adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Morning gais.! Nak bukak topik #BpJapan nih. Hiks πŸ‡―πŸ‡΅πŸŒΈπŸ˜†
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Korang yang nak p japan plan je sendiri. Takyah dok ikut tours bagai tu k #BpJapan πŸ™Œ
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Alkisahnya lepas balik dari korea, seminggu tu AA ada buat promo. πŸ˜†πŸ‘πŸΌπŸŽŒπŸ‡―πŸ‡΅ #Bpjapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Beli flight tix β€’ KL-Tokyo rm299 β€’ Osaka - KL rm310 #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So tix flight rm609 return sangat murah dah tu bagi aku la. No big points bagai.! Abah malas nak kumpul. Asalkan dah dapat tix murah kira ok
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Actualy lepas je habis poli ada gap 10 hari gap untuk trip p japan. Poli ah.! Kluaq takwim pelajar lambat ngat. #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So setahun beli tix awal.. Kalau x boleh je tengok sakura kat area tokyo tuh. πŸ˜‚πŸ˜… #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Ni trip musim bunga bulan 5 #BpJapan 🌸🌸🌸
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni pun guna gps tangan gak. Redah la hutan, kebun orang, sungai bagai. πŸ˜’πŸ˜‚πŸ˜… #BpJapan 🎌
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Untuk trip #BpJapan ni aku bagi tau semua details pasal japan and cara paling jimat skali untuk 2 minggu #BpJapan #bptipsπŸ‘πŸΌπŸ˜†
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
And aku act baru balik dari japan bulan lepas. Semua pasal japan dok dalam otak lagi. Hiks #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni pun 100% plan & jalan sendiri. Xde nak bayaq mahai2 ikut tour bagai. πŸ’ #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni trip 14 hari tolak 2 hari flight return = 12 hari punya trip πŸ‡―πŸ‡΅πŸŽŒπŸŒΈ #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Kl - Tokyo 6 jam 40 minit w/ AAX . So bertabahlah demi keriangan berganda hey! πŸ˜“πŸ˜£βœˆοΈπŸ’Ί#BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Route dari Haneda - kawaguchiko (mt fuji) - Shinjuku - toyama (tateyama alphine route) - shinjuku - kyoto - osaka #BpJapan πŸ‡―πŸ‡΅
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Dok jadi keje p mai tokyo.. Then patah balik p tempat lain.. Then mai balik Tokyo #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Kenapa route aku pelik? Sebab aku nak tengok akak2 jepun & abam2 jepun pakai cosplay kat harajuku setiap hari ahad je ade #bptips #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Kan.! X puas kan. #bptips sapa2 nak p japan plan elok2 make sure p sampai 2 minggu kalau mampu. Hiks #BpJapan πŸ‘πŸΌπŸ˜… twitter.com/wany_marsya/st…
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Introducing #BpFamily πŸ˜…πŸ‘ͺπŸ’ͺ🏼🎌 #BpJapan pic.twitter.com/eObvyTwT9V
Expand pic
Expand pic
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Perkhidmatan last train kat airport nak p bandar pukul 11:45 malam #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Sampai je kat narita airport lebih pukul 10 lebih. Nak tunggu amik beg lagi, cop pasport bagai last2 dah pukul 11:30 #BpJapan
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Stright to the point family aku xde shopping, no cafe hipster hunting. Makna pun kat kedai 7e, convenient store, lowsen #bptips #BpJapan πŸ‡―πŸ‡΅
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Total budget trip aku ni rm3200 cover route aku tu termasuk hostel, guest house, flight tix, makan, transportation.Semua 14 hari #BpJapan πŸ‡―πŸ‡΅
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
#BpAirport tu tidoq kat airport lah macam nih. Ada banyak ke kerusi kat arrival hal depan lif. πŸ˜“πŸ˜…πŸ˜‚πŸ™ˆ #BpJapan pic.twitter.com/OxIzu92QgG
Expand pic
Expand pic
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So aku cadangkan korang ber #BpAirport je k gais. X yah check in hostel n guest house bagai. X dan nak kejaq train.! #bptips #BpJapan
Load Remaining (285)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.