WONG LANANG

"perang melawan diri sendiri adalah kunci kemengan sejati"
wong lanang
1
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"Ayoh Lurr... Sing Durung Sunat Enggal Engal Sunat Sakderenge Tekaning Kiamat" #Lanang pic.twitter.com/TadaOrfpgC
Expand pic
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
wong #lanang iku yen ono opo wae biasane ora #kagetan, opo maneh #gumunan. isone mung mesem tur mingkemツ #biasane
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
senajan dalan iku bener, nanging yen #KesandungSandung iso tekan #Roma iku lo wis untung. ciloko iku yen ora teko amergo umur wis kadaluarso
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
wong bingung iku akeh panike, gampang kagetane. ojo maneh kok wong liyo, watu iku lho iso salah mungguh deweke. #KesandungSandung
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
ora perlu mbingungi dalan kanggo golek konco sing becik. mergo yen sifat lan kelakuane ora becik, ora bakal ditemuake sing becik. #kekancan
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
jiwa #lanang iku wis jelas dipasangke karo jiwa #wadon. sing lanang memberi, sing wadon menerima. trus dimusyawarahne penake piye. #kejiwaan
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
yen #wong lanang nanging #jiwane wadon, iku #biasane mung menerima. mergo diopeni bojone sing #jiwane luwih lanang. alias dipimpin
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
yen wong #wadon ngerasa PANTAS memberi, iku tandane jiwane #lanang ,dadi yo ojo arep2 yen kepingin duwe bojo sing jiwane #lanang
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
dadi yen ono pemimpin sing penggaweane memberi lan ngopeni, iku kudu due jiwa #lanang , yen ora becik dadi #wadon wae.
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"#wadon dadio wadon, #lanang dadio lanang. nerimo jatah kanti #legowo, gelem nganggo #pakem sing ono, iku #kunci urip sing #mulyo" #wedangan
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"kebiasaan #kurang baik bagi #perempuan itu ketika diluar mereka merasa #babu, ketika di rumah mereka merasa #ratu" #wadon
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"apapun alasannya, #kodrat perempuan itu adalah menjadi tulang rusuk laki-laki, bukan tulang punggung laki-laki" #wanita
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"tiada guna mereka #semangat hari ini, kalau hanya menambah #semlenget diakhir nanti" #GuyonWarungKopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
kanggo sing #wadon mbesuk leh iso golek bojo sing koyo #hansip wae. pos kampling wae dijogo, opo maneh smpean #AMAN
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
sukur iku sabendinane, hasil iku mburi panggonane. ora perlu budal koyo jagoan, yen baline mung koyo babonan #lanang pic.twitter.com/IKmbizJaE1
Expand pic
Jateng_Kita @Gus_Raharjo
Bingung iku yen wis muni atine ananging ora krungu kupinge, Akhire mung dadi pikire, Mundak edane merga wis amber isi sirahe
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
nrimo jatah kanti legowo, gelem nggawe pakem sing ono. iku kunci urip sing mulyo #GuyonWarungKopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"jangan kau pikir Tuhan tak akan menampakkan kedengkianmu kawan" #NgopiDisekBenOraWirang
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"elingno aku #MAS ben aku ora dadi #niMAS, elingno aku #GUS ben aku ora dadi #gembaGUS" #ElingnoAku yen aku iki #Lanang Luurs..
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
ngalah yo ngalah, oja ngalah aja wis. kalah yo kalah, ojo kalah aja wis. mundakmen ketok yen #kurang ikhlase. #NgopiDisekBenOraNesu
Jateng_Kita @Gus_Raharjo
Yen mung aran wis dadi rebutan.Arane bener amarga nindhes wong liya, kasunyatan susah ana ing sabendina @GuyonWarungKopi
Guyon Warung Kopi ツ @GuyonWarungKopi
"Yen Kanggoku, Urip Iku Koyo Bundere Gelang. Ceritane Sesambungan Ora Ono Pedhote" Sing Penting Mung Cerito Akhire pic.twitter.com/mLG1TWQVDt
Expand pic
Load Remaining (17)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.