adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Morning pengembara.! So harini topik yang aku dah rancang nak cerita pasal #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip 12 hari tolak 2 hari naik flight = 10 hari punya trip #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Total tix kl-seoul, busan-kl = rm662 bagi aku & family aku rasa murah or standard la tu kalau nak p korea walaupun xde bigpoints πŸ˜… #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Macam biasa kalau style aku #BpFamily ni aku akan kasi amount duit aku semua kat parents aku, then nanti diorg yg tlg booking kan #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Route start dari Seoul ➑️ Nami island ➑️ Sokcho ➑️ Mt. seorak ➑️ Seoul ➑️ Jeju island ➑️ Busan ➑️ kl #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·πŸš‡πŸšžβœˆοΈπŸšŒπŸ—Ώ
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Guess what? Parents aku x pernah nak ada acc AirAsia big points bagai tu. Konsep dia asalkan dah dapat tix murah tu ok la tu #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·πŸ˜…πŸ˜πŸ˜”
Naddy @NaddyAzahri
@backpackingMY sekarang elak pegi korea. wabak mers kuat sgt. 😁 #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Oh ya musim sekarang x sesuai p korea sebab ada wabak mers. Tapi aku nak tweet jugak pasal #BpKorea #bptips ✌🏼️
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Meh sini aku nak cerita details macam mana the cheapest way to explore korea tapi cover semua tempat best #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni 80% trip buat sendiri & 20% lagi ikut tour masa kat jeju island je #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·
Nazirah 'Naz' Ashari @nazirahashari
@backpackingMY Bro, Korea is not a good place to visit at the moment with the recent outbreak announcement.
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Total semua 12 hari punya trip rm3500 termasuk makan, transportation, hostel, flight tix sekali k. Cover semua. Insyaallah πŸ˜…πŸ˜
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Apa2 korang boleh fav or RT & take note dulu.. Nanti kalau nak ok kat korea boleh la pakai #bptips aku nih. 😊 #BpKorea πŸ‡°πŸ‡·
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Ni trip kali kedua aku p korea.First time p waktu blur2 ikut tour kemain mahal lg bayar diorang.Tu pun 6 hari - 2 hari = 5 hari je #bpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
First time p korea ikt tour tu p time winter., cover nami island,main ski,lottw world, segala tempat shopping,folk museum, gyeongbook palace
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Hat tu zaman beg tarik. La ni x pakai dah beg tarik, simpan dah dalam stor. Hiks. πŸ˜‚πŸ˜πŸ’
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Ikut tour punya pasal, dah la 4 hari je nak explore seoul je. Rm4000++ k mahal.! #BpKorea πŸ’
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Hat second time ni p backpack, plan sendiri jalan sendiri, x kejar masa & jimat boleh cover semua πŸ’ͺπŸΌπŸ™Œ #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So conclusion dia sapa2 nak p korea siyesly plan sendiri je gais..X yah mengarut nak ikut tour mahal2 bagai tu melainkan korang geng #BPKaya
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So trip #BpFamily ni semua guna GPS tangan hat yang garmin kecik tu.. Guna compass dalam tu je #bptips #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Banyak pengalaman pahit & manis sebab guna GPS tangan nih.. Masuk hutan la, redah sungai la bagai. πŸ˜‚πŸ˜… #BpKorea
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Dari airport incheon, amik airport limousine bus p city. Sori aku x ingat harga dia. Anybody yang ingat harga dia? #BpKorea
Load Remaining (157)
Login and hide ads.