#BpChina #BpKunming by @AmirulAC

Chirpified
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Trip aku p kunming ni solo.. Pastu jumpa geng kat sana baru join diorang.. So x da maknanya solo k. #BPkunming

09/06/2015 15:25:16 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Tujuan aku p kunming sebab memang nak hiking kat Tiger Leaping George (TLG) #BPkunming

09/06/2015 15:25:28 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

And nak rasa 4 musim kat satu tempat. Menarik bukan? Hiks. 😎😆🌸🍂🍁🍃 #BPkunming

09/06/2015 15:25:37 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Time tu rasa sangat bertuah sebab dapat rasa musim sejuk main salji bagai, musim bunga, musim luruh & panas lit lit.Semua tu kat #BPkunming

09/06/2015 15:25:50 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Time tu flight kl - kuming & return dapat la dalam rm700++ ak x ingat dah. #BPkunming

09/06/2015 15:26:05 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Aku tau time tu tix flight mahal bagi aku., tapi time tu je waktu cuti sem 3, sampai 2 minggu x kan nak dok umah je kan 😏 #BPkunming

09/06/2015 15:26:24 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

So gagahkan diri jugak bli je tix flight sampai rm700++ ak x ingat harga dia sebab x jotted down. 😂😂😂 #BPkunming

09/06/2015 15:26:37 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Trip ni ak join group backpack kawan2 parents aku.Tapi time tu diorang x ikut sebab diorang x bersedia lagi nk hiking time tuh.😁 #BPkunming

09/06/2015 15:42:10 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

So trip ni kira trip makcik2 & pakcik2 yang sangat dah berumur tapi mampu lagi ber backpack n hiking bagai. #BPkunming

09/06/2015 15:43:08 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

First impression aku time kat airport bila sampai sana.. tudia siyes tekejut semua standart makcik2 & pakcik yang dah berumur. #BPkunming

09/06/2015 15:44:18 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

And aku sorang je budak2. Eh anak muda yang join nak hiking group nih. #BPkunming

09/06/2015 15:45:19 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Boleh kot gelar diri sendiri budak2.. Budak2 sangat. Kah! Haha. 😂😅🙈 #BPkunming

09/06/2015 15:45:52 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

P kunming jangan lupa buat visa gais.! #BPkunming #bpTips . Kang tix dah beli mahal2 visa x buat baru nak menyesal. 😅😨

09/06/2015 15:47:09 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Ni bukan shopping trip k gais.! Ni trip panjat gunung, hiking, tengok nature, redah hutan bagai k.. #BPkunming

09/06/2015 15:49:21 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

@ajimxrhmn visa kene buat kat embassy kat kl. & ak x ingat brap harga. #bpkunming

09/06/2015 15:52:44 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Sapa2 yang berminat nak p tengok negara 4 musim boleh la usha tix p kunming. Hiks. #BPkunming

09/06/2015 15:53:48 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

@thejatie tapi time ritu p memang sy amik travel insurance. Ye la nak masuk hutan, panjat bukit bagai. Kang jadi apa2 susah plak. #bpkunming

09/06/2015 16:03:58 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Sampai je airport terus naik bus p bandar kunming.Time tu sngt sesak sebab peak hour orang baru balik keje #bpkunming pic.twitter.com/NhH6xz2lRO

09/06/2015 16:09:15 WIB
Expand pic
Expand pic
Mada | backpackingMY @backpackingMY

kan dah cakap ni trip yg aku join ni pakcik2 & makcik2 yg gagah lg berbackpack & no trolley no shopping k. #bpkunming pic.twitter.com/bmkdA4T095

09/06/2015 16:15:06 WIB
Expand pic
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Trip ni jugak more to nature & photography la rasanya.. Asal bus or van berhenti semua pakat turun nak amik gambaq 😅 #bpkunming

09/06/2015 16:25:11 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Trip yang aku join nih total 15 hari.. Tolak 2 hari dok dalam flight = 13 hari. #bpkunming

09/06/2015 16:26:41 WIB
Mada | backpackingMY @backpackingMY

Yup semua chinese & rol sorang je melayu. Sokay bab makanan halal kat sane x de masalah. 😅👍🏼 #bpkunming twitter.com/nurkhairiena/s…

09/06/2015 16:27:40 WIB
Load Remaining (182)

Comment

No comments yet. Write yours!