WONG LANANG

"perang melawan diri sendiri adalah kunci kemengan sejati"
1
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"Ayoh Lurr... Sing Durung Sunat Enggal Engal Sunat Sakderenge Tekaning Kiamat" #Lanang pic.twitter.com/TadaOrfpgC

01/08/2014 23:06:30 WIB
Expand pic
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

wong #lanang iku yen ono opo wae biasane ora #kagetan, opo maneh #gumunan. isone mung mesem tur mingkemツ #biasane

06/12/2014 06:27:40 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

senajan dalan iku bener, nanging yen #KesandungSandung iso tekan #Roma iku lo wis untung. ciloko iku yen ora teko amergo umur wis kadaluarso

15/10/2014 09:13:33 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

wong bingung iku akeh panike, gampang kagetane. ojo maneh kok wong liyo, watu iku lho iso salah mungguh deweke. #KesandungSandung

15/10/2014 05:33:39 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

ora perlu mbingungi dalan kanggo golek konco sing becik. mergo yen sifat lan kelakuane ora becik, ora bakal ditemuake sing becik. #kekancan

15/10/2014 05:07:32 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

jiwa #lanang iku wis jelas dipasangke karo jiwa #wadon. sing lanang memberi, sing wadon menerima. trus dimusyawarahne penake piye. #kejiwaan

15/10/2014 02:41:55 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

yen #wong lanang nanging #jiwane wadon, iku #biasane mung menerima. mergo diopeni bojone sing #jiwane luwih lanang. alias dipimpin

15/10/2014 02:54:51 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

yen wong #wadon ngerasa PANTAS memberi, iku tandane jiwane #lanang ,dadi yo ojo arep2 yen kepingin duwe bojo sing jiwane #lanang

15/10/2014 02:52:22 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

dadi yen ono pemimpin sing penggaweane memberi lan ngopeni, iku kudu due jiwa #lanang , yen ora becik dadi #wadon wae.

15/10/2014 02:58:03 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"#wadon dadio wadon, #lanang dadio lanang. nerimo jatah kanti #legowo, gelem nganggo #pakem sing ono, iku #kunci urip sing #mulyo" #wedangan

13/12/2014 21:16:32 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"kebiasaan #kurang baik bagi #perempuan itu ketika diluar mereka merasa #babu, ketika di rumah mereka merasa #ratu" #wadon

13/12/2014 21:17:28 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"apapun alasannya, #kodrat perempuan itu adalah menjadi tulang rusuk laki-laki, bukan tulang punggung laki-laki" #wanita

13/12/2014 21:18:30 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"tiada guna mereka #semangat hari ini, kalau hanya menambah #semlenget diakhir nanti" #GuyonWarungKopi

13/12/2014 21:19:23 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

kanggo sing #wadon mbesuk leh iso golek bojo sing koyo #hansip wae. pos kampling wae dijogo, opo maneh smpean #AMAN

15/10/2014 01:28:14 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

sukur iku sabendinane, hasil iku mburi panggonane. ora perlu budal koyo jagoan, yen baline mung koyo babonan #lanang pic.twitter.com/IKmbizJaE1

08/09/2014 02:05:39 WIB
Expand pic
Gus_Raharjo @Gus_Raharjo

Bingung iku yen wis muni atine ananging ora krungu kupinge, Akhire mung dadi pikire, Mundak edane merga wis amber isi sirahe

13/09/2014 09:02:18 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

nrimo jatah kanti legowo, gelem nggawe pakem sing ono. iku kunci urip sing mulyo #GuyonWarungKopi

15/10/2014 04:08:42 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"jangan kau pikir Tuhan tak akan menampakkan kedengkianmu kawan" #NgopiDisekBenOraWirang

04/11/2014 19:03:54 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"elingno aku #MAS ben aku ora dadi #niMAS, elingno aku #GUS ben aku ora dadi #gembaGUS" #ElingnoAku yen aku iki #Lanang Luurs..

28/11/2014 23:52:16 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

ngalah yo ngalah, oja ngalah aja wis. kalah yo kalah, ojo kalah aja wis. mundakmen ketok yen #kurang ikhlase. #NgopiDisekBenOraNesu

04/11/2014 19:01:32 WIB
Gus_Raharjo @Gus_Raharjo

Yen mung aran wis dadi rebutan.Arane bener amarga nindhes wong liya, kasunyatan susah ana ing sabendina @GuyonWarungKopi

21/09/2014 18:21:52 WIB
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi

"Yen Kanggoku, Urip Iku Koyo Bundere Gelang. Ceritane Sesambungan Ora Ono Pedhote" Sing Penting Mung Cerito Akhire pic.twitter.com/mLG1TWQVDt

21/07/2014 22:45:01 WIB
Expand pic
Load Remaining (17)

Comment

No comments yet. Write yours!