adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip aku p kunming ni solo.. Pastu jumpa geng kat sana baru join diorang.. So x da maknanya solo k. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Tujuan aku p kunming sebab memang nak hiking kat Tiger Leaping George (TLG) #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
And nak rasa 4 musim kat satu tempat. Menarik bukan? Hiks. πŸ˜ŽπŸ˜†πŸŒΈπŸ‚πŸπŸƒ #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Time tu rasa sangat bertuah sebab dapat rasa musim sejuk main salji bagai, musim bunga, musim luruh & panas lit lit.Semua tu kat #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Time tu flight kl - kuming & return dapat la dalam rm700++ ak x ingat dah. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Aku tau time tu tix flight mahal bagi aku., tapi time tu je waktu cuti sem 3, sampai 2 minggu x kan nak dok umah je kan 😏 #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So gagahkan diri jugak bli je tix flight sampai rm700++ ak x ingat harga dia sebab x jotted down. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni ak join group backpack kawan2 parents aku.Tapi time tu diorang x ikut sebab diorang x bersedia lagi nk hiking time tuh.😁 #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
So trip ni kira trip makcik2 & pakcik2 yang sangat dah berumur tapi mampu lagi ber backpack n hiking bagai. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
First impression aku time kat airport bila sampai sana.. tudia siyes tekejut semua standart makcik2 & pakcik yang dah berumur. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
And aku sorang je budak2. Eh anak muda yang join nak hiking group nih. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Boleh kot gelar diri sendiri budak2.. Budak2 sangat. Kah! Haha. πŸ˜‚πŸ˜…πŸ™ˆ #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
P kunming jangan lupa buat visa gais.! #BPkunming #bpTips . Kang tix dah beli mahal2 visa x buat baru nak menyesal. πŸ˜…πŸ˜¨
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Ni bukan shopping trip k gais.! Ni trip panjat gunung, hiking, tengok nature, redah hutan bagai k.. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
@ajimxrhmn visa kene buat kat embassy kat kl. & ak x ingat brap harga. #bpkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Sapa2 yang berminat nak p tengok negara 4 musim boleh la usha tix p kunming. Hiks. #BPkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
@thejatie tapi time ritu p memang sy amik travel insurance. Ye la nak masuk hutan, panjat bukit bagai. Kang jadi apa2 susah plak. #bpkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Sampai je airport terus naik bus p bandar kunming.Time tu sngt sesak sebab peak hour orang baru balik keje #bpkunming pic.twitter.com/NhH6xz2lRO
 Expand pic
 Expand pic
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
kan dah cakap ni trip yg aku join ni pakcik2 & makcik2 yg gagah lg berbackpack & no trolley no shopping k. #bpkunming pic.twitter.com/bmkdA4T095
 Expand pic
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip ni jugak more to nature & photography la rasanya.. Asal bus or van berhenti semua pakat turun nak amik gambaq πŸ˜… #bpkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Trip yang aku join nih total 15 hari.. Tolak 2 hari dok dalam flight = 13 hari. #bpkunming
adm1n| backpackingMY @backpackingMY
Yup semua chinese & rol sorang je melayu. Sokay bab makanan halal kat sane x de masalah. πŸ˜…πŸ‘πŸΌ #bpkunming twitter.com/nurkhairiena/s…
Load Remaining (182)
Login and hide ads.