bpsolofemale

Backpacking alone as a female
0
Mada | backpackingMY @backpackingMY

My 1st #bpsolofemale was to Brunei. Well it sounded ek eleh kacang je Brunei but that's definitely the reason.

15/02/2016 12:15:00 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

But as of everything dah book prior dparture gila ke nk cncel just bcos takde kwn. Penat kumpul duit x hilg lagi xkan xpergi #bpsolofemale

15/02/2016 12:19:32 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

It was actually by chance or lbh kurang an impromptu trip sbb kawan last minit back off(and the list of back off list goes on) #bpsolofemale

15/02/2016 12:21:16 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

I was 18 when I started to travel on my own. So mcmana nak convince parents yg we will be okay traveling alone? #bpsolofemale

15/02/2016 12:23:32 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Try to communicate w them. And the trick, never say "i will be fine.Don't worry" that's not convincing enough trust me #bptips #bpsolofemale

15/02/2016 12:25:56 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Talk tru their concern. Safety,danger, your itinerary. show them the place/books you hv about the place & keep them informed! #bpsolofemale

15/02/2016 12:31:53 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Try to convince them that you're mature enough to be on your own.By what?Pi tlg kemas rumah basuh baju msk lepas tu bodek2 😂 #bpsolofemale

15/02/2016 12:33:56 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

1st #bpsolofemale trip mmg renyah skit.So kenalh prepare smua bnda nk bg convince the parents.Tell 'em if bad things happen what will you do

15/02/2016 12:36:32 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Another #bptips is to get them involved in the planning. Bagi depa tahu tmpat tu okay je nak pi sesorg. #bpsolofemale

15/02/2016 12:37:45 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Kalau susah jugak, let them know how you will benefit from the traveling. Jgn merengek ok. Kena cool 😎 #bptips #bpsolofemale

15/02/2016 12:41:54 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Ingat, jgn tipu parents. Kita pergi sorg2 ni nanti homesick parents jugak kita cari 😅😅 #beentheredonethat #bpsolofemale

15/02/2016 12:43:50 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Tp sy dulu main belasah je pergi.Hari nak pergi bru bgtahu ada flight ke brunei. Mak ckp amboi mcm PM je dia buat kita😅 gulp! #bpsolofemale

15/02/2016 12:45:31 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Boleh try #bpsolofemale domestically dulu. Kita boleh tgk samada kita mampu tak nak travel alone. And then boleh convince parents #bptips

15/02/2016 12:48:04 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

So how did my parents react to my decision to travel alone? They didnt love the idea. They afraid more on my cv and future #bpsolofemale

15/02/2016 12:53:34 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Tp once parents tgk kita enjoy traveling solo, depa siap nak ikut okay and dah merisik nak join next trip. #heaven 😂 #bpsolofemale

15/02/2016 13:00:08 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

My dad hulur RM20 je masa first trip #bpsolofemale hahahah okaylah jadilah drpd takde. 😑

15/02/2016 12:58:20 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Okay rasanya dah habis kot share about parents permission for #bpsolofemale skrg nak share about kenapa best travel alone 😍

15/02/2016 13:02:09 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Kenapa best #bpsolofemale ? Because you are the boss! Takde org nak ask you to follow this or that. Boleh buat semua that you wish for.

15/02/2016 13:03:52 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

And boleh buat kawan sesuka hati 😂 #bpsolofemale yg ni plg best sbb sy suka cerita yg sy ni hebat je dkt kwn baru. Eh

15/02/2016 13:06:56 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Oh another #bptips for #bpsolofemale is to have all contacts with us. Mcm ambassy's, police, tourist police and whatnot.

15/02/2016 13:40:52 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

The result of traveling alone?Im more self confident, self reliant and independent & err lebih talkative and approachable 😅 #bpsolofemale

15/02/2016 13:45:56 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Okay now nak share jugak challenges yg sy lalui sepnjg #bpsolofemale ada yg boleh hndle, ada yg nangis dulu baru handle 😂

15/02/2016 13:51:44 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

First, mestilah homesick. Teringat pulak nasi lemak dgn cekodok mmg boleh buat nangis. 😂 cliche but trust me who doesn't? #bpsolofemale

15/02/2016 13:55:21 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Another challenge, jetlagged yg kacau mood terus. Lepas tu mulalah cari mknn and good movie to watch at nearby cinema if any #bpsolofemale

15/02/2016 13:57:24 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Islamophobia. Yes. Kena tarik tudung tu normal lg2 dgn budk2 baru nak up 😏 so i selesa jln pakai turban takdelah beza sgt kot #bpsolofemale

15/02/2016 13:58:58 WIB
Load Remaining (45)

Comment

No comments yet. Write yours!