trip sbb kawan last minit back off(and the list of back off list goes on) #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
I was 18 when I started to travel on my own. So mcmana nak convince parents yg we will be okay traveling alone? #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Try to communicate w them. And the trick, never say "i will be fine.Don't worry" that's not convincing enough trust me #bptips #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Talk tru their concern. Safety,danger, your itinerary. show them the place/books you hv about the place & keep them informed! #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Try to convince them that you're mature enough to be on your own.By what?Pi tlg kemas rumah basuh baju msk lepas tu bodek2 πŸ˜‚ #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
1st #bpsolofemale trip mmg renyah skit.So kenalh prepare smua bnda nk bg convince the parents.Tell 'em if bad things happen what will you do
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Another #bptips is to get them involved in the planning. Bagi depa tahu tmpat tu okay je nak pi sesorg. #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Kalau susah jugak, let them know how you will benefit from the traveling. Jgn merengek ok. Kena cool 😎 #bptips #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Ingat, jgn tipu parents. Kita pergi sorg2 ni nanti homesick parents jugak kita cari πŸ˜…πŸ˜… #beentheredonethat #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Tp sy dulu main belasah je pergi.Hari nak pergi bru bgtahu ada flight ke brunei. Mak ckp amboi mcm PM je dia buat kitaπŸ˜… gulp! #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Boleh try #bpsolofemale domestically dulu. Kita boleh tgk samada kita mampu tak nak travel alone. And then boleh convince parents #bptips
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So how did my parents react to my decision to travel alone? They didnt love the idea. They afraid more on my cv and future #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Tp once parents tgk kita enjoy traveling solo, depa siap nak ikut okay and dah merisik nak join next trip. #heaven πŸ˜‚ #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
My dad hulur RM20 je masa first trip #bpsolofemale hahahah okaylah jadilah drpd takde. πŸ˜‘
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Okay rasanya dah habis kot share about parents permission for #bpsolofemale skrg nak share about kenapa best travel alone 😍
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Kenapa best #bpsolofemale ? Because you are the boss! Takde org nak ask you to follow this or that. Boleh buat semua that you wish for.
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
And boleh buat kawan sesuka hati πŸ˜‚ #bpsolofemale yg ni plg best sbb sy suka cerita yg sy ni hebat je dkt kwn baru. Eh
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Oh another #bptips for #bpsolofemale is to have all contacts with us. Mcm ambassy's, police, tourist police and whatnot.
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
The result of traveling alone?Im more self confident, self reliant and independent & err lebih talkative and approachable πŸ˜… #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Okay now nak share jugak challenges yg sy lalui sepnjg #bpsolofemale ada yg boleh hndle, ada yg nangis dulu baru handle πŸ˜‚
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
First, mestilah homesick. Teringat pulak nasi lemak dgn cekodok mmg boleh buat nangis. πŸ˜‚ cliche but trust me who doesn't? #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Another challenge, jetlagged yg kacau mood terus. Lepas tu mulalah cari mknn and good movie to watch at nearby cinema if any #bpsolofemale
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Islamophobia. Yes. Kena tarik tudung tu normal lg2 dgn budk2 baru nak up 😏 so i selesa jln pakai turban takdelah beza sgt kot #bpsolofemale
Load Remaining (45)
Login and hide ads.